Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostäder

Shkrub

Bostäder Shkrub-huset verkade av kärlek och kärlek - ett kärleksfullt par med tre barn. Husets DNA innehåller strukturerande estetiska principer som hittar inspiration i ukrainska historia och kultur inspirerad av japansk visdom. Jordens element som ett material gör sig känt i strukturella aspekter av hemmet, såsom det ursprungliga halmtaket och i de vackra och täta texturerade lerväggarna. Idén att hyllas som en grundläggande plats kan avkännas i hela hemmet, som en känslig styrtråd.

Smart Aromadiffusor

Theunique

Smart Aromadiffusor Agarwood är sällsynt och dyrt. Dess doft kan endast erhållas från förbränning eller extraktion, används inomhus och ger få användare. För att bryta dessa begränsningar skapas en smart aromadiffusor och naturliga handgjorda agarwoodtabletter efter 3-åriga ansträngningar med över 60 mönster, 10 prototyper och 200 experiment. Den visar en ny möjlig affärsmodell och använder sammanhang för agarwoodindustrin. Användare kan helt enkelt sätta in diffusor inuti en bil, anpassa tid, täthet och variation av arom med lätthet och njuta av den uppslukande aromaterapien vart de än går och när de kör.

Luftkonditionering

Midea Sensia HW

Luftkonditionering Midea Sensia främjar livskvalitet och ett innovativt sätt att avslöja dekorationsobjektet. Förutom luftflödeseffektiviteten och tystnaden presenterar den den innovativa pekpanelen som ger tillgång till funktioner och blixtens färger och intensitet. Färgterapin hjälper till med anti-stress processen, trender innovativa produkter på båda sätten, välbefinnande och estetik. Förutom den olika estetiken, integrerar dess former heminredningen med både elegans och stil och värderar huset genom indirekt ljus.

Skrivbord

Duoo

Skrivbord Duoo-skrivbord är önskan att uttrycka karaktär genom minimalism av former. Dess tunna horisontella linjer och vinklade metallben skapar en kraftfull visuell bild. Den övre hyllan låter dig placera brevpapper så att den inte stör dig när du arbetar. En dold bricka på ytan för anslutning av enheter upprätthåller en ren estetik. Bordsskivan gjord av naturlig faner bär värmen i den naturliga trästrukturen. Skrivbordet upprätthåller en oklanderlig balans, tack vare harmoniskt utvalda material, funktionalitet och praktisk kombination med estetik i regelbundna och strikta former.

Hemlagad Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hemlagad Pastamaskin Hidro Mama Mia är en sociokulturell räddning genom italiensk gastronomi. Den är extremt lätt att använda, den är lätt och kompakt, enkel att lagra och transportera. Det möjliggör säker hög produktivitet, vilket ger en trevlig matupplevelse till familjen i varje dags liv och vänner. Motorn är helt integrerad i växellådan och erbjuder kraft, robusthet och säker användning, vilket ger enkel rengöring och support. Den skär deg med olika tjocklek och kan tillaga olika rätter: pasta, nudlar, lasagne, bröd, bakverk, pizza och mer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med högteknologiska alla digitala prylar, planhet på pekskärmar och rationella fordon med en volym, är Brescia Hommage-projektet en gammal skolas tvåsits-hyperkarsdesignstudie som föreställs som en firande till en era där elegant enkelhet, hög beröring materialitet, rå kraft, ren skönhet och den direkta kopplingen mellan människa och maskin var spelets regel. En tid då modiga och geniala män som Ettore Bugatti själv skapade mobila enheter som förvånade världen.