Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arkitektur Med Blandad Användning

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandad Användning Beläget i den historiska staden Xi'an, mellan affärscentrumet och floden TaoHuaTan, syftar projektet inte bara till att koppla samman det förflutna och det nuvarande, utan också urbana och naturen. Inspirerat av The Peach blossom vårens kinesiska berättelse, erbjuder projektet en paradisisk bo- och arbetsplats genom att ge en nära relation till naturen. I kinesisk kultur har bergsvattnets filosofi (Shan Shui) en väsentlig betydelse av förhållandet mellan människa och natur, och genom att dra nytta av platsens vattniga landskap erbjuder projektet utrymmen som återspeglar Shan Shui-filosofin i staden.

Företagsidentitet

film festival

Företagsidentitet "Cinema, ahoy" var parolen för den andra upplagan av European Film Festival på Kuba. Det är en del av ett koncept med design fokuserat på resor som ett sätt att förbinda kulturer. Designen framkallar resan för ett kryssningsfartyg som reser från Europa till Havanna laddad med filmer. Utformningen av inbjudningar och biljetter till festivalen var inspirerad av pass och boardingkort som används av resenärer över hela världen idag. Idén att resa genom filmerna uppmuntrar allmänheten att vara mottaglig och nyfiken på kulturutbyten.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong är en serie omgivande lampor som innehåller orientalisk filosofi. Orientalisk estetik ägnar stor uppmärksamhet åt förhållandet mellan virtuellt och faktiskt, fullt och tomt. Att dölja lysdioderna subtilt i metallstången garanterar inte bara lampskärmens tomma och renhet utan skiljer också Kong från andra lampor. Formgivare fick reda på det genomförbara hantverket efter mer än 30 gånger experiment för att presentera ljuset och olika strukturer perfekt, vilket möjliggör en fantastisk belysningsupplevelse. Basen stöder trådlös laddning och har en USB-port. Det kan slås på eller av bara genom att vinka med händerna.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Presentförpackningen "Have Fun Duck" är en speciell presentask för ungdomar. Inspirerad av pixel-stilleksaker, spel och filmer, visar designen en "matstad" för ungdomar med intressanta och detaljerade illustrationer. IP-bilden kommer att integreras i stadens gator och ungdomar älskar sport, musik, hiphop och andra underhållningsaktiviteter. Upplev roliga sportspel medan du njuter av mat, uttrycka en ung, rolig och lycklig livsstil.

Matpaket

Kuniichi

Matpaket Den traditionella japanska konserverade maten Tsukudani är inte välkänd i världen. En soja-baserad kokt maträtt som kombinerar olika skaldjur och landingredienser. Det nya paketet innehåller nio etiketter designade för att modernisera traditionella japanska mönster och uttrycka ingrediensernas egenskaper. Den nya märkeslogotypen är designad med förväntan på att fortsätta den traditionen under de kommande 100 åren.

Honung

Ecological Journey Gift Box

Honung Utformningen av presentkassan för honung är inspirerad av Shennongjias "ekologiska resa" med rikliga vilda växter och god naturlig ekologisk miljö. Att skydda den lokala ekologiska miljön är designens kreativa tema. Designen antar traditionell kinesisk pappersskuren konst och skuggdockor för att visa den lokala naturliga ekologin och fem sällsynta och hotade förstklassiga djur. Grovt gräs och träpapper används på förpackningsmaterialet, som representerar begreppet natur och miljöskydd. Den yttre lådan kan användas som en utsökt förvaringsbox för återanvändning.