Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Osker

Fåtölj Osker inbjuder dig omedelbart att luta dig tillbaka och koppla av. Denna fåtölj har en mycket uttalad och böjd design som ger utmärkande egenskaper såsom perfekt utformade träskärmar, läderarmstöd och dämpning. De många detaljerna och användningen av högkvalitativa material: läder och massivt trä garanterar en modern och tidlös design.

Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood är ett konceptuellt projekt med tre viktiga drivkrafter: Minimalism, anpassningsbarhet och estetik. Enskilda segment är anslutna och skapar en mängd olika former och användningsområden: hem, kontor eller utställningslokaler kan genereras med två format. Varje modul har utformats med 3,20 x 6,00 m arrangerade i 19m² inom 01 eller 02 våningar. Transporten sker främst med lastbilar, även den kan levereras och installeras på bara en dag. Det är en unik, modern design som skapar enkla, livliga och kreativa utrymmen som möjliggörs genom en ren och industrialiserad konstruktiv metod.

Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.

Handfatmöbler

Eva

Handfatmöbler Designerns inspiration kom från den minimala designen och för att använda den som en lugn men uppfriskande funktion i badrumsutrymmet. Det framgick av forskningen av arkitektoniska former och enkel geometrisk volym. Handfat kan potentiellt vara ett element som definierar olika utrymmen runt och samtidigt en mittpunkt i rymden. Det är väldigt lätt att använda, rent och hållbart. Det finns flera varianter inklusive fristående, sittbänk och väggmonterad samt enkel- eller dubbla handfat. Variationerna på färg (RAL-färger) hjälper till att integrera designen i rymden.

Förpackningskoncept

Faberlic Supplements

Förpackningskoncept I den moderna världen utsätts människor ständigt för de aggressiva effekterna av yttre negativa faktorer. Dålig ekologi, livets livliga rytm i megalopol eller spänningar leder till ökade belastningar på kroppen. För att normalisera och förbättra kroppens funktionella tillstånd används tillskott. Huvudmetaforen för detta projekt har blivit diagrammet för att förbättra en människas välbefinnande med användning av kosttillskott. Dessutom upprepar det huvudsakliga grafiska elementet formen på bokstaven F - den första bokstaven i varumärket.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom från ”bateasen” återvunna eukalyptuskog. Dessa är plattformarna för musslingstillverkning i mynningen och som utgör den mycket viktiga lokala industrin i "Ria da Arousa", Spanien. Eukalyptusträ används i dessa plattformar, och det finns förlängningar av detta träd i regionen. Träets ålder är inte dold, och de olika yttre och inre ytorna av träet används för att skapa olika sensationer. Huset försöker låna omgivningens tradition och avslöja dem genom historien som berättas i designen och detaljeringen.