Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hudvårdspaket

Bionyalux

Hudvårdspaket Konceptet att återställa hud i nya hudvårdsprodukter sammanfaller med nollbördan av bagasseåtervinning, miljöskydd och ekologiskt koncept. Från produktfunktionerna i den 60-dagars begränsade lagringstiden för livsmedel i 30-dagars hudförbättringsbehandlingsprocessen väljs 30 och 60 som den visuella igenkänningssymbolen för produkten, och de tre användningsstegen, 1,2, 3 är integrerade i visionen.

Projektnamn : Bionyalux, Designers namn : 33 and Branding, Kundens namn : BIONYALUX.

Bionyalux Hudvårdspaket

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.