Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Il Mosnel QdE 2012

Mousserande Vinetikett Och Förpackning Precis som Iseo-sjön plaskar på Franciacorta-stranden, så tappar det mousserande vinet sidorna på ett glas. Konceptet är en grafisk omarbetning av formen på sjön och uttrycker all kraft från en reservflaska som hälls i ett kristallglas. En elegant och livlig etikett, balanserad i grafik och färger, är en vågig lösning med transparent polypropylen och helt het folieguldtryck för att ge nya sensationer. Hällningen av vinet är understruket på lådan, där grafiken sveper runt förpackningen: enkelt och slagfullt sammansatt av två “slive et tiroir” -element.

Visuell Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuell Identitet Le Coffret är en charmig bed and breakfast i hjärtat av Valle d'Aosta. Projektet utformades i absolut respekt för den autentiska stilen: därför stenmurar, träbjälkar och antika möbler. En cirkel som symboliserar himlen över triangeln som representerar berget, där B & B ligger, från idén om uppstigningen av människan till himlen. Ett Onciale-teckensnitt som reviderats i en modern version för att komma ihåg det keltiska ursprunget i dalen balanserar rätt och stöder en stark och viktig symbol för att äntligen få en logotyp som är lätt att identifiera och lätt fångar ögat.

Albumomslagskonst

Haezer

Albumomslagskonst Haezer är känd för sitt solida basljud, episka pauser med välpolerade effekter. Det är den typ av ljud som kommer ut som bara rakt fram dansmusik, men vid närmare granskning eller lyssnande börjar du upptäcka flera lager av frekvenser inom den färdiga produkten. För det kreativa konceptet och utförandet var utmaningen att simulera ljudupplevelsen känd som Haezer. Konstverkstilen är inte alls den typiska dansmusikstilen, vilket gör Haezer till en egen genre.

Omslag Till Meny

Magnetic menu

Omslag Till Meny Några plastgenomskinliga folier kopplade till magneter som fungerar som det perfekta skyddet för olika typer av tryckt material. Lätt att använda. Lätt att tillverka och underhålla. Hållbar produkt som sparar tid, pengar, råvaror. Miljövänlig. Lätt anpassningsbar för olika ändamål. Idealisk användning på restauranger som täckning för menyer. När servitören ger dig bara en sida med fruktcocktails, och bara en sida med kakor till din vän, till exempel, är det nästan som personliga menyer som är gjorda just för dig.

Dvd Box

Paths of Light

Dvd Box Det bästa sättet att hålla den korta animationen Paths of Light av Zina Caramelo var att se till att DVD: n hade ett vackert fodral att matcha. Förpackningen ser faktiskt ut som om den plockades från skogen och gjordes för att bilda en CD. På utsidan är olika linjer synliga, nästan framträdande som små träd som växer upp på fodralets sida. Träytan hjälper också till att ge den en extremt naturalistisk look. Paths of Light är en extrem uppdatering från de fall som såg många CD-skivor på 1990-talet, som vanligtvis bestod av basplast med ett papperspaket för att förklara innehållet inuti. (Text av JD Munro)

Webbdesign

Trionn Design

Webbdesign Den vita duken ger den perfekta bakgrunden att bygga på. Den sockerliga söta färgkombinationen ger ett perfekt uppmärksamhetselement som drar i betraktaren. Kombinationen av serif och sans serif-teckensnitt och viktningen och färgerna ger en hård blandning som lockar tittaren att utforska vidare. HTML5 Parallax-animationswebbplats med Responsive, We have our own Staff Vector Characters Design. dess unika Design Ever med ljus färg med fina och smidiga animationer ..