Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kosmetikförpackningar

Clive

Kosmetikförpackningar Konceptet med Clive-kosmetikförpackningar föddes för att vara annorlunda. Jonathan ville inte bara skapa ett nytt märke av kosmetika med vanliga produkter. Han är fast besluten att utforska mer känslighet och lite mer än han tror när det gäller personlig vård och hanterar ett huvudmål. Balansen mellan kropp och själ. Med Hawaii-inspirerad design ger kombinationen av tropiska blad, havets tonalitet och paketens taktila upplevelse känslan av avkoppling och lugn. Denna kombination gör det möjligt att få platsens upplevelse till designen.

Konceptbok Och Affisch

PLANTS TRADE

Konceptbok Och Affisch PLANTS TRADE är en serie av en innovativ och konstnärlig form av botaniska exemplar, som utvecklades för att skapa ett bättre förhållande mellan människor och natur snarare än utbildningsmaterial. Plants Trade Concept Book var beredd att hjälpa dig att förstå denna kreativa produkt. Boken, designad i exakt samma storlek som produkten, har inte bara naturfoton utan unik grafik inspirerad av naturens visdom. Mer intressant är att grafiken är noggrant tryckt av boktryck så att varje bild varierar i färg eller struktur, precis som naturliga växter.

Affisch

Cells

Affisch Den 19 juli 2017 byggde PIY en liten byggnad i Melbourne, Australien. Det är ett litet slott sammansatt av 761 komponenter, och de kallade det "celler". Noderna är utformade som den handvända trådtonen och rak tenon, som sammanfattas som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du hittar deras produkter, inklusive variabla hyllor, studie- och skohyllor, etc. som alla är uppdelade och återmonterade till en organisme. Och sedan kommer du att känna deras önskan att växa fritt.

Paket För Te

Seven Tea House

Paket För Te Tea Hall Brand, som tar bilden av spill och sprider te fritt och avslappnat, konceptet med tebryggningsprocess, stark eller svag, som förvandlas oförutsägbart, som en del av te målning medan du smakar te. Den avslappnade charmen med att ta te som bläck och använda fingret som penna, skissera det expansiva sinnet i tesalufamiljen som lever med landskapet. Den ursprungliga paketdesignen förmedlar mysig atmosfär och uttrycker den trevliga tiden att leva livet med te.

Marknadsföring Av Varumärken

Project Yellow

Marknadsföring Av Varumärken Project Yellow är ett omfattande konstprojekt som konstruerar det visuella konceptet Everything is Yellow. Enligt nyckelvisionen kommer stora utomhusskärmar att göras i olika städer, och en serie kulturella och kreativa derivat kommer att produceras samtidigt. Som en visuell IP har Project Yellow en övertygande visuell bild och energiskt färgschema för att bilda en enhetlig nyckelsyn, vilket gör människor oförglömliga. Lämplig för storskalig marknadsföring online och offline och för visuella derivat. Det är ett unikt designprojekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow är ett omfattande konstprojekt som konstruerar det visuella konceptet Everything is Yellow. Enligt nyckelvisionen kommer stora utomhusskärmar att göras i olika städer, och en serie kulturella och kreativa derivat kommer att produceras samtidigt. Som en visuell IP har Project Yellow en övertygande visuell bild och energiskt färgschema för att bilda en enhetlig nyckelsyn, vilket gör människor oförglömliga. Lämplig för storskalig marknadsföring online och offline och för visuella derivat. Det är ett unikt designprojekt.