Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medicinsk Skönhetscenter

LaPuro

Medicinsk Skönhetscenter Design är mer än bra estetik. Det är hur utrymmet används. Läkarcentrets integrerade form och funktion som en. Förstå användarnas krav och ge dem en upplevelse av alla de subtila beröring i omgivningen som känns lättande och verkligen omtänksam. Design och nytt tekniksystem ger lösningar för användaren och är enkla att hantera. Med tanke på hälsa, välbefinnande och medicinskt antog centret miljömässigt hållbara material och övervakar byggprocessen. Alla element är integrerade i designen där det verkligen passar användarna.

Hemmearkitekturdesign

Bienville

Hemmearkitekturdesign Logistik för denna arbetande familj krävde att de var hemma inomhus under långa perioder, som förutom arbete och skola blev störande för deras wellness. De började överväga, liksom många familjer, huruvida det var nödvändigt att flytta till förorterna, utbyta närhet till stadens bekvämligheter för en större trädgård för att öka tillgången till utomhusbruk. I stället för att flytta långt borta beslutade de att bygga ett nytt hus som skulle ompröva begränsningarna i inomhushemmet på en liten stadsområde. Organiseringsprincipen för projektet var att skapa så mycket utomhusåtkomst från gemensamma områden som möjligt.

Bröllop Kapell

Cloud of Luster

Bröllop Kapell The Cloud of luster är ett bröllopskapell som ligger i en bröllopssal i Himeji stad, Japan. Designen försöker översätta den moderna bröllopsceremoninanden till fysiskt utrymme. Kapellet är helt vitt, en molnform innesluten nästan helt i krökt glas som öppnar det till den omgivande trädgården och vattenbassängen. Kolumnerna är toppade i hyperbolisk kapital som huvuden som smidigt förbinder dem till det minimalistiska taket. Kapellets socle på bassängsidan är en hyperbolisk kurva som gör att hela strukturen kan se ut som om den flyter på vattnet och betonar dess ljushet.

Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skärande kanten är ett utdelningsapotek relaterat till det angränsande Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denna typ av apotek har klienten inte direkt tillgång till produkterna som i detaljhandeltypen; snarare kommer hans mediciner att beredas i trädgården av en farmaceut efter att ha lagt fram ett medicinskt recept. Denna nya byggnad designades för att främja sjukhusets image genom att införa en högteknologisk skarp bild i enlighet med en avancerad medicinsk teknik. Det resulterar i ett vitt minimalistiskt men fullt funktionellt utrymme.

Flaggskeppsbutik

WADA Sports

Flaggskeppsbutik För att fira 30-årsjubileum flyttar WADA Sports till ett nybyggt huvudkontor och flaggskeppsbutik. Insidan av butiken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur som stödjer byggnaden. Bälg den elliptiska strukturen, racketprodukterna är inriktade i en speciellt designad fixtur. Racketerna är arrangerade i serie och görs enkla att ta för dem en efter en. Ovanför används den elliptiska formen som en visning av olika värdefulla vintage- och moderna racketar samlade från hela landet och förvandlar butiksinredningen till ett rackets museum.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge är en design för Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolan ville ha ett nytt mottagnings-, konsultations- och konferensrum i ett smalt 110 kvm rum med lågt tak. Denna design föreslår ett öppet utrymme markerat med en skarp triangulär mottagning och informationsräknare som delar utrymmet i funktionella enheter. Räknaren täcks i ett gradvis stigande vitt metallplåt. Denna kombination dupliceras av speglar i trädgårdsväggen och en reflekterande aluminiumpaneler i taket som utökar utrymmet till bredare dimensioner.