Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

pleasure

Restaurang Pleasure of Living a Life of Art. Förlängning och fortsättning. Via förlängningen av takformer och golvförlängningar, och deras konsekventa konturbelastning, som går upprätt här eller dold där, vilket återspeglar en handlingskraft som omfattar topparna och dalarna i livet. Medan skiktad atmosfär flyter och förändras till handling, trollas bilder av skönhet upp i rymden. Rymdhytten är flytande och transparent och samtidigt håller uppdelningarna i olika fack. Med ett genialt arrangemang av rymden kan integritet existera i facken.

Bostad

nature

Bostad Detta hem är designat för ett par. Återvänd till naturen. Människor är villiga att komma ut mer, att vara utomhus eller att låta naturen vara en del av sitt liv, att tillåta naturen att berika hemets ordförråd. Släpp helt enkelt in naturen och rida på sin poise. Rika och mångsidiga element som visar hur avskiljning kan existera vid sidan av tät komplexitet, ungefär som de många fasetter av blommor, som i slutändan kommer att göra sig själva, till slutliga val efter mycket övervägande.

Kontor

Samlee

Kontor Utan noga detaljer designades Samlee Office av en orientalisk estetik av enkelhet. Detta koncept matchar den snabba utvecklingsstaden. I detta mycket löpande informationssamhälle presenterar projektet det interaktiva förhållandet mellan stad, arbete och människor - en slags intim relation mellan aktivitet och tröghet; transparent överlagring; genomträngning tom.

Student Sovsal

Koza Ipek Loft

Student Sovsal Koza Ipek Loft designades av craft312 studio som ett studentgästhus och ungdomscenter med en kapacitet på 240 bäddar i ett 8000 m2 stort område. Koza Ipek Loftkonstruktion avslutades i maj 2013. Generellt sett gästhusinträde, tillgång till ungdomscenter, restaurang, konferensrum och foajé, studiehallar, rum och administrativa kontor i multiplar av 12 våningar som består av en innovativ, modern och bekväma bostadsområden har utformats. Rum för 2 personer i kärncellerna ordnade efter varje våning, två fack och en 24-personers användning.

Kontorsbyggnad

Jansen Campus

Kontorsbyggnad Byggnaden är ett slående nytt tillskott till skyline, som kopplar samman industriområdet och gamla stan och har sina triangulära former från de traditionella takhöjderna i Oberriet. Projektet integrerar innovativ teknik, innehåller nya detaljer och material och uppfyller strikta schweiziska "Minergie" hållbara byggnadsstandarder. Fasaden är klädd i ett mörkt förpatinerat perforerat Rheinzink-nät som framkallar tätheten i tonerna i träbyggnaderna i det omgivande området. Anpassade arbetsutrymmen är öppen planlösning och byggnadens geometri delar ut vyer till Rheintal.

Showroom

Segmentation

Showroom De mjuka skorna skor kan inte förbises när de tolkar platsen. För att representera den andra gruppen eleganta skor som visas på denna plats, tak i det andra skiktet och åtta exklusiva designbelysningskomponenter, samtidigt som du skapar stämning, samtidigt som det känner sig själv med amorf linje på denna plats.