Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Phenotype 002

Armband Formen av Phenotype 002 armband är resultatet av digital simulering av biologisk tillväxt. Den algoritm som används i den kreativa processen gör det möjligt att imitera beteendet hos biologisk struktur som skapar ovanliga organiska former, uppnår diskret skönhet tack vare optimal struktur och materiell ärlighet. Prototypen materialiseras med 3D-tryckteknik. I det sista steget är smykkstycket handgjutet i mässing, polerat och färdigbehandlat med detaljer.

Projektnamn : Phenotype 002, Designers namn : Maciej Nisztuk, Kundens namn : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.