Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Pollen

Ring Varje bit är en tolkning av ett fragment av naturen. Naturen blir en förevänd för att ge liv till juveler, leka med texturer ljus och skuggor. Syftet är att ge en juvel med tolkade former eftersom naturen skulle utforma dem med dess känslighet och sensualitet. Alla bitar är handgjorda för att förbättra texturen och juvelerna i juvelen. Stilen är ren för att nå växtlivssubstansen. Resultatet ger en bit både unik och tidlös djupt kopplad till naturen.

Anpassningsbara Smycken

Gravity

Anpassningsbara Smycken Medan det 21: e århundradet ofta är användningen av hög modern teknik, av nya material eller av extrema nya former ofta ett måste för att göra innovationer, bevisar Gravity det motsatta. Gravity är en samling anpassningsbara smycken som bara använder trådarna, en mycket gammal teknik och gravitationen, en outtömlig resurs. Samlingen består av ett stort antal silver- eller guldelement med olika design. Var och en av dem kan förknippas med pärlor eller stensträngar och hängen. Samlingen blir så oändlig av olika juveler.

Damkläderkollektion

The Hostess

Damkläderkollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handlar om kvinnlighet och manlighet, styrka och bräcklighet. Samlingens inspiration kommer från en gammal saga från rysk litteratur. The Hostess of the Copper Mountain är en magisk beskyddare av gruvarbetare från en gammal rysk saga. I denna samling kan du se det vackra äktenskapet med raka linjer, inspirerat av gruvarbetare uniformer, och de graciösa volymerna av ryska nationaldräkt. Teammedlemmar: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Handväska, Kvällväska

Tango Pouch

Handväska, Kvällväska Tango-påsen är en enastående väska med en verkligt innovativ design. Det är ett bärbart konstverk som bärs av armbandshandtaget och gör det möjligt för dig att ha händerna fria. Insidan är tillräckligt med utrymme och den hopfällbara magnetstängningskonstruktionen ger en oväntad enkel och bred öppning. Påsen är tillverkad med mjukt vaxat kalvskinn för en otroligt behaglig beröring av handtaget och puffiga sidoinsatser, med avsikt kontrast till den mer konstruerade huvudkroppen gjord av så kallad glasläder.

Päls Som Kan Konvertibla

Eco Furs

Päls Som Kan Konvertibla Pälsen som kan vara 7-i-1 är inspirerad av de upptagna karriärdamerna som väljer en unik, ekologisk och funktionell daglig garderob. I den gamla men återigen trendiga, handsyade skandinaviska Rya Rug-textilen tolkas på nytt på ett modernt sätt, vilket resulterar i inpassade ullplagg som är som päls när det gäller deras prestanda. Skillnaden är i detalj och djur- och miljövänlighet. Under årens lopp har Eco Furs testats i olika europeiska vinterklimat som har bidragit till att utveckla kvaliteten hos denna päls och de andra senaste bitarna till perfektion.

Kläder

Bamboo lattice

Kläder I Vietnam ser vi bambusgittertekniken i många produkter som båtar, möbler, kycklingburar, lyktor ... Bambusgitter är stark, billig och lätt att tillverka. Min vision är att skapa en utvägsmode som är spännande och graciös, sofistikerad och charmig. Jag applicerade denna bambusgitterdetalj på några av mina mode genom att konvertera det råa, hårda regelbundna gittret till mjukt material. Mina design kombinerar tradition med modern form, hårdheten i gittermönstret och sandmjukhet i fina tyger. Mitt fokus är på form och detaljer, vilket ger charm och kvinnlighet till bäraren.