Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Regnrock

UMBRELLA COAT

Regnrock Denna regnrock är en kombination av en regnrock, ett paraply och vattentäta byxor. Beroende på väderförhållanden och mängden regn kan den justeras till olika skyddsnivåer. Hans unika egenskap är att den kombinerar regnrock och paraply i en artikel. Med "paraply raincoat" är dina händer fria. Det kan också vara perfekt för sportaktiviteter som att cykla. Dessutom stöter du inte på andra paraplyer på en fullsatt gata eftersom paraplyhuven sträcker sig över dina axlar.

Ring

Doppio

Ring Detta är en spännande juvel av mystisk natur. "Doppio", i sin spiralform, reser i två riktningar som symboliserar mäns tid: deras förflutna och deras framtid. Det bär silver och guld som representerar utvecklingen av den mänskliga andens dygder under hela sin historia på jorden.

Halsband

Sakura

Halsband Halsbandet är mycket flexibelt och tillverkat av olika bitar som är lödda sömlöst tillsammans för att kaskader vackert på kvinnors nackområde. Mittblommorna på höger sida roterar och det finns en möjlighet att använda den vänstra kortare biten av halsbandet separat som en brosch. Halsbandet är mycket lätt med tanke på styckets 3D-form och komplexitet. Bruttovikten för den är 362,50 gram gjord är 18 karat, med 518,75 karat sten och diamanter

Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Passion" är ett av "Regards" -objekt. Vik fint silkesjaletten till en fickficka eller rama in den som konstverk och få den att leva hela livet. Det är som ett spel - varje objekt har mer än en funktion. "Hälsningar" förkroppsligar en mild korrelation mellan gammalt hantverk och modern design. Varje design är unikt konstverk och berättar en annan historia. Föreställ dig en plats där varje liten detalj berättar en historia, där kvalitet är ett livsvärde och den största lyxen är att vara sant för dig själv. Det är här "hälsningar" träffar dig. Låt konsten träffa dig och bli gammal med dig!

Smykkekollektion

Future 02

Smykkekollektion Project Future 02 är en smykkekollektion med en rolig och livlig twist inspirerad av cirkelteorem. Varje bit skapas med programvara för datorstödd design, helt eller delvis byggd med Selective Laser Sintering eller Steel 3D-tryckteknik och handbehandlad med traditionella silversmidstekniker. Samlingen hämtar inspiration från cirkelns form och är omsorgsfullt utformad för att visualisera euklidiska teorem till mönster och former av bärbar konst, som på detta sätt symboliserar en ny början; en utgångspunkt för en spännande framtid.