Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en stad som är välkänd för sitt vin, vars design är inspirerad av den lokala vingrottan, ett utrymme som väcker en stark vilja att utforska. Lobbyn är återuppbyggnaden av den naturliga grottan, vars besläktade visuella anslutning utvidgar konceptet med grottan och den lokala stadsstrukturen till det interna hotellet, vilket därmed bildar en distinkt kulturell bärare. Vi uppskattar passagerarens känsla när vi bor på hotellet, och hoppas också att materialets struktur och den skapade atmosfären kan uppfattas på en djupare nivå.

Projektnamn : Aoxin Holiday, Designers namn : Shaun Lee, Kundens namn : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotell

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.