Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Päls Som Kan Konvertibla

Eco Furs

Päls Som Kan Konvertibla Pälsen som kan vara 7-i-1 är inspirerad av de upptagna karriärdamerna som väljer en unik, ekologisk och funktionell daglig garderob. I den gamla men återigen trendiga, handsyade skandinaviska Rya Rug-textilen tolkas på nytt på ett modernt sätt, vilket resulterar i inpassade ullplagg som är som päls när det gäller deras prestanda. Skillnaden är i detalj och djur- och miljövänlighet. Under årens lopp har Eco Furs testats i olika europeiska vinterklimat som har bidragit till att utveckla kvaliteten hos denna päls och de andra senaste bitarna till perfektion.

Kläder

Bamboo lattice

Kläder I Vietnam ser vi bambusgittertekniken i många produkter som båtar, möbler, kycklingburar, lyktor ... Bambusgitter är stark, billig och lätt att tillverka. Min vision är att skapa en utvägsmode som är spännande och graciös, sofistikerad och charmig. Jag applicerade denna bambusgitterdetalj på några av mina mode genom att konvertera det råa, hårda regelbundna gittret till mjukt material. Mina design kombinerar tradition med modern form, hårdheten i gittermönstret och sandmjukhet i fina tyger. Mitt fokus är på form och detaljer, vilket ger charm och kvinnlighet till bäraren.

Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida är en 14K guldring som glider på fingret för att skapa en charmig look. Fasaden på Isida-ringen är dekorerad med unika element som diamanter, ametister, citriner, tsavorit, topas och kompletterat med vitt och gult guld. Varje bit har sitt eget specificerade material, vilket gör det one-of-a-kind. Dessutom återspeglar den platta glasliknande fasaden på skivade ädelstenar olika ljusstrålar i olika atmosfärer, vilket ger en exklusiv karaktär till ringen.

Halsband

Scar is No More a Scar

Halsband Designen har en dramatisk smärtsam historia bakom sig. Det inspirerades av mitt oförglömliga pinsamma ärr på min kropp som brändes av starkt fyrverkeri när jag var 12 år. När jag försökte täcka den med en tatuering varnade tatueraren mig för att det skulle vara värre att täcka skräcken. Alla har sitt ärr, alla har sin oförglömliga smärtsamma berättelse eller historia. Den bästa lösningen för att läka är att lära sig att möta det och starkt övervinna det snarare än att täcka eller försöka fly från det. Därför hoppas jag att människor som bär mina smycken kan känna sig starkare och mer positiva.

Ansluten Klocka

COOKOO

Ansluten Klocka COOKOO ™, världens första designer smartwatch som kombinerar en analog rörelse med en digital skärm. Med en ikonisk design för sina ultra rena linjer och smarta funktioner visar klockan föredragna meddelanden från din smartphone eller iPad. Tack vare COOKOO App ™ förblir användare kontroll över deras anslutna liv genom att välja vilka aviseringar och varningar de vill få direkt till handleden. Genom att trycka på den anpassningsbara COMMAND-knappen kan du fjärrstyra kameran, musikuppspelning på fjärrkontroll, Facebook-incheckning med en knapp och många andra alternativ.

Bärbar Datorväska

Olga

Bärbar Datorväska En bärbar fodral med speciell rem och specialfäst ett annat fodralssystem. För materialet tog jag återvunnet läder. Det finns flera färger från var alla kan plocka upp sina egna. Mitt mål var att göra vanligt, intressant bärbar fodral där det är lätt att chage vårdande system och där du kan fästa ett annat fall om du måste bära för att pröva Mac book pro och Ipad eller mini Ipad med dig. Du kan ta med dig paraply eller en tidning. Lätt utbytbart fall för varje dag efterfrågan.