Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhängen

Van Gogh

Örhängen Örhängen inspirerade av mandelträdet i blomning målade av Van Gogh. Delikatesserna av grenarna reproduceras av känsliga kedjor av Cartier-typ som, liksom grenarna, svänger med vinden. De olika nyanserna av olika ädelstenar, från nästan vit till en mer intensiv rosa, representerar blommans nyanser. Klustret med blommande blommor representeras med olika skärstenar. Tillverkad med 18k guld, rosa diamanter, morganiter, rosa safirer och rosa turmaliner. Polerad och strukturerad finish. Mycket lätt och med perfekt passform. Detta är vårens ankomst i form av en juvel.

Handväskor

Qwerty Elemental

Handväskor Precis som skrivmaskinens designutveckling visar övergången från en mycket komplex visuell form till den renfodrade, enkla geometriska formen, är Qwerty-elemental förkroppsligandet av styrka, symmetri och enkelhet. Konstruktiva ståldelar tillverkade av olika hantverkare är en distinkt visuell egenskap hos produkten, vilket ger väskan ett arkitektoniskt utseende. Väskans väsentliga kännetecken är två skrivmaskinnycklar som tillverkas själv och monteras av designern själv.

Damkläderkollektion

Macaroni Club

Damkläderkollektion Samlingen, Macaroni Club, är inspirerad av makaronierna från mitten av 1700-talet som kopplar dem till dagens logotypberoende. Makaroner var termen för män som överskred de vanliga gränserna för mode i London. De var logotypmanien från 1700-talet. Denna samling syftar till att visa kraften i logotypen från tidigare till nutid och skapar Macaroni Club som ett varumärke i sig själv. Designdetaljerna är inspirerade av Macaronidräkter 1770 och den nuvarande modetrenden med extrema volymer och längd.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo av Gravithin är en tidstycke vars design är inspirerad av en sextant. Den har en graverad dubbel urtavla, tillgänglig i två nyanser, Deep Blue och Black Sea, för att hedra Argo-skeppets mytiska äventyr. Hjärtat slår tack vare en schweizisk Ronda 705 kvartsrörelse, medan safirglaset och det starka borsta stålet 316L säkerställer ännu mer motstånd. Det är också 5ATM vattentåligt. Klockan finns i tre olika väskfärger (guld, silver och svart), två färgskärmar (Deep Blue och Black Sea) och sex bandmodeller, i två olika material.

Damkläderkollektion

Hybrid Beauty

Damkläderkollektion Designen för Hybrid Beauty-kollektionen är att använda sötheten som överlevnadsmekanismen. Grundade söta funktioner är band, rufsar och blommor, och de omarbetas av traditionella fabriker och couture tekniker. Detta återskapar gamla couture-tekniker till modern hybrid, som är romantisk, mörk, men också evig. Hela designprocessen för Hybrid Beauty främjar hållbarhet för att skapa tidlös design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designern av Ohgi-ringen har levererat ett symboliskt meddelande med den här ringen. Hennes inspiration från ringen kom från positiva betydelser som japanska vikfans har och hur mycket de älskas i den japanska kulturen. Hon använder 18K gult guld och en safir för materialet och de får fram lyxig aura. Dessutom sitter den fällbara fläkten på en ring i en vinkel som ger en unik skönhet. Hennes design är en enhet mellan öst och väst.