Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycke

Poseidon

Smycke Smycken som jag designer uttrycker mina känslor. Det representerar mig som konstnär, designer och även som person. Utlösaren för att skapa Poseidon ställdes under de mörkaste timmarna i mitt liv när jag kände mig rädd, sårbar och i behov av skydd. Jag designade primärt den här kollektionen för att användas i självförsvar. Även om denna uppfattning har bleknat under hela detta projekt, finns det fortfarande. Poseidon (havsguden och "Earth-Shaker", av jordbävningar i grekisk mytologi) är min första officiella samling och riktar sig till starka kvinnor, tänkt att ge bäraren en känsla av kraft och förtroende.

Smycken

odyssey

Smycken Den grundläggande idén om odyssey av monomer innefattar att täcka voluminösa, geometriska former med en mönstrad hud. Från detta utvecklas ett samspel mellan tydlighet och snedvridning, öppenhet och doldhet. Alla geometriska former och mönster kan kombineras efter behov, variera och kompletteras med tillägg. Denna fascinerande, enkla idé möjliggör skapandet av ett nästan outtömmande sortiment av mönster, perfekt i överensstämmelse med möjligheterna med snabb prototypning (3D-utskrift), eftersom varje kund kan få en helt individuell och unik produkt producerad (besök: www.monomer. eu-shop).

Taktilt Tyg

Textile Braille

Taktilt Tyg Industriell universell jacquardtextiltanke som en översättare för blinda. Detta tyg kan läsas av personer med god syn och det är avsett för dem att hjälpa de blinda som börjar tappa synen eller har synproblem; för att lära sig punktsystemet med ett vänligt och vanligt material: tyg. Det innehåller alfabetet, siffror och skiljetecken. Inga färger läggs till. Det är en produkt i grå skala som en princip utan ljusuppfattning. Det är ett projekt med social betydelse och går utöver kommersiella textilier.

Glasögon

Mykita Mylon, Basky

Glasögon MYKITA MYLON-kollektionen är tillverkad i ett lättviktigt polyamidmaterial med enastående individuell justerbarhet. Detta speciella material skapas lager för lager tack vare Selective Laser Sintering-tekniken (SLS). Genom att tolka om den traditionella runda och ovala runda panto-formen som var trendig på 1930-talet, lägger BASKY-modellen till ett nytt ansikte till denna spektakollektion som ursprungligen var designad för sport.

Klocka

Ring Watch

Klocka Ringklockan representerar den maximala förenklingen av ett traditionellt armbandsur genom att eliminera nummer och händer till förmån för de två ringarna. Denna minimalistiska design ger både en ren och enkel look som gifter sig perfekt med klockans iögonfallande estetik. Dess signaturkrona ger fortfarande ett effektivt sätt att ändra timmen medan dess dolda e-bläckskärm visar de livliga färgbanden med exceptionell definition, vilket i slutändan upprätthåller en analog aspekt samtidigt som den ger en längre batteritid.

Armband

Fred

Armband Det finns många olika typer av armband och armband: designers, gyllene, plast, billiga och dyra ... men vackra som de är, de är alltid alltid enkelt och bara armband. Fred är något mer. Dessa manschetter i sin enkelhet återuppliva gamla tiders noblesse, men ändå är de moderna. De kan bäras på nakna händer samt på en sidenblus eller en svart tröja, och de kommer alltid att lägga en touch av klass till den som bär dem. Dessa armband är unika eftersom de kommer som ett par. De är väldigt lätta vilket gör att man bär dem olyckligt. Genom att bära dem kommer man att bli märkt!