Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

Blossom

Kontor Även om det är ett kontor, använder den djärva kombinationen av olika material, och den gröna planteringsstrukturen ger en känsla av perspektiv under dagen. Designern ger bara utrymme, och vitaliteten i utrymmet beror fortfarande på ägaren och använder kraften i naturen och designerns unika stil! Kontoret är inte längre en enda funktion, designen är mer diversifierad och det kommer att användas i ett stort och öppet utrymme för att skapa olika möjligheter mellan människor och miljö.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen låter designare designen inte bara den rumsliga uppdelningen av interiören utan en koppling av staden / rymden / folket tillsammans, så att lågmiljön och rymden inte kommer i konflikt i staden, dagtid är en dold fasad på gatan, natt. Då blir det en glaslampa i en stad.

Förpackningsdesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Förpackningsdesign Den är inspirerad av mjölk, huvudingrediensen. Den unika behållarkonstruktionen av mjölkförpackningstypen återspeglar produktegenskaperna och är utformad för att vara bekant även för första gången. Dessutom används materialet av polyeten (PE) och gummi (EVA) och de mjuka egenskaperna hos pastellfärg för att betona att det är en mild produkt för barn med svag hud. Den runda formen appliceras i hörnet för säkerhet för mamma och barn.

Matsal

Elizabeth's Tree House

Matsal Elizabeth's Tree House, en demonstration av arkitekturens roll i läkningsprocessen, är en ny matpaviljong för terapeutiskt läger i Kildare. Betjänande barn som återhämtar sig från allvarliga sjukdomar bildar rymden en timmeroas mitt i en ekskog. Ett dynamiskt, men ändå funktionellt, trädiagridsystem inkluderar ett uttrycksfullt tak, omfattande fönsterrutor och en färgglad klädsel av lerk, vilket skapar en inre matplats som bildar en dialog med den omgivande sjön och skogen. Djup anslutning till naturen på alla nivåer främjar användarnas komfort, avkoppling, läkning och förtrollning.

Flera Kommersiella Utrymmen

La Moitie

Flera Kommersiella Utrymmen Projektets namn La Moitie har sitt ursprung i den franska översättningen av hälften, och designen återspeglar detta lämpligt av den balans som har uppnåtts mellan motsatta element: kvadrat och cirkel, ljus och mörk. Med tanke på det begränsade utrymmet försökte teamet upprätta både en anslutning och en uppdelning mellan de två separata detaljhandelsområdena genom användning av två motsatta färger. Medan gränsen mellan de rosa och svarta rymden är klar men ändå också suddig i olika perspektiv. En spiraltrappa, halvrosa och halvsvart, är placerad i mitten av butiken och ger.

Reklamkampanj

Feira do Alvarinho

Reklamkampanj Feira do Alvarinho är ett årligt vinparty som äger rum i Moncao, i Portugal. För att kommunicera händelsen skapades det ett forntida och fiktivt rike. Med eget namn och civilisation inspirerades kungariket Alvarinho, utsett för att Moncao är känt som Alvarinhos vagga, inspirerad av den verkliga historien, platser, ikoniska människor och legender om Moncao. Projektets största utmaning var att föra territoriets verkliga historia in i karaktärsdesignen.