Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

HB Reavis London

Kontor Huvudkontoret för HB Reavis UK är utformat enligt IWBIs WELL Building Standard och syftar till att främja ett projektbaserat arbete, som uppmuntrar nedbrytningen av avdelningssilo och gör arbetet i olika team enklare och mer tillgängligt. Efter WELL Building Standard syftar arbetsplatsens design också till att ta itu med hälsoproblem som är förknippade med moderna kontor, såsom bristande rörlighet, dålig belysning, dålig luftkvalitet, begränsade matval och stress.

Fritidshus

Chapel on the Hill

Fritidshus Efter att ha varit övergiven i mer än 40 år har ett förfallet metodistkapell i norra England omvandlats till ett semesterhus med självhushåll för 7 personer. Arkitekterna har behållit de ursprungliga kännetecknen - de höga gotiska fönstren och den stora församlingshallen - och förvandlat kapellet till ett harmoniskt och bekvämt utrymme med dagsljus. Denna 1800-talsbyggnad ligger på en lantlig engelska landsbygden med panoramautsikt över de böljande kullarna och den vackra landsbygden.

Kontor

Blossom

Kontor Även om det är ett kontor, använder den djärva kombinationen av olika material, och den gröna planteringsstrukturen ger en känsla av perspektiv under dagen. Designern ger bara utrymme, och vitaliteten i utrymmet beror fortfarande på ägaren och använder kraften i naturen och designerns unika stil! Kontoret är inte längre en enda funktion, designen är mer diversifierad och det kommer att användas i ett stort och öppet utrymme för att skapa olika möjligheter mellan människor och miljö.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen låter designare designen inte bara den rumsliga uppdelningen av interiören utan en koppling av staden / rymden / folket tillsammans, så att lågmiljön och rymden inte kommer i konflikt i staden, dagtid är en dold fasad på gatan, natt. Då blir det en glaslampa i en stad.

Förpackningsdesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Förpackningsdesign Den är inspirerad av mjölk, huvudingrediensen. Den unika behållarkonstruktionen av mjölkförpackningstypen återspeglar produktegenskaperna och är utformad för att vara bekant även för första gången. Dessutom används materialet av polyeten (PE) och gummi (EVA) och de mjuka egenskaperna hos pastellfärg för att betona att det är en mild produkt för barn med svag hud. Den runda formen appliceras i hörnet för säkerhet för mamma och barn.

Matsal

Elizabeth's Tree House

Matsal Elizabeth's Tree House, en demonstration av arkitekturens roll i läkningsprocessen, är en ny matpaviljong för terapeutiskt läger i Kildare. Betjänande barn som återhämtar sig från allvarliga sjukdomar bildar rymden en timmeroas mitt i en ekskog. Ett dynamiskt, men ändå funktionellt, trädiagridsystem inkluderar ett uttrycksfullt tak, omfattande fönsterrutor och en färgglad klädsel av lerk, vilket skapar en inre matplats som bildar en dialog med den omgivande sjön och skogen. Djup anslutning till naturen på alla nivåer främjar användarnas komfort, avkoppling, läkning och förtrollning.