Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tebryggare

Grundig Serenity

Tebryggare Serenity är en modern tebryggare som fokuserar på glad användarupplevelse. Projektet fokuserar mest på estetiska element och användarupplevelse eftersom huvudmålet föreslår att produkten skiljer sig från de befintliga produkterna. Tebryggarens brygga är mindre än kroppen som gör att produkten kan se över marken som ger unik identitet. Lätt krökt kropp i kombination med skivade ytor stöder också produktens unika identitet.

Ljuskrona

Lory Duck

Ljuskrona Lory Duck är utformad som ett upphängningssystem sammansatt av moduler tillverkade av mässing och epoxiglas, som var och en liknar en anka som glider enkelt genom svalt vatten. Modulerna erbjuder också konfigurerbarhet; med en beröring, kan alla justeras för att vända mot alla riktningar och hänga i valfri höjd. Lampans grundform föddes relativt snabbt. Men det behövde månader av forskning och utveckling med otaliga prototyper för att skapa sin perfekta balans och det bästa utseendet från alla möjliga vinklar.

Damkläderkollektion

Hybrid Beauty

Damkläderkollektion Designen för Hybrid Beauty-kollektionen är att använda sötheten som överlevnadsmekanismen. Grundade söta funktioner är band, rufsar och blommor, och de omarbetas av traditionella fabriker och couture tekniker. Detta återskapar gamla couture-tekniker till modern hybrid, som är romantisk, mörk, men också evig. Hela designprocessen för Hybrid Beauty främjar hållbarhet för att skapa tidlös design.

Light Portal Framtida Järnvägsstad

Light Portal

Light Portal Framtida Järnvägsstad Light Portal är masterplan för Yibin Highspeed Rail City. En livsstilsreform rekommenderar alla åldrar året runt. Bredvid Yibin High Speed Rail Station som fungerade sedan juni 2019 består Yibin Greenland Center av 160 meter höga tvillingtorn med blandad användning och integrerar arkitektur och natur med den 1 km långa landskaps Boulevard. Yibin har en historia i mer än 4000 år och ackumulerade visdom och kultur precis som sedimentet i floden markerade utvecklingen av Yibin. Tvillingtornen fungerar som en lätt portal för att vägleda besökare samt ett landmärke för invånarna att montera.

Tandklinik

Clinique ii

Tandklinik Clinique ii är en privat ortodontisk klinik för en opinionsledare och armatur som tillämpar och forskar mest avancerade tekniker och material inom sin disciplin. Arkitekterna såg ett implantatkoncept baserat på ortodontisk typisk användning av medicinsk utrustning med hög precision som designprincip i hela rymden. Inre väggytor och möbler smälter sömlöst till ett vitt skal med en stänk av gul korian där banbrytande medicinsk teknik är implanterad.

Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor Megalopolis X blir det nya centrumet i hjärtat av det större vikområdet, nära gränsen mellan Hong Kong och Shenzhen. Huvudplanen integrerar arkitektur med fotgängare nätverk, parker och allmänna utrymmen. Över och under mark planeras transportnät genom att maximera anslutningen i staden. Ett underjordiskt infrastrukturnät kommer att tillhandahålla system för fjärrkylning och automatisk avfallshantering på ett sömlöst sätt. Målet är att etablera en kreativ ramplan för hur städer kommer att utformas i framtiden.