Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Tv

XX250

Led-Tv Gränslös TV-serie av Vestel som är placerad i mycket avancerat segment av konsumentelektronik. Aluminiumskiva håller skärmen som en nästan osynlig tunn ram. Glansig tunn ram ger produkten sin exklusiva bild på den övermättade marknaden. Skärmen skiljer sig drastiskt från vanliga LED-TV-apparater med sin holistiska glansiga skärmytan inlagd i den tunna metallramen. Den glansiga aluminiumdelen under skärmen skapar en attraktionskraft medan TV: n skiljs från bordsskivan.

Led-Tv

XX265

Led-Tv Plastskåpdesignen skiljer sig från konventionella modeller med övergripande struktur och glansig yta kvar under skärmen för logotyp och visuell illusion. Beroende på BMS-produktionsmetod är modellen mycket kostnadseffektiv medan den fortfarande har känsla för designberöring. Bordstativets design har kontinuerlig form som flyter från tillbaka till publiken genom sin kromeffektfält. Så både skåpdesignen och stativdesignen kompletterar varandra.

Offentliga Urbana Konstmöbler

Eye of Ra'

Offentliga Urbana Konstmöbler Ambitionen med denna design är att slå samman den forntida egyptiska historien med den futuristiska vätskemetodiken för design. Det är en bokstavlig översättning av egyptiska mest ikoniska religiösa verktyg till en flytande form av gatumöbler som lånar egenskaperna i den flytande stilen där inga specifika former eller design förespråkas. Ögat representerar både de manliga och kvinnliga motsvarigheterna vid skapandet av Gud Ra. Gatamöblerna presenteras därmed i en robust design som symboliserar maskulinitet och styrka medan dess kurviga utseende visar kvinnlighet och graciöshet.

Digital Videosändningsenhet

Avoi Set Top Box

Digital Videosändningsenhet Avoi är en av de senaste Smart Set Top Boxes från Vestel som tillhandahåller främst digital sändningsteknik för TV-användare. Avoi är den viktigaste karaktären är "dold ventilation". Dold ventilation gör det möjligt att skapa unika och enkla mönster. Med Avoi, förutom att titta på de digitala kanalerna i HD-kvalitet, kan man lyssna på musik, titta på filmer och titta på fotografier och bilder på TV-skärmen, samtidigt som man kontrollerar dessa filer via UI-menyn. Avois operativsystem är Android V4.2 Jel

46 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen

V TV - 46120

46 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen Inspirerad från reflekterande ytor med hög glans och spegeleffekter. Främre och bakre baksidan är tillverkad av formsprutningsteknik av plast. Mittdelen är tillverkad av plåtgjutning. Stödstativet är speciellt designat med glasmålade från baksidan och trasnparent hals med krombelagd ringdetalj. Glansnivån som används på ytor har uppnåtts via speciella färgprocesser.

Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla

NI

Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla Den helt nya NI Parasol omdefinierar belysning på ett sätt som kan vara mer än ett lysande objekt. NI kombinerar en parasoll och en trädgårdsfackla och ser smart ut vid solstolar vid poolen eller andra utomhusområden, från morgon till natt. Den egenutvecklade fingeravkännande OTC (one-touch dimmer) gör det möjligt för användare att enkelt anpassa sig till önskade belysningsnivåer i 3-kanals belysningssystemet. NI antar också en lågspännings 12V LED-drivrutin som genererar väldigt lite värme, vilket ger en energieffektiv strömförsörjning för systemet med över 2000 st 0.1 0.1 lysdioder.