Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Jal

Lampa Just Another Lamp, Jal, bygger på tre huvudprinciper: enkelhet, kvalitet och renhet. Det innebär enkel design, materialkvalitet och produktens renhet. Detta hölls grundläggande men gav också vikt för både glas och ljus i lika stor utsträckning. På grund av detta kan Jal användas på olika sätt, format och sammanhang.

Robot För Hjälp

Spoutnic

Robot För Hjälp Spoutnic är en stödrobot utformad för att utbilda höns att lägga sig i sina lådor. Hönorna reser sig och återvänder till boet. Normalt måste uppfödaren gå runt i alla sina byggnader varje timme eller till och med en halvtimme vid läggningens topp för att förhindra att hönorna lägger sina ägg på marken. Den lilla autonoma Spoutnic-roboten passerar enkelt under leveranskedjorna och kan cirkulera i hela byggnaden. Batteriet håller dagen och laddas på en natt. Det frigör uppfödare från en tråkig och lång uppgift, vilket möjliggör ett bättre avkastning och begränsar antalet avvecklade ägg.

Multifunktionell Gitarr

Black Hole

Multifunktionell Gitarr Det svarta hålet är en multifunktionell gitarr baserad på hårdrock och metallmusikstilar. Kroppsformen ger gitarrspelarna en känsla av komfort. Den är utrustad med en flytande kristallskärm på tavlan för att generera visuella effekter och inlärningsprogram. Braille-tecken bakom gitarrens nacke kan hjälpa människor som är blinda eller har lite syn att spela gitarr.

Bärbar Gasspis

Herbet

Bärbar Gasspis Herbet är en bärbar gasspis. IT-tekniken möjliggör optimala utomhusförhållanden och täcker alla standardkrav för matlagning. Kaminen består av laserskurna stålkomponenter och har en öppen och stängande mekanism som kan låsas i öppet läge för att förhindra nedbrytning under användning. Den öppna och stängande mekanismen möjliggör enkel transport, hantering och förvaring.

Skänk

Arca

Skänk Arca är en monolit som är fångad i ett nät, en bröstkorg som flyter i drift tillsammans med dess innehåll. Den lackerade mdf-behållaren, innesluten i ett idealiskt nät av massiv ek, är utrustad med tre totala utdragslådor som kan organiseras efter olika behov. Det stela massiva eknätet har modellerats för att rymma de termoformade glasplattorna för att få en organisk form som simulerar en spegel med vatten. Hela skåpet vilar på ett transparent metakrylatstöd för att betona det ideala flytande.

Behållare

Goccia

Behållare Goccia är en behållare som dekorerar hemmet med mjuka former och varma vita ljus. Det är den moderna inhemska eldstaden, mötesplatsen för en happy hour med vänner i trädgården eller soffbordet för att läsa en bok i vardagsrummet. Det är en uppsättning keramiska behållare som är lämpliga att innehålla den varma vinterfilten, samt säsongsbetonad frukt eller en färsk sommardricksflaska nedsänkt i is. Behållarna hänger i taket med ett rep och kan placeras i önskad höjd. De är tillgängliga i 3 storlekar, varav den största kan kompletteras med en massiv ekskiva.