Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

SERENAD

Stol Jag respekterar alla slags stolar. Enligt min mening är stolen en av de viktigaste och mest klassiska och speciella sakerna inom interiördesign. Idén med Serenad-stol kommer från en svan på vattnet som vände och satte ansiktet mellan vingarna. Kanske är den glänsande och snygga ytan i Serenad-stol med annorlunda och speciell design den gjord endast för mycket speciella och unika platser.

Fåtölj

The Monroe Chair

Fåtölj Slående elegans, enkelhet i idé, bekväm, designad med hållbarhet i åtanke. Monroe-stolen är ett försök att drastiskt förenkla tillverkningsprocessen för att få fram en fåtölj. Den utnyttjar potentialen hos CNC-teknik för att upprepade gånger klippa ut ett platt element från MDF, dessa element sprids sedan runt en central axel för att forma en komplex krökt fåtölj. Bakbenet förändras gradvis i ryggstödet och armstödet i frambenet, vilket skapar en distinkt estetik som helt definieras av tillverkningsprocessens enkelhet.

Parkbänk

Nessie

Parkbänk Detta projekt är baserat på konceptidéen "Drop & Forget", det vill säga enkel installation på plats med lägsta installationskostnader i förhållande till de befintliga infrastrukturerna i en stadsmiljö. Robust betongvätska bildar, noggrant balanserad, skapar en omfattande och bekväm sittupplevelse.

Hi-Fi Skivspelare

Calliope

Hi-Fi Skivspelare Det ultimata målet med ett Hi-Fi-vändbord är att återskapa det renaste och okontaminerade av ljud; denna essens av ljud är både terminalen och konceptet för denna design. Denna försköna tillverkade produkt är en skulptur av ljud som återger ljud. Som en skivspelare är den en av de bästa Hi-Fi-skivspelarna som finns tillgängliga och denna enastående prestanda indikeras och förstärks av dess unika form och designaspekter. gå med i form och funktion i en spirituell förening för att förkroppsliga Calliope-skivspelaren.

Tvättställ

Vortex

Tvättställ Målet med virvelkonstruktionen är att hitta en ny form för att påverka vattenflödet i handfat för att öka deras effektivitet, bidra till deras användarupplevelse och förbättra deras estetiska och semiotiska egenskaper. Resultatet är en metafor, härledd från en idealiserad virvelform som indikerar avlopp och vattenflöde som visuellt indikerar hela objektet som en fungerande tvättställ. Denna form i kombination med kranen leder vattnet in till en spiralväg som gör att samma mängd vatten täcker mer mark vilket resulterar i minskad vattenförbrukning för rengöring.

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Snowskate

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö Den ursprungliga Snow Skate presenteras här i en ganska ny och funktionell design - i mahogny av hårt trä och med rostfritt stål. En fördel är att traditionella läderskor med häl kan användas, och som sådan finns det ingen efterfrågan på speciella stövlar. Nyckeln till övningen av skridskor är den enkla knytningstekniken, eftersom design och konstruktion är optimerade med en bra kombination till skridskoens bredd och höjd. En annan avgörande faktor är löparnas bredd som optimerar skridskoåkningen på hård eller hård snö. Löparna är i rostfritt stål och är försedda med infällda skruvar.