Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Vagn

Km31

Multifunktionell Vagn Patrick Sarran skapade Km31 för ett stort spektrum av restauranganvändningar. Den huvudsakliga begränsningen var multifunktionalitet. Den här vagnen kan användas enbart för att servera ett bord, eller i rad med andra för en buffé. Designern tänkte på en ledad Krion-topp monterad på samma hjulbas som han hade designat för en rad vagnar som KEZA, och senare Kvin, Herbal Tea Garden och Kali, tillsammans kallade K-serien. Krions hårdhet gjorde det möjligt att välja en fullständig lätt finish med den stabilitet som krävs för en lyxig anläggning.

Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkla och eleganta, rena linjer och en högkvalitativ materialfinish gör att F11-design passar professionella och inhemska miljöer. 7-pekskärmen i fullfärg är extremt enkel att använda och intuitiv. F11 är en "one-touch" -maskin där du kan anpassa dina önskade drycker för snabb val. En förstorad bönstratt, vattentank och markbehållare finns för att klara topptimmarna Patenterad bryggningsenhet kan erbjuda tryckpressad espresso eller vanligt kaffe som inte är trycksatt och aromen garanteras av platta keramiska blad.

Säkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Säkerhetsenhet hög materialkvalitet och enkel design gör denna säkerhet ansiktsigenkänningsenhet snygg, elegant och robust. Avancerad teknik inuti för att göra den till en av de snabbaste i världen och mycket exakt, ingen kan fuska sin algoritm. Vattentät produkt med en atmosfär ledde ljus på baksidan för att skapa en omgivande stämning även på det kallaste kontoret. Den kompakta storleken gör att den passar nästan överallt och formen gör att den kan placeras horisontellt eller vertikalt.

Utvecklande Möbler

dotdotdot.frame

Utvecklande Möbler Hemmen blir mindre, så de behöver lätta möbler som är mångsidiga. Dotdotdot.Frame är det första mobila, anpassningsbara möbelsystemet på marknaden. Ramen är effektiv och kompakt och kan fästas på väggen eller lutas mot den för enkel placering i hemmet. Och dess anpassningsbarhet kommer från de 96 hålen och ett expanderande utbud av tillbehör att fixa i dem. Använd ett eller anslut flera system tillsammans efter behov - det finns en oändlig kombination tillgänglig.

System För Återvinningsbart Avfall

Spider Bin

System För Återvinningsbart Avfall Spindelfack är en universell och ekonomisk lösning för sortering av återvinningsbara material. En grupp popup-fack skapas för hem, kontor eller utomhus. En artikel har två grunddelar: en ram och en väska. Den flyttas enkelt från en plats till en annan, bekväm att transportera och lagra, eftersom den kan vara platt när den inte används. Köpare beställer spindelfack på nätet där de kan välja storlek, antal spindelfack och väsketyp efter deras behov.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid varit en av de viktigaste inspirationskällorna för designers. Idén kom till designerns tankar genom att titta på rymden och bilden av Milk Way Galaxy.Den viktigaste aspekten i denna design var att skapa en unik form. Många mönster som finns på marknaden fokuserar på att göra den mest tydliga isen, men i den presenterade designen fokuserade designarna avsiktligt på de former som är gjorda av mineralerna medan vattnet förvandlas till is, för att bli mer tydliga formgivarna förvandlade en naturlig defekt till en vacker effekt. Denna design skapar en spiralformad sfärisk form.