Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flera Kommersiella Utrymmen

La Moitie

Flera Kommersiella Utrymmen Projektets namn La Moitie har sitt ursprung i den franska översättningen av hälften, och designen återspeglar detta lämpligt av den balans som har uppnåtts mellan motsatta element: kvadrat och cirkel, ljus och mörk. Med tanke på det begränsade utrymmet försökte teamet upprätta både en anslutning och en uppdelning mellan de två separata detaljhandelsområdena genom användning av två motsatta färger. Medan gränsen mellan de rosa och svarta rymden är klar men ändå också suddig i olika perspektiv. En spiraltrappa, halvrosa och halvsvart, är placerad i mitten av butiken och ger.

Reklamkampanj

Feira do Alvarinho

Reklamkampanj Feira do Alvarinho är ett årligt vinparty som äger rum i Moncao, i Portugal. För att kommunicera händelsen skapades det ett forntida och fiktivt rike. Med eget namn och civilisation inspirerades kungariket Alvarinho, utsett för att Moncao är känt som Alvarinhos vagga, inspirerad av den verkliga historien, platser, ikoniska människor och legender om Moncao. Projektets största utmaning var att föra territoriets verkliga historia in i karaktärsdesignen.

Tryckt Textil

The Withering Flower

Tryckt Textil Withering Flower är en firande av blommabildens kraft. Blomman är ett populärt ämne skriven som personifiering i kinesisk litteratur. Till skillnad från den blommande blommans popularitet, är bilder av den förfallna blomman ofta förknippade med jinx och tabuer. Samlingen tittar på vad som formar ett samhälls uppfattning om vad som är sublimt och underlåtet. Textiltekniken är designad i tylklänningar på 100 till 200 cm, silkescreentryck på genomskinliga nätdukar och gör att utskrifterna förblir ogenomskinliga och stretchiga på nät, vilket skapar ett utseende av tryck flytande i luften.

Medicinsk Skönhetscenter

LaPuro

Medicinsk Skönhetscenter Design är mer än bra estetik. Det är hur utrymmet används. Läkarcentrets integrerade form och funktion som en. Förstå användarnas krav och ge dem en upplevelse av alla de subtila beröring i omgivningen som känns lättande och verkligen omtänksam. Design och nytt tekniksystem ger lösningar för användaren och är enkla att hantera. Med tanke på hälsa, välbefinnande och medicinskt antog centret miljömässigt hållbara material och övervakar byggprocessen. Alla element är integrerade i designen där det verkligen passar användarna.

Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign För 20: e året av ODTU Sanat, en konstfestival som hålls varje år av Middle East Technical University, var begäran att bygga ett visuellt språk för att belysa de följd 20 år av festivalen. Som begärts betonades 20: e året av festivalen genom att närma sig den som ett täckt konstverk som ska avslöjas. Skuggor av samma färgade lager som bildar siffrorna 2 och 0 skapade en 3D-illusion. Denna illusion ger känslan av lättnad och siffrorna ser ut som om de smälter i bakgrunden. Det livliga färgvalet skapar en subtil kontrast med lugnet hos den vågiga 20.

Whisky Malbec Trä

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Trä Genom att försöka kombinera de distinkta elementen som hänvisar till produktens namn, förstärker designen meddelandet som den föreslår. Det överför en spännande och spännande bild. Illustrationen av en trassig kondor som visar sina vingar, betecknar känslan av frihet, konjugerad med den symmetriska och suggestiva medaljen, läggs till en bakgrundsillustration med ett imaginärt landskap som ger poesi till designen, genererar en idealisk kombination för att förmedla det önskade budskapet. En nykter färgpalett ger den exklusiva funktioner och den typografiska användningsuppgifterna till en traditionell och historisk produkt.