Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Brooklyn Luxury

Bostadshus Inspirerat av kundens passion för rika historiska bostäder representerar detta projekt en anpassning av funktionalismen och traditionen till nutidens avsikter. Således valdes den klassiska stilen, anpassades och stiliserades till kanonerna för modern design och modern teknik, de nya materialen av god kvalitet har bidragit till skapandet av detta projekt - en riktig juvel av New York Architecture. Förväntade utgifter kommer att överstiga 5 miljoner amerikanska dollar, kommer att ge förutsättningen att skapa en elegant och överdådig interiör, men också funktionell och bekväm.

Nytt Konsumtionsmönster

Descry Taiwan Exhibition

Nytt Konsumtionsmönster Utställningen på Mountain Alishan, en berömd turistattraktion i Taiwan, kombinerar konst med den taiwanesiska traditionella tebranschen. Tvärsnittssamarbetet i denna utställning kan få fram den nya affärsmodulen. På varje paket kan turister se olika uttryck som förmedlar samma tema, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Besökt i det vackra landskapet i Taiwan kommer besökarna att ha en djupare förståelse för taiwanesisk tekultur och industri.

Brandsläckare Och Flykthammer

FZ

Brandsläckare Och Flykthammer Fordonssäkerhetsutrustning är avgörande. Brandsläckare och säkerhetshamrar, kombinationen av de två kan förbättra personalens flykt effektivitet när en bilolycka inträffar. Bilutrymmet är begränsat, så den här enheten är utformad för att vara tillräckligt liten. Det kan placeras var som helst i en privat bil. Traditionella brandsläckare för fordon är engångsbruk och denna design kan enkelt ersätta fodret. Det är mer bekvämt grepp, lätt för användare att använda.

Händelseaktivering

The Jewel

Händelseaktivering 3D Jewellery Box var ett interaktivt detaljhandelsutrymme som bjöd in allmänheten att använda den senaste tekniken inom 3D-tryckning genom att skapa sina egna smycken. Vi blev inbjudna att aktivera utrymmet och tänkte direkt - hur kan en smyckeskrin vara komplett utan en vacker skräddarsydd juvel i den? Resultatet var en modern skulptur som resulterade i ett prisma av färg som omfamnade skönheten i reflekterande ljus, färg och skugga.

Autonom Mobilrobot

Pharmy

Autonom Mobilrobot Autonom navigationsrobot för sjukhuslogistik. Det är ett produktservicesystem för att utföra säkra och effektiva leveranser, vilket minskar sjukvårdspersonens chanser att bli utsatta för att bli sjuka, begränsa pandemiska sjukdomar mellan sjukhuspersonal och patienter (COVID-19 eller H1N1). Designen hjälper till att hantera sjukhusleveranser med enkel åtkomst och säkerhet, med hjälp av okomplicerad användarinteraktion genom den vänliga tekniken. Robotenheterna har förmågan att flytta autonomt till inomhusmiljön och har synkroniserat flöde med liknande enheter och kan robotarbeta samarbete.

Smart Aromadiffusor

Theunique

Smart Aromadiffusor Agarwood är sällsynt och dyrt. Dess doft kan endast erhållas från förbränning eller extraktion, används inomhus och ger få användare. För att bryta dessa begränsningar skapas en smart aromadiffusor och naturliga handgjorda agarwoodtabletter efter 3-åriga ansträngningar med över 60 mönster, 10 prototyper och 200 experiment. Den visar en ny möjlig affärsmodell och använder sammanhang för agarwoodindustrin. Användare kan helt enkelt sätta in diffusor inuti en bil, anpassa tid, täthet och variation av arom med lätthet och njuta av den uppslukande aromaterapien vart de än går och när de kör.