Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
40 "led-Tv

GlassOn

40 "led-Tv Det är en ramlös designkollektion med olika designlösningar i variabla storlekar med glaselement. Elegans som skapas med transparens i glas fortsätter genom nådan av metallfinisher som omger skärmen i stora storlekar. Utan den vana plastfronten och ramen hänger design genom den virtuella världen och publiken med drastiskt reducerad tjocklek i 40 ", 46" och 55 "produkter. Hela metallramen som håller glasfronten förbättrar designkvaliteten med exakta anslutningsdetaljer för olika material.

Projektnamn : GlassOn, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

GlassOn 40 "led-Tv

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.