Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Evenemangsaktivering

Home

Evenemangsaktivering Hem omfattar nostalgi i sitt personliga hem och är en kombination av det gamla och det nya. Vintage 1960-målningar täcker bakväggen, små personliga minnesmärken är spridda över hela skärmen. Tillsammans sammanflätas dessa saker i en massa strängar som bildas tillsammans som en berättelse, i väntande där tittaren står, avslöjar det ett meddelande.

Konstinstallation

The Future Sees You

Konstinstallation The Future Sees You presenterar skönheten i den optimism som omfamnas av den unga kreativa vuxen - framtidens tänkare, innovatörer, designers och konstnärer i din värld. En dynamisk visuell berättelse, projicerad genom 30 fönster över 5 nivåer som ögonen brinner genom ett pulserande färgspektrum, och ibland verkar följa publiken när de ser ut med självförtroende ut på natten. Genom dessa ögon ser de framtiden, tänkaren, innovatören, designern och konstnären: morgondagens kreatörer som kommer att förändra världen.

Cigarettfilter

X alarm

Cigarettfilter X-larm, är ett larm för rökare att få dem att inse vad de gör mot sig själva medan de gör det. Denna design är en ny generation cigarettfilter. Denna design kan vara en bra ersättning för dyra reklam mot rökning och den har mer inflytande på rökarnas sinne än någon annan negativ reklam. Det har en mycket enkel struktur, filtren är stämplade med ett osynligt bläck som täcker skissens negativa område och med varje puff kommer skissen att bli tydligare så med varje puff ser du att ditt hjärta blir mörkare och du vet vad som händer med dig.

Magnesiumförpackning

Kailani

Magnesiumförpackning Arome Agencys verk på den grafiska identiteten och den konstnärliga linjen för Kailani-förpackningar är baserade på minimal och ren design. Denna minimalism är i linje med produkten som bara har en ingrediens, magnesium. Den valda typografin är stark och typad. Det kännetecknar både styrkan hos mineralmagnesium och produktens styrka, vilket återställer vitalitet och energi för konsumenterna.

En Flaska Vin

Gabriel Meffre

En Flaska Vin Aroma skapar den grafiska identiteten för samlarens skål Gabriel Meffre som firar 80 år. Vi arbetade med en karakteristisk design från tidens 30-tal, symboliserad grafiskt av en kvinna med ett glas vin. Färgplåtarna som används accenteras av prägling och het foliestansning för att accentuera samlarens sida av kollektionen.

Livsmedelsförpackningar

Chips BCBG

Livsmedelsförpackningar Utmaningen för att förverkliga chipförpackningar av märket BCBG bestod i att genomföra en serie förpackningar i tillräcklig utsträckning med märkets universum. Förpackningarna måste vara både minimalistiska och moderna, samtidigt som de hade denna artisanala touch av chips och den trevliga och sympatiska sidan som ger karaktärerna med pennan. Aperitiven är ett gemytligt ögonblick som måste känna på förpackningen.