Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klädda Akustiska Paneler

University of Melbourne - Arts West

Klädda Akustiska Paneler Vår uppgift var att leverera och installera en mängd tyglindade akustiska paneler med olika storlekar, vinklar och former. Ursprungliga prototyper såg förändringar både i konstruktionen och i det fysiska sättet att installera och upphäva dessa paneler från väggar, tak och trapphusens undersida. Det var just nu som vi insåg att de nuvarande proprietära hängsystemen för takpaneler inte var tillräckliga för våra behov och vi designade våra egna.

Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Det nano luftiga curling iron använder en innovativ negativ jonteknologi. Håller smidig konsistens, mjuk glansig curl under lång tid. Curlingröret har genomgått en nano-keramisk beläggning, känns väldigt smidig. Det krullar håret ömt och snabbt med den varma luften i de negativa jonerna. Jämfört med lockigt strykjärn utan luft kan du avsluta i en mjukare hårkvalitet. Produktens grundfärg är mjuk, varm och ren mattvit och accentfärgen är rosa guld.

Restaurang

Yuyuyu

Restaurang Det finns ganska mycket av dessa blandade samtida mönster på marknaden här i Kina idag, vanligtvis baserat på traditionell design men med antingen moderna material eller nya uttryck. Yuyuyu är en kinesisk restaurang, designer har skapat ett nytt sätt att uttrycka orientalisk design, en ny installation som består av linjer och prickar, de är utdragna från dörren till insidan av restaurangen. Med tidens förändring förändras människors estetiska uppskattning också. För modern orientalisk design är innovation mycket nödvändig.

Restaurang

Yucoo

Restaurang Med den gradvisa mognaden för estetik och de estetiska förändringarna av människan har den moderna stilen som belyser själv och individualitet blivit de viktiga elementen i design. Detta fall är en restaurang, designern vill skapa en ungdomlig rymdupplevelse för konsumenterna. Ljusblåa, gråa och gröna växter skapar naturlig komfort och avslappnad för rymden. Ljuskronan gjord av handvävd rotting och metall förklarar kollisionen mellan människa och natur och visar vitaliteten i hela restaurangen.

Butik

Formal Wear

Butik Herrkläderaffärer erbjuder ofta neutrala interiörer som negativt påverkar besökarnas stämning och därmed minskar andelen försäljning. För att locka människor inte bara att besöka en butik utan också för att köpa produkter som presenteras där, borde utrymmet inspirera och sprida en god uppmuntran. Därför använder designen av denna butik specialfunktioner inspirerade av syhantverk och olika detaljer som lockar uppmärksamhet och sprider gott humör. Den öppna rymden som delade sig i två zoner är också utformad för kundernas frihet under shopping.

Hårrätthållare

Nano Airy

Hårrätthållare Det Nano luftiga glattjärnet kombinerar nano-keramiska beläggningsmaterial med innovativ negativ järnteknologi, som snabbt ger håret försiktigt och slätt i rak form. Tack vare magnetsensorn på toppen av locket och kroppen stängs enheten av automatiskt när locket är stängt, vilket är säkert att bära med sig. Den kompakta kroppen med USB-laddningsbar trådlös design är lätt att förvara i handväska och bär, vilket hjälper kvinnor att hålla en elegant frisyr när som helst och var som helst. Det vita och rosa färgerna ger enheten en feminin karaktär.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.