Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Varje år producerar Nissan en kalender under temat för sitt varumärke "Spänning olikt alla andra". År 2013-versionen är fylld med ögonöppnande och unika idéer och bilder som ett resultat av samarbete med en dansmålningkonstnär ”SAORI KANDA”. Alla bilder i kalendern är verk av SAORI KANDA, dansmålare. Hon förkroppsligade sin inspiration från Nissan-fordonet i sina målningar som direkt ritades på en horisontell gardin placerad i studion.

Projektnamn : NISSAN Calendar 2013, Designers namn : E-graphics communications, Kundens namn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.