Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Eldkokare

Firo

Eldkokare FIRO är en multifunktionell och bärbar 5kg koksats för varje öppen spis. Ugnen har fyra krukor, fästa avtagbara i en låda skena konstruktion med ett svängbart stöd för att upprätthålla matnivån. Således kan FIRO enkelt och säkert användas som en låda utan att spilla mat medan ugnen ligger halvvägs i elden. Krukorna används för matlagning och ätande och hanteras med bestickverktyget som klämmer fast på vardera sidan av krukorna för att bära dem i temperaturisoleringsfickor medan de är varma. Det inkluderar också en filt som också är en påse som innehåller all användbar utrustning.

Projektnamn : Firo, Designers namn : Andrea Sosinski, Kundens namn : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Eldkokare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.