Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Husdjursbärare

Pawspal

Husdjursbärare Pawspal Pet carrier sparar energi och hjälper husdjursägaren att snabbt leverera. För designkonceptet Pawspal husdjursbärare inspirerad från rymdfärjan som de kan ta sina underbara husdjur till vart de vill. Och om de har ett husdjur till kan de placera ett annat på toppen och angränsa hjulen längst ner för att dra bärare. Förutom det har Pawspal designat med intern ventilationsfläkt för att vara bekväm för husdjur och lätt att ladda den med USB C.

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat

Xtreme Lip-Shaper® System

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat Xtreme Lip-Shaper®-system är världens första kliniskt beprövade läppförstoringsapparat för läkemedel för hemmabruk. Den använder en 3.500-årig kinesisk "koppning" -metod - med andra ord sugning - i kombination med avancerad läppformningsteknik för att konturera och förstora läpparna direkt. Designen skapar hisnande en-lobad och dubbel-lobad underkant precis som Angelina Jolie. Användare kan förbättra övre eller nedre läppen separat. Konstruktionen är också byggd för att lyfta bågarna på Cupidens båge, fylla i läppgrovor för att lyfta hörnen i den åldrande munnen. Lämplig för båda könen.

Sockerbitar

Two spoons of sugar

Sockerbitar Att ha te eller dricka kaffe är inte bara för att släcka en törst. Det är en ceremoni för att hänge och dela. Att lägga till socker till ditt kaffe eller te kan vara lika enkelt som du kommer ihåg romerska siffrorna! Oavsett om du behöver en enda sked socker eller en två eller tre, måste du bara välja ett av de tre siffrorna som är gjorda av socker och smaka det i din varma / kalla dryck. En enda åtgärd och ditt syfte är löst. Ingen sked, ingen mätning, det blir så enkelt.

Hundtoalett

PoLoo

Hundtoalett PoLoo är en automatisk toalett som hjälper hundar att poo i fred, även när vädret är usel ute. Sommaren 2008, under en segelsemester med de tre familjehundarna, tänkte Eliana Reggiori, en kvalificerad sjöman, PoLoo. Med sin vän Adnan Al Maleh designade något som hjälper inte bara hundarnas livskvalitet, utan också att förbättra de ägare som är äldre eller funktionshindrade och inte kan komma ut ur huset på vintern. Det är automatiskt, undvik lukt och lätt att använda, att bära, att rengöra och perfekt för dem som bor i lägenheter, för husbils- och båtägare, hotell och resorts.

Fågelhus

Domik Ptashki

Fågelhus På grund av den monotona livsstilen och bristen på hållbar interaktion med naturen lever en person i ett tillstånd av ständig nedbrytning och intern missnöje, vilket inte tillåter honom att njuta av livet fullt ut. Det kan fixas genom att utvidga gränserna för uppfattningen och få ny erfarenhet av samverkan mellan människa och natur. Varför fåglar? Deras sång påverkar positivt människans mentala hälsa, även fåglar skyddar miljön från skadedjur. Projektet Domik Ptashki är en möjlighet att skapa användbart grannskap och försöka ornitologrollen genom att observera och ta hand om fåglar.

Husdjur Vård Robot

Puro

Husdjur Vård Robot Formgivarens mål var att lösa problem i hunduppfödning av 1-personers hushåll. Hjärtdjurens ångestbesvär och fysiologiska problem har sitt ursprung i en långvarig frånvaroperiod. På grund av deras lilla bostadsområde delade vårdgivarna livsmiljö med följeslagande djur och orsakade sanitetsproblem. Inspirerad från smärtpunkterna kom designern med en vårdrobot som 1. spelar och interagerar med följeslagande djur genom att slänga godbitar, 2. rensar upp damm och smulor efter inomhusaktiviteter, och 3. tar in lukt och hår när följeslagare tar resten.