Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arkitektonisk Forskning Och Utveckling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Och Utveckling Teknikcentrets arkitektoniska projekt har som riktlinje integrationen av den arkitektoniska ensemblen i det omgivande landskapet, ett lugnt och trevligt utrymme. Denna definierande idé gör ensemblen till ett humaniserat landmärke, avsett för nödvändig intellektuell fördjupning av forskarna som kommer att agera i den, uttryckt i dess plastiska och konstruktiva avsikt. Den slående och integrerade utformningen av taken i konkav och konvex form berör nästan de accentuerade horisontella linjerna som definierar således de viktigaste kännetecknen för det arkitektoniska komplexet.

Inredning

Gray and Gold

Inredning Grå färg anses vara tråkig. Men idag är den här färgen en av huvudfodren i sådana stilar som loft, minimalism och högteknologi. Grått är en färg som du föredrar för integritet, lite lugn och vila. Den inbjuder mest de som arbetar med människor eller är engagerade i kognitiva krav som en generell inre färg. Väggar, tak, möbler, gardiner och golv är gråa. Nyanser och mättnad av det gråa är endast olika. Guld tillkom med ytterligare detaljer och tillbehör. Det accentueras av bildramen.

Hus

Santos

Hus Genom att använda trä som det huvudsakliga konstruktiva elementet förskjuter huset sina två nivåer i sektion och genererar ett glaserat tak för att integreras med sammanhanget och låta naturligt ljus komma in. Utrymmet med dubbla höjd utarbetar förhållandet mellan bottenvåningen, övervåningen och landskapet. Ett metalltak över takfönstret flyger, skyddar det från förekomsten av västra solen och formellt återuppbyggar volymen, inramar visionen om den naturliga miljön. Programmet är formulerat genom att hitta offentliga användningar på bottenvåningen och privata användningar på övervåningen.

Kommersiell Inredning

KitKat

Kommersiell Inredning Representera konceptet och det totala varumärket på ett innovativt sätt genom butikens design, speciellt för den kanadensiska marknaden och Yorkdale-kundkrets. Använd erfarenheterna från en tidigare pop-up och internationella platser för att förnya och ompröva hela upplevelsen. Skapa en ultrafunktionell butik som skulle fungera bra för ett mycket högt trafik, intrikat utrymme.

Inredning

Arthurs

Inredning En modern nordamerikansk grill, cocktail lounge och takterrass belägen i Midtown Toronto firar en förfinad klassisk meny och eftergivna signaturdrycker. Arthur's Restaurant har tre olika utrymmen att njuta av (matplats, bar och takterrass) som känns både intima och rymliga samtidigt. Taket är unikt i sin utformning av fasetterade träpaneler med en träfanér, konstruerad för att förbättra rumets åttkantiga form och efterlikna utseendet på snittkristall som hänger ovanför.

Roligt Hus För Barn

Fun house

Roligt Hus För Barn Denna byggnadsdesign är för barn att lära sig och leka, vilket är ett helt roligt hus från en super far. Designer kombinerade hälsosamma material och säkerhetsformer för att göra ett underbart och intressant utrymme. De försökte skapa ett bekvämt och varmt barns lekhus och försökte intensifiera förhållandet mellan förälder och barn. Klienten sa till designer att uppnå 3 mål, som var: (1) naturliga och säkerhetsmaterial, (2) göra barn och förälder lyckliga och (3) tillräckligt med lagringsutrymme. Designer hittade en enkel och tydlig metod för att uppnå målet, som är hemma, början på barnens utrymme.