Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Privat Hus

The Cube

Privat Hus Att skapa en kvalitativ boupplevelse och omdefiniera bilden av ett bostadshus i Kuwait och samtidigt behålla klimatkraven och integritetsbehov som dikterats av den arabiska kulturen, var designerens största utmaningar. Cube House är en fyra våningar betong / stålbyggnad baserad på tillägg och subtraktion i en kub som skapar en dynamisk upplevelse mellan inre och yttre utrymmen för att njuta av naturligt ljus och landskapsutsikt hela året.

Bondgård

House On Pipes

Bondgård Ett rutnät av smala stålrör som läggs ut på ett vackert sätt minimerar byggnadens fotavtryck samtidigt som det ger styvhet och stabilitet för att lyfta bostadsområdet ovanför detta. I enlighet med den minimalistiska ikonstrategin har denna bondgård utformats inom ramen för de befintliga träden för att minska den inre värmevinsten. Detta har ytterligare stöttats av avsiktlig förskjutning av flygaskblocken på fasaden med det resulterande tomrummet och skuggan som naturligtvis kyler byggnaden. Att höja huset säkerställde också att landskapet var oavbruten och utsikten var obegränsade.

Hus

Basalt

Hus Byggt för komfort såväl som för att vara elegant. Denna design är verkligen iögonfallande och anmärkningsvärd inifrån och ut. Egenskaperna inkluderar ek, fönster gjorda för att få massor av solljus och det är lugnande för ögonen. Det är fascinerande av sin skönhet och tekniken. När du väl är i det här huset kan du inte märka lugnet och oas-känslan som tar över dig. Träbrisen och det omgivande med solstrålarna gör detta hus till en unik plats att bo i borta från det livliga stadslivet. Basalthuset är byggt för att behaga och rymma olika människor.

Innergård Och Trädgårdsdesign

Shimao Loong Palace

Innergård Och Trädgårdsdesign Med hjälp av naturligt och flytande språk rimligt organiserande av landskap, gården är anslutna till varandra i flera dimensioner, genomsyrat med varandra och konverteras smidigt. Med hjälp av den vertikala strategin på ett skickligt sätt kommer 4-meters höjdskillnaden att vändas till projektets höjdpunkt och inslag, vilket skapar ett flernivå, konstnärligt, levande, naturligt innergårdslandskap.

Renovering Av Kajen

Dongmen Wharf

Renovering Av Kajen Dongmen wharf är en tusen år gammal kaj vid moderfloden Chengdu. På grund av den sista omgången av "gammal stadsförnyelse" har området i grunden rivits och byggts om. Projektet är att åter presentera en härlig historisk bild genom ingripande av konst och ny teknik på en stadskulturell plats som i princip har försvunnit, och att aktivera och återinvestera den länge sovande stadsinfrastrukturen i den urbana allmänna domänen.

Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en stad som är välkänd för sitt vin, vars design är inspirerad av den lokala vingrottan, ett utrymme som väcker en stark vilja att utforska. Lobbyn är återuppbyggnaden av den naturliga grottan, vars besläktade visuella anslutning utvidgar konceptet med grottan och den lokala stadsstrukturen till det interna hotellet, vilket därmed bildar en distinkt kulturell bärare. Vi uppskattar passagerarens känsla när vi bor på hotellet, och hoppas också att materialets struktur och den skapade atmosfären kan uppfattas på en djupare nivå.