Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstaffär

Kuriosity

Konstaffär Kuriosity består av en onlinebutikplattform kopplad till denna första fysiska butik som visar ett urval av mode, design, handgjorda produkter och konstverk. Mer än en typisk detaljhandel, är Kuriosity utformad som en kuraterad upplevelse där upptäckta produkter kompletteras med ett extra lager av rika interaktiva medier som tjänar till att locka och engagera sig med kunden. Kuriositys ikoniska fönsterfönster för infinitybox ändrar färg för att locka och när kunder går förbi lyser dolda produkter i lådor bakom den till synes oändliga glasportalen och bjuder in dem att kliva in.

Byggnad Med Blandad Användning

GAIA

Byggnad Med Blandad Användning Gaia ligger nära en nyligen föreslagen regeringsbyggnad som innehåller ett tunnelbanestopp, ett stort köpcentrum och stadens viktigaste stadspark. Byggnaden med blandad användning med sin skulpturella rörelse fungerar som en kreativ attraherare för kontorets invånare och bostadsområdena. Detta kräver en modifierad synergi mellan stad och byggnad. Den varierade programmeringen engagerar aktivt det lokala materialet under dagen och blir en katalysator för det som oundvikligen snart kommer att bli en hotspot.

Säljkontor

The Curtain

Säljkontor Projektets utformning har en unik metod att använda Metal Mesh som lösning för praktiskt och estetiskt ändamål. Det genomskinliga metallnätet skapar ett skikt av gardin som kan oskärpa gränsen mellan inomhus- och utomhusutrymmet - gråutrymmet. Rymdjupet som skapas av den genomskinliga gardinen skapar en rik nivå av rumslig kvalitet. Det polerade rostfritt stålmetallnätet varierar under olika väderförhållanden och olika perioder på en dag. Reflektionen och genomskinligheten hos Mesh med det eleganta landskapet skapar ett lugnt ZEN-utrymme i kinesisk stil.

Bostadshus

Boko and Deko

Bostadshus Det är huset som gör det möjligt för invånarna att söka efter sina egna platser, som matchar deras känslor, snarare än att ställa in var i vanliga hus som är förutbestämda av möbler. Golv med olika höjder är installerade i långa tunnelformade utrymmen i norr och söder och anslutna på flera sätt, har förverkligat ett rikt inre utrymme. Som ett resultat kommer det att generera olika atmosfäriska förändringar. Denna innovativa design är värd att bli mycket uppskattad genom att respektera att de omprövar komforten hemma medan de presenterar nya problem för konventionellt boende.

Bistro Restaurang

Gatto Bianco

Bistro Restaurang En lekfull blandning av retrohistorier i denna gatubistro, som omfattar diverse möbler av ikoniska stilar: vintage Windsor kärlekssitter, danska retro fåtöljer, franska industristolar och barläder i Loftläder. Byggnaden består av shabby-chic tegelkolonner längs bildfönstren, som ger rustika vibbar i solbelysta omgivningar, och hängsmycken under den korrugerade metalltaket stödjer atmosfärbelysningen. Kattungemetallkonsten som tränar på gräsmattor och springer för att gömma sig under trädet lockar uppmärksamhet, ekar till färgstark trästrukturerad bakgrund, livlig och animerad.

Historisk Byggnadsrenovering

BrickYard33

Historisk Byggnadsrenovering I Taiwan, även om det finns några sådana fall av historisk byggnadsrenovering, men det har en historisk betydelse, är det en stängd plats tidigare, nu är den öppen framför alla. Du kan äta här, du kan ta en promenad här, uppträda här, njuta av landskapet här, lyssna på musik här, att göra föreläsningar, bröllop och till och med precis färdig BMW och AUDI bilpresentation, med mycket funktion. Här kan du hitta minnen av äldre kan också vara den yngre generationen att skapa minnen.