Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong är en serie omgivande lampor som innehåller orientalisk filosofi. Orientalisk estetik ägnar stor uppmärksamhet åt förhållandet mellan virtuellt och faktiskt, fullt och tomt. Att dölja lysdioderna subtilt i metallstången garanterar inte bara lampskärmens tomma och renhet utan skiljer också Kong från andra lampor. Formgivare fick reda på det genomförbara hantverket efter mer än 30 gånger experiment för att presentera ljuset och olika strukturer perfekt, vilket möjliggör en fantastisk belysningsupplevelse. Basen stöder trådlös laddning och har en USB-port. Det kan slås på eller av bara genom att vinka med händerna.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Presentförpackningen "Have Fun Duck" är en speciell presentask för ungdomar. Inspirerad av pixel-stilleksaker, spel och filmer, visar designen en "matstad" för ungdomar med intressanta och detaljerade illustrationer. IP-bilden kommer att integreras i stadens gator och ungdomar älskar sport, musik, hiphop och andra underhållningsaktiviteter. Upplev roliga sportspel medan du njuter av mat, uttrycka en ung, rolig och lycklig livsstil.

Matpaket

Kuniichi

Matpaket Den traditionella japanska konserverade maten Tsukudani är inte välkänd i världen. En soja-baserad kokt maträtt som kombinerar olika skaldjur och landingredienser. Det nya paketet innehåller nio etiketter designade för att modernisera traditionella japanska mönster och uttrycka ingrediensernas egenskaper. Den nya märkeslogotypen är designad med förväntan på att fortsätta den traditionen under de kommande 100 åren.

Honung

Ecological Journey Gift Box

Honung Utformningen av presentkassan för honung är inspirerad av Shennongjias "ekologiska resa" med rikliga vilda växter och god naturlig ekologisk miljö. Att skydda den lokala ekologiska miljön är designens kreativa tema. Designen antar traditionell kinesisk pappersskuren konst och skuggdockor för att visa den lokala naturliga ekologin och fem sällsynta och hotade förstklassiga djur. Grovt gräs och träpapper används på förpackningsmaterialet, som representerar begreppet natur och miljöskydd. Den yttre lådan kan användas som en utsökt förvaringsbox för återanvändning.

Kökspall

Coupe

Kökspall Denna pall är utformad för att hjälpa en att upprätthålla neutral sittställning. Genom att observera människors dagliga beteende fann designteamet behovet av att människor sitter på avföring under en kortare tidsperiod, som att sitta i köket för en snabb paus, vilket inspirerade teamet att skapa denna avföring specifikt för att tillgodose ett sådant beteende. Denna pall är designad med minimala delar och strukturer, vilket gör pallen prisvärd och kostnadseffektiv för både köpare och säljare genom att ta hänsyn till tillverkarnas produktivitet.

Infographic Med Animerad Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animerad Gif Projektet All In One Experience Consumption är ett Big Data Infographic som visar information såsom syfte, typ och konsumtion av besökare till komplexa köpcentra. Huvudinnehållet består av tre representativa insikter som härrör från analysen av Big Data, och de är arrangerade från topp till botten enligt ordningens betydelse. Grafiken görs med isometriska tekniker och grupperas i att använda representativ färg för varje ämne.