Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skaldjurförpackningar

PURE

Skaldjurförpackningar Konceptet med denna nya produktrange är "Free from". För att uttrycka det enkelt skapade vi en ovanligt avslappnad design. Vanligtvis för konserverad skaldjur är mörka och röriga förpackningar, vår design är "fri från" någon optisk ballast. Å andra sidan är sortimentet också för allergi och livsmedelskänsliga personer. Så det verkar nästan medvetet något slags medicinskt. Försäljningen startade i januari 2013 och är extremt framgångsrik. Återkopplingen från detaljhandeln är: Vi har väntat mycket länge på ett snyggt och väl tänkt koncept. Kunden kommer att älska det.

Företagsarkitektur Koncept

ajando Next Level C R M

Företagsarkitektur Koncept ajando Loft Concept: Information är vårt universums byggnadsmaterial. Ett mycket ovanligt loft har skapats i Mannheim hamndistrikt, Tyskland. Det kompletta ajando-teamet kommer att bo och arbeta där med början i januari 2013. Arkitekten Peter Stasek och loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bakom företagets arkitekturkoncept för loftet. Det inspirerades av kvantfysiken hos Wheeler, arkitekturen hos Josef M. Hoffmann och, naturligtvis, informationskompetensen från ajando: "Information gör världen gårunda". Text av Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljövänligt och innovativt, LECOMOTION E-trike är en elhjälp-cykel som är inspirerad av kapslade kundvagnar. LECOMOTION E-trikes är utformade för att fungera som en del av ett urbant cykeldelningssystem. Utformad för att bo i varandra i en linje för kompakt förvaring och för att underlätta att samla och flytta många samtidigt via en svängande bakdörr och en löstagbar vevsats. Pedalhjälp tillhandahålls. Du kan använda den som en vanlig cykel, med eller utan stödbatteriet. Lasten tillät också transport av två barn eller en vuxen.

Brevpapper

commod – Feines in Holz

Brevpapper "Commod" är specialiserat på interiörarbete. Trots mottoet "fina trävaror" realiserar företaget särskilt mycket exklusiva bostadsprojekt. Skrivmaterialet skulle uppfylla detta påstående. En reducerad men lekfull layout har realiserats med speciellt blandad färg. Pappersvaror återspeglar företagets stil såväl som dess ideologi att bara använda det mest värdefulla materialet: Papperet är tillverkat av 100 procent bomull, kuvert av äkta träfanér. Visitkorten "förkroppsligar" företagens slogan genom att skapa ett tredimensionellt rum som innehåller typiska träprodukter.

Pappersfräsare

HandiShred

Pappersfräsare HandiShred är en bärbar manuell pappersförstörare kräver ingen extern strömkälla. Det är utformat litet och snyggt så att du kan lägga det på skrivbordet, i en låda eller portfölj som enkelt kan komma åt och tippa ditt viktiga dokument när som helst var som helst. Denna praktiska rivare fungerar utmärkt för att makulera alla dokument eller kvitton för att säkerställa att den privata, konfidentiella och all personlig information alltid hålls säker.

Interaktionstabell

paintable

Interaktionstabell Paintable är ett multifunktionsbord för alla, det kan vara ett vanligt bord, ett ritbord eller ett musikinstrument. Du kan använda olika typer av färger för att måla på bordets yta för att skapa musik med dina vänner eller familjer, och ytan kommer att överföra ritning för att bli melodi av färgsensorer. Det finns två ritningsmetoder, kreativ ritning och musikanteckningsritning, barnen kan rita allt de vill skapa slumpmässig musik eller använda regeln vi designar för att fylla färg på en specifik position för att göra barnhemmet.