Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffeset

Riposo

Kaffeset Utformningen av denna tjänst inspirerades av två skolor i början av 1900-talet, den tyska Bauhaus och den ryska avantgarden. Strikt rak geometri och väl genomtänkt funktionalitet motsvarar fullständigt andan i manifestationerna från dessa tider: "vad som är bekvämt är vackert". Samtidigt efter moderna trender kombinerar designern två kontrastmaterial i detta projekt. Klassiskt vitt mjölkporslin kompletteras med ljusa lock i kork. Designens funktionalitet stöds av enkla, praktiska handtag och formens övergripande användbarhet.

Hus

Santos

Hus Genom att använda trä som det huvudsakliga konstruktiva elementet förskjuter huset sina två nivåer i sektion och genererar ett glaserat tak för att integreras med sammanhanget och låta naturligt ljus komma in. Utrymmet med dubbla höjd utarbetar förhållandet mellan bottenvåningen, övervåningen och landskapet. Ett metalltak över takfönstret flyger, skyddar det från förekomsten av västra solen och formellt återuppbyggar volymen, inramar visionen om den naturliga miljön. Programmet är formulerat genom att hitta offentliga användningar på bottenvåningen och privata användningar på övervåningen.

Möbler Plus Fläkt

Brise Table

Möbler Plus Fläkt Brise Table är utformad med en känsla av ansvar för klimatförändringar och en önskan att använda fläktar snarare än luftkonditioneringsapparater. I stället för att blåsa kraftig vind, koncentrerar den sig på att känna sig sval genom att cirkulera luften även efter att ha släppt ner luftkonditioneringsapparaten. Med Brise Table kan användarna få lite vind och använda som sidobord på samma gång. Dessutom genomsyrar det miljön väl och gör utrymmet vackrare.

Öppningstitel

Pop Up Magazine

Öppningstitel Projektet var en resa för att utforska Escape-frågorna (tema för 2019) abstrakt och flytande och visa förändringar, nya saker och konsekvenser av det. Alla bilder är rena och bekväma att titta på, i kontrast till den obekväma verkligheten från flykten. Konstruktionen förändras ständigt och de formande formerna i animationen representerar handlingen om återanpassning, orsakad av någon form av situation. Escape har olika betydelser, tolkningar och synvinkeln varierar från lekfull till allvarlig.

Strukturring

Spatial

Strukturring Konstruktionen innehåller en metallramstruktur där druzy hålls på ett sådant sätt att det betonas både på stenen såväl som metallramstrukturen. Strukturen är ganska öppen och ser till att stenen är designens stjärna. Den oregelbundna formen av druzy och metallbollar som håller strukturen samman ger lite mjukhet i designen. Den är djärv, vild och bärbar.

Reklam

Insect Sculptures

Reklam Varje bit var handgjord för att skapa skulpturer av insekter inspirerade av deras miljöer och maten de äter. Konstverket användes som en uppmaning via Doom-webbplatsen för att identifiera specifika hushållsskadegörare. Elementen som användes för dessa skulpturer hämtades från skräpgårdar, sopor, flodbäddar och supermarknader. När varje insekt hade monterats fotograferades och retuscherades de i Photoshop.