Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smart Kökskvarn

FinaMill

Smart Kökskvarn FinaMill är en kraftfull kökskvarn med utbytbara och påfyllningsbara kryddbultar. FinaMill är det enkla sättet att höja matlagningen med den djärva smaken av nymalda kryddor. Fyll bara på återanvändbara skida med torkade kryddor eller örter, snäpp en skida på plats och mala den exakta mängden krydda du behöver med ett knapptryck. Byt ut kryddbultar med bara några få klick och fortsätt laga. Det är en kvarn för alla dina kryddor.

Lägenheten

Nishisando Terrace

Lägenheten Denna villa består av 4 lägre volymer tre våningar hus och står på platsen nära centrum. Cedergaller som omger utanför byggnaden skyddar integriteten och undviker försämring av byggnadens kropp på grund av direkt solljus. Även med den enkla kvadratiska planen, spiral 3D-konstruktion som görs genom att ansluta privat trädgård på olika nivåer, leder varje rum och trapphall för att maximera byggnadens volym. Fasadbytet av cedertavlor och kontrollerade proportioner kan låta den här byggnaden fortsätta att vara organisk och smälta samman med tillfälliga förändringar i staden.

Familjen Köpcentret

Funlife Plaza

Familjen Köpcentret Funlife Plaza är ett familjehus för fritid och utbildning för barn. Syftar till att skapa en racingbilskorridor för barn att åka bilar under föräldrarnas shopping, ett trädhus för barn som passar och leker inuti, ett "lego" -tak med dolt köpcentrumnamn för att inspirera barnens fantasi. Enkel vit bakgrund med rött, gult och blått, låt barnen rita och färga det på väggar, golv och toalett!

Inredning

Suzhou MZS Design College

Inredning Detta projekt ligger i Suzhou, vilket är välkänt av den traditionella kinesiska trädgårdsdesignen. Designern strävade efter att samla både hennes modernistiska känslor och Suzhou-folkspråket. Designen tar ledtrådar från traditionell Suzhou-arkitektur med dess användning av vitkalkade gipsväggar, måndörrar och invecklad trädgårdsarkitektur för att föreställa sig Suzhou-folkspråket i ett samtida sammanhang. Inredning skapades med återvunna grenar, bambu och halmrep med deltagande av studenter, vilket gav det här utbildningsrummet den speciella innebörden.

Meddelandestol

Kepler 186f

Meddelandestol Den strukturella grunden för Kepler-186f fåtölj är en stekpanna, lödd av en ståltråd till vilken elementen huggen ur ek är fästa med hjälp av mässingshylsor. Olika alternativ för armaturanvändning kombineras i harmoni med träsnideri och smyckenelement. Detta konstobjekt representerar ett experiment där olika estetiska principer kombineras. Det kan beskrivas som "barbarisk eller ny barock" där de grova och de utsökta formerna kombineras. Som ett resultat av improvisation blev Kepler flerskiktad, omslagen av undertexterna och nya detaljer.

Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis använder IOU 3D-simuleringsprogramvara för att skapa parametriska modeller, liknande den stil som Zaha Hadid vann över arkitekturen. Materialmässigt presenterar IOU exklusiva artiklar i titan med 18 karat guldlogotyper. Titan är hetaste i smycken, men svårt att arbeta med. Dess unika egenskaper gör att bitarna inte bara är mycket lätta utan ger en möjlighet att göra dem till nästan vilken färg som helst i spektrumet.