Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskfylld butik designades och skapades av smallna, en designstudio och vintagegalleri grundat av Piotr Płoski. Uppgiften innebar många utmaningar, eftersom butiken ligger på andra våningen i ett hyreshus, saknar ett skyltfönster och har en yta på bara 80 kvm. Här kom idén att fördubbla området genom att utnyttja både utrymmet i taket och golvutrymmet. En gästvänlig, hemtrevlig atmosfär uppnås, även om möblerna faktiskt hängs upp och ner på taket. Riskfylld butik är utformad mot alla regler (den trotsar till och med allvar). Det återspeglar helt märkets anda.

Örhängen Och Ring

Mouvant Collection

Örhängen Och Ring Mouvant Collection inspirerades av vissa aspekter av futurismen, till exempel idéerna om dynamik och materialisering av det immateriella presenterat av den italienska konstnären Umberto Boccioni. Örhängen och ringen från Mouvant Collection har flera guldfragment i olika storlekar, svetsade på ett sådant sätt att man uppnår en illusion av rörelse och skapar många olika former, beroende på vinkeln som det visualiseras.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" utvecklades som en premium vodka. Designen är minimalistisk, både i form av flaskan och i färgerna. En enkel cylindrisk flaska och ett begränsat antal färger (vitt, gråtoner, svart) betonar produktens kristallina renhet och elegansen och stilen i en minimalistisk grafisk inställning.

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Snowskate

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö Den ursprungliga Snow Skate presenteras här i en ganska ny och funktionell design - i mahogny av hårt trä och med rostfritt stål. En fördel är att traditionella läderskor med häl kan användas, och som sådan finns det ingen efterfrågan på speciella stövlar. Nyckeln till övningen av skridskor är den enkla knytningstekniken, eftersom design och konstruktion är optimerade med en bra kombination till skridskoens bredd och höjd. En annan avgörande faktor är löparnas bredd som optimerar skridskoåkningen på hård eller hård snö. Löparna är i rostfritt stål och är försedda med infällda skruvar.

Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity rymdramsljuset använder RBFullers princip om "Mindre för mer" för att producera en ljusarmatur med endast dess ljuskälla och elektriska ledningar. Draghållfasthet blir det strukturella sättet som både arbetar ömsesidigt i komprimering och spänning för att producera ett till synes diskontinuerligt ljusfält som endast definieras av dess strukturella logik. Dess skalbarhet och produktionsekonomi talar till en vara med oändlig konfiguration vars lysande form graciöst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekräftar vår epokens paradigm: Att uppnå mer medan man använder mindre.