Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Prototyp För Bostäder

No Footprint House

Prototyp För Bostäder NFH är utvecklad för serieproduktion, baserad på en större verktygslåda med prefabricerade bostadstypologier. En första prototyp byggdes för en holländsk familj i sydväst om Costa Rica. De valde en två sovrumskonfiguration med stålkonstruktion och tallbehandlingar, som skickades till dess målplats på en enda lastbil. Byggnaden är utformad kring en central servicekärna för att optimera logistikeffektiviteten när det gäller montering, underhåll och användning. Projektet söker integrerad hållbarhet med avseende på dess ekonomiska, miljömässiga, sociala och rumsliga prestanda.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tillbaka till naturen, stadens kulturstation. Skapa en förfinad livsstil. Njut exklusivt av en lugn och tyst. Hotellet ligger i det livliga området Baoding High-Tech Development Zone. Konstruktören omdefinierar stadshotell genom helhetstänkande genom att kombinera den omgivande miljön, arkitekturen, landskapet och interiören för att skapa ett sofistikerat, naturligt och bekvämt hotellutrymme. Låt affärsresenärer känna sig välmående i det lugna och stjäla en halv dags fritid.

Säljkontor

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Säljkontor Med vattenytan som spegel är byggnadens höjdbild avstängd; med skulptur och plantering som element, bildas intresset för vatten genom dekoration; med flytande plantering och föränderliga fontäner och konstnärliga ljus, bildas intresset ; Med vatten som själ, dras kombinationen av konst och funktion genom rymdpunktens vridpunkt; den breda poolen, i solskenet, vattnet krusar, klart och genomskinligt, skiner genom det ljusa vattnet, kan se inställningen för varje kakel tydligt, det verkar som om det också rensar det mänskliga sinnet i allmänhet.

Bostäder Med Flera Enheter

Best in Black

Bostäder Med Flera Enheter Best in Black är ett projekt som syftar till att skapa en ny typ av bostadshus. Lägenheternas inredning representerar industriell designmöte i mexikansk arkitektur, de valda materialen är avsedda att projicera en känsla av förundran i allmänna utrymmen och en varm look för lägenheter, i motsats till en ren, sober fasad. De fyra fasaderna är tydligt inspirerade av en slumpmässig placering av Tetris-spelformerna som bildar byggnadens väggar och fönster, vilket skapar upplysta atmosfärer som skapar komfort för användaren.

Lyx Hybridpiano

Exxeo

Lyx Hybridpiano EXXEO är ett elegant hybridpiano för samtida rum. Den unika formen förkroppsligar den tredimensionella sammansmältningen av ljudvågor. Kunder kan helt anpassa sitt piano för att vara i harmoni med dess omgivningar som ett dekorativt konstverk. Detta högteknologiska piano är tillverkat av exotiska material som kolfiber, premiumläder i aluminium och aerospace klass. Avancerat högtalarsystem för ljudbrädor; återskapar det stora dynamiska utbudet av Grand pianon genom 200 Watts, 9 högtalarsystemet. Det dedikerade inbyggda batteriet gör att piano kan spela upp till 20 timmar på en enda laddning.

Försäljning Hus

Zhonghe Kechuang

Försäljning Hus Detta projekt strävar efter djup och noggrannhet hos material, teknik och rymd och betonar integriteten hos funktion, struktur och form. Genom kombinationen av belysningseffekt och nya material för att utgöra de bästa estetiska elementen, för att uppnå målet med banbrytande design, att ge människor en obegränsad känsla av teknik reverie.