Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Butik

Atelier Intimo Flagship

Butik Vår värld har drabbats av ett aldrig tidigare skådat virus 2020. Atelier Intimos första flaggskepp designat av O and O Studio är inspirerat av konceptet Rebirth of the Scorched Earth, vilket innebär en integration av naturens helande kraft som ger mänskligheten nytt hopp. Medan ett dramatiskt utrymme skapas som låter besökare tillbringa stunder med att föreställa och fantisera i sådan tid och rum, skapas också en serie konstinstallationer för att helt demonstrera varumärkets sanna egenskaper. Flaggskeppet är inte ett vanligt butiksutrymme, det är scenen för Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box Uppgiften var att designa och producera en actionfigur till en Nike-sko. Eftersom den här skon kombinerar en vit ormskinnsdesign med ljusgröna inslag, var det tydligt att actionfiguren skulle vara en förvrängd. Designers skissade och optimerade figuren på mycket kort tid som en actionfigur i stil med de välkända actionhjältarna. Sedan designade de en liten serie med en berättelse och tog fram denna figur i 3D-utskrift med högkvalitativa förpackningar.

Kampanj- Och Säljstöd

Target

Kampanj- Och Säljstöd Under 2020 lanserar Brainartist en crossmedial kampanj för kunden Steitz Secura för att skaffa nya kunder: med ett mycket individualiserat budskap som en riktad affischkampanj så nära potentiella kunders portar som möjligt och ett individualiserat utskick med den matchande skon från nuvarande samling. Mottagaren får den matchande motparten när han eller hon bokar ett möte med säljkåren. Syftet med kampanjen var att iscensätta Steitz Secura och det "matchande" företaget som ett perfekt par. Brainartist utvecklade hela den mycket framgångsrika kampanjen.

Moped

Cerberus

Moped Betydande framsteg inom motordesign önskas för framtida fordon. Ändå kvarstår två problem: effektiv förbränning och användarvänlighet. Detta inkluderar överväganden av vibrationer, fordonshantering, bränsletillgänglighet, genomsnittlig kolvhastighet, uthållighet, motorsmörjning, vevaxelns vridmoment och systemets enkelhet och tillförlitlighet. Denna beskrivning beskriver en innovativ 4-taktsmotor som samtidigt ger tillförlitlighet, effektivitet och låga utsläpp i en enda design.

Träleksak

Cubecor

Träleksak Cubecor är en enkel men intrikat leksak som utmanar barnens förmåga att tänka och kreativitet och gör dem bekanta med färger och enkla, kompletterande och funktionella tillbehör. Genom att fästa små kuber på varandra blir uppsättningen komplett. Olika enkla anslutningar inklusive magneter, kardborreband och stift används i delar. Att hitta kopplingar och koppla dem till varandra fullbordar kuben. Förstärker också deras tredimensionella förståelse genom att övertala barnet att slutföra en enkel och välbekant volym.

Lampskärm

Bellda

Lampskärm En lättinstallerad, hängande lampskärm som enkelt passar på vilken glödlampa som helst utan behov av verktyg eller elektrisk expertis. Designen av produkterna gör det möjligt för användaren att helt enkelt sätta på och ta bort den från glödlampan utan större ansträngning för att skapa en visuellt behaglig ljuskälla i en budget eller tillfälligt boende. Eftersom funktionaliteten hos denna produkt är inbäddad i sin form, liknar produktionskostnaden den för en vanlig plastblomkruka. Möjligheten att anpassa efter användarens smak genom att måla eller lägga till några dekorativa element skapar en unik karaktär.