Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaggskeppsbutiken

Lenovo

Flaggskeppsbutiken Lenovo Flagship Store syftar till att förbättra varumärkesbilden genom att ge publiken en plattform för att ansluta interaktion och dela genom livsstil, service och erfarenheter som skapas i butiken. Designkoncept är utformat baserat på uppdraget att genomföra en övergång från datortillverkare till ett ledande varumärke bland leverantörer av konsumentelektronik.

Vinetikett

5 Elemente

Vinetikett Designen av ”5 Elemente” är resultatet av ett projekt där klienten litar på designbyrån med full ytringsfrihet. Höjdpunkten i denna design är den romerska karaktären ”V”, som visar produktens huvudidé - fem typer av vin sammanflätade i en unik blandning. Det specialpapper som används för etiketten samt strategisk placering av alla grafiska element provocerar den potentiella konsumenten att ta flaskan och snurra den i sina händer, röra vid den, vilket verkligen gör ett djupare intryck och gör designen mer minnesvärd.

Läskedryckförpackningar

Coca-Cola Tet 2014

Läskedryckförpackningar Att skapa en serie Coca-Cola-burkar som sprider miljontals Tết-önskemål i hela landet. Vi använde Coca-colas Tết-symbol (Swallow Bird) som en enhet för att bilda dessa önskemål. För varje burk var hundratals handritade svalor utformade och ordnade ordentligt runt ett anpassat manus, som tillsammans bildar en serie meningsfulla vietnamesiska önskemål. "En" betyder fred. "Tài" betyder framgång, "Lộc" betyder välstånd. Dessa ord utbyts vida under hela semestern och pryder traditionellt Tết-dekorationer.

Öppet Servissystem

Osoro

Öppet Servissystem OSOROs innovativa karaktär är att kombinera kvaliteten på högklassigt förglasat porslin och dess typiska elfenbensfärgade glansiga hud med den funktion som är lämplig för att bevara mat i kylen eller frysen och för matlagning med ångugn eller mikrovågsugn. Den enkla, modulära formen med sina olika element kan staplas för att spara utrymme, flexibelt kombineras och stängas med en flerfärgad silikon O-Sealer eller O-Connector så att maten förblir väl förseglad i den. OSORO kan användas universellt för att eliminera behovet av vårt dagliga liv.

Begränsad Serie Exklusiva Viner

Echinoctius

Begränsad Serie Exklusiva Viner Detta projekt är unikt på många sätt. Designen måste återspegla produktens unika karaktär - exklusivt författarvin. Dessutom var det ett krav att kommunicera den djupa betydelsen i produktens namn - superlativ, solstice, kontrast mellan natt och dag, svart och vitt, öppet och dunkelt. Designen hade för avsikt att återspegla hemligheten gömd på natten: skönheten på natthimlen som förvånar oss så mycket och den mystiska gåten dold i konstellationerna och zodiaken.

Utbildningsverktyg

Corporate Mandala

Utbildningsverktyg Företagsmandala är ett helt nytt utbildnings- och utbildningsverktyg. Det är en innovativ och unik integration av forntida mandala-princip och företagsidentitet utformad för att öka lagarbete och total affärsresultat. Dessutom är det en ny del av företagets företagsidentitet. Företagsmandala är en gruppaktivitet för team eller individuell aktivitet för chef. Det är designat specifikt för ett visst företag och det är färgat av team eller individ på gratis och intuitivt sätt där alla kan välja valfri färg eller fält.