Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

Bessa

Solstol Bessa loungestol är designad för loungeområden på hotell, resorts och privata bostäder och harmoniserar med de moderna inredningsprojekten. Dess design förmedlar en lugn som inbjuder till en upplevelse att komma ihåg. Efter att ha löst sin helt hållbara produktion kan vi njuta av dess balans mellan form, modern design, funktion och dess organiska värden.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vattenhjulet är en tredimensionell kalender tillverkad av sex skovlar monterade i form av ett vattenhjul. Rotera en unik fristående kalender för ditt skrivbord som ett vattenhjul varje månad att använda. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Multifunktionsgarderob

Shanghai

Multifunktionsgarderob ”Shanghai” multifunktionell garderob. Frontage-mönster och lakonisk form fungerar som en "dekorativ vägg", och detta gör det möjligt att uppfatta garderoben som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderar lagringsplatser med olika volym; inbyggda nattduksbord som är en del av fasaden i garderoben som öppnats och stängts av en fasadpush; 2 inbyggda nattlampor dolda under den enastående volymen på båda sidorna av sängen. Huvuddelen av skåpet är gjord av liten träformad bit. Den består av 1500 bitar kempor och 4500 bitar av blekt ek.

Slutbord

TIND End Table

Slutbord TIND End Table är ett litet miljövänligt bord med en stark visuell närvaro. Den återvunna stålplattan har blivit strålad med ett intrikat mönster som skapar livligt ljus och skuggmönster. Formerna på bambubenen bestäms av mönstret i ståltoppen, och vart och ett av de fjorton benen passerar genom ståltoppen och skärs sedan i linje. Sett ovanifrån skapar kolsyrade bambu ett arresterande mönster, intill varandra mot det perforerade stålet. Bambu är ett snabbt förnybart råmaterial, eftersom bambu är ett snabbt växande gräs, inte en träprodukt.

Leksak

Rocking Zebra

Leksak Barn älskar denna friskiga gungeleksak, medan modern look, funky grafik och naturligt trä är riktiga ögonfallare i det moderna hemmet. Designutmaningen innebar att bibehålla den väsentliga karaktären hos en klassisk arvstolsleksak, samtidigt som man använde avancerade tekniker och ett modulärt konstruktionssystem för att möjliggöra framtida ytterligare djurtyper med minimala deländringar. Den paketerade produkten behövde också vara kompakt och under 10 kg för direktförsäljningskanaler. Användning av anpassat trycklaminat är ett riktigt första, vilket resulterar i perfekt färg / mönster återgivning på en helt repfast yta

Hemskrivbordsmöbler

Marken Desk

Hemskrivbordsmöbler Den visuellt lätta känslan av detta eleganta och ändå starka skrivbord tar oss tillbaka till den skandinaviska designskolan. Benens obekväma form, hur de lutar sig framtill nästan som en härlig gest av hälsning, påminner oss om siluetten av en ädla man med sin hatt av hälsning på en dam. Skrivbordet välkomnar oss att använda det. Lådans form, som separata lemmar på skrivbordet, med deras hängande känsla och ett personifierat utseende framifrån, skannar rummet som vakande ögon.