Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord, Bänk, Sockel

Trifold

Bord, Bänk, Sockel Trifolds form informeras av en kombination av triangulära ytor och en unik vikningssekvens. Den har en minimalistisk men komplex och skulpturell design, från alla synvinklar avslöjar den en unik komposition. Konstruktionen kan skalas för att passa olika ändamål utan att äventyra dess strukturella integritet. Trifold är en utställning av digitala tillverkningsmetoder och användningen av nya tillverkningstekniker som robotik. Produktionsprocessen har utvecklats i samarbete med ett robottillverkningsföretag specialiserat på vikning av metaller med 6-axliga robotar.

Smycken-Örhängen

Eclipse Hoop Earrings

Smycken-Örhängen Det finns ett fenomen som ständigt arresterar vårt beteende och stoppar oss döda i våra spår. Det astrologiska fenomenet med en solförmörkelse har fascinerat människor från de tidigaste åldrarna av mänskligheten. Från den plötsliga mörkningen av himlen och blotting från solen har kastat en lång skugga av rädsla, misstänksamhet och undrande över fantasierna. Den fantastiska naturen av solförmörkelser lämnar ett varaktigt intryck på oss alla. 18K vitguld diamantförmörkelse ringörhängen inspirerades av 2012 solförmörkelse. Designen försöker fånga solens och månens mystiska natur och skönhet.

Organiska Möbler Och Skulpturer

pattern of tree

Organiska Möbler Och Skulpturer Ett förslag om partition som använder barrträddelar ineffektivt; det vill säga den smala delen av stammens övre halva och den oregelbundna formen av rötterna. Jag uppmärksammade de organiska årringarna. Partiets överlappande organiska mönster skapade en bekväm rytm i ett oorganiskt utrymme. Med de produkter som kommer från denna materialcykel blir organisk rumsriktning en möjlighet för konsumenten. Dessutom ger varje produkts unikhet ett mycket högre värde.

Leksak

Movable wooden animals

Leksak Mångfaldens djurleksaker rör sig på olika sätt, enkla men roliga. De abstrakta djurformerna absorberar barn att föreställa sig. Det finns 5 djur i gruppen: gris, anka, giraff, snigel och dinosaurie. Andens huvud rör sig från höger till vänster när du plockar upp det från skrivbordet, det verkar säga "NEJ" till dig; Giraffens huvud kan röra sig från upp och ner; Grisens näsa, sniglar och dinosauriehuvud rör sig från insidan till utsidan när du vänder svansarna. Alla rörelser får människor att le och driva barn att leka på olika sätt, som att dra, skjuta, vända etc.

Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Det nya "Ground" -kaféet tjänar inte bara till att skapa social sammanhållning mellan fakulteten och studenterna på ingenjörsskolan, utan också för att uppmuntra interaktion mellan och bland medlemmar på andra institutioner vid universitetet. I vår design engagerade vi den osmyckade hällbetongvolymen i ett tidigare seminarierum genom att lägga en palett av valnötplankor, perforerad aluminium och spaltblåssten över rymdets väggar, golv och tak.

Roly Poly, Rörliga Träleksaker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Rörliga Träleksaker Hur får jag en regnbåge? Hur kramar en sommarvind? Jag blir alltid berörd av några subtila saker och känner mig väldigt nöjd och glad. Hur lagrar jag och hur man äger? Tillräckligt är lika bra som en fest. Jag skulle vilja utforma olika typer av material på ett enkelt och roligt sätt. Låt barn leka med dem för att känna igen den fysiska världen, stimulera deras fantasi och hjälpa dem att förstå deras omgivning.