Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Grafik För Semesterhuset

SAKÀ

Grafik För Semesterhuset PRIM PRIM studio skapade visuell identitet för pensionatet SAKÀ inklusive: namn och logotypdesign, grafik för varje rum (symboldesign, tapetmönster, mönster för väggbilder, kuddeapplikationer etc.), webbdesign, vykort, emblem, namnkort och inbjudan. Varje rum i pensionatet SAKÀ presenterar en annan legende förknippad med Druskininkai (en semesterort i Litauen som huset ligger i) och dess omgivningar. Varje rum har sin egen symbol som nyckelord från legenden. Dessa ikoner visas i inre grafik och andra objekt som bildar dess visuella identitet.

Matta

Folded Tones

Matta Mattor är naturligtvis platta, målet var att utmana detta enkla faktum. Illusionen om tredimensionellitet uppnås med bara tre färger. Mångfalden av toner och djupet på mattan beror på bredden och densiteten på ränderna snarare än en stor färgpalett som kan burkas med ett visst utrymme, vilket möjliggör flexibel användning. Uppifrån eller långt borta liknar mattan ett vikt ark. Men medan du sitter eller ligger på det, kanske illusionen av vikarna inte är märkbar. Detta leder till användning av enkla repetitiva linjer som kan avnjutas som ett abstrakt mönster på nära håll.

Klänning

Nyx's Arc

Klänning När ljuset tränger igenom fönstren med en fin nivå, kommer att ge en nivå av estetisk belysning, belysning för att få människor i rummet när det mystiska och tyst sinnet, som Nyx med en mystisk och tyst, användningen av laminerade tyger och vrida till förvrängd sådan tolkning av skönhet.

Halsband

Extravaganza

Halsband En elegant collier inspirerad av ruffs, antika halsdekorationer som du kan se på många vackra målningar från XVI och XVII-talet. Karakteriseras av en modern och modern design som förenklar den typiska ruffs-stilen och försöker göra den modern och modern. En sofistikerad effekt som ger bäraren elegans, med svarta eller vita färger möjliggör ett flertal kombinationer med en modern och ren design. Ett halsband i ett stycke, flexibelt och lätt. Ett icke-dyrbart material men med en imponerande design med högt mode som gör denna collier inte bara till en juvel utan till en ny kroppsprydnad.

Program För Designhändelser

Russian Design Pavilion

Program För Designhändelser utställningar, designtävlingar, verkstäder, utbildningsprojektkonsulting och publiceringsprojekt i syfte att marknadsföra ryska designers och varumärken utomlands. Våra aktiviteter stimulerar ryska talande designers att göra sina kunskaper och färdigheter perfekt genom internationella projekt och hjälper dem att förstå deras roll i designmiljön, hur man kan marknadsföra och göra sina produkter konkurrenskraftiga och skapa riktiga innovationer.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Detta är en produkt som fungerar som funktion och skönhet samtidigt, kryddad med en antydan till kultur och rötter. "Positiv och negativ" paravant fungerar som en justerbar och mobil barriär för integritet som inte sticker ut eller stör ett utrymme. Det islamiska motivet ger en spetsliknande effekt som subtraheras och vice versen från Corian / Hartsmaterialet. I likhet med yin yang finns det alltid lite bra i det dåliga och alltid lite dåligt i det goda. När solen går ner på "Positivt och negativt" är det verkligen dess lysande ögonblick och de geometriska skuggorna målar rummet.