Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé-vinhusbutikskonceptets mål var att få kunderna att uppleva ett helt nytt sätt att shoppa. Den grundläggande idén var att starta från utseendet och känslan i ett lager, som vi senare lägger till ljus och finess. Även om vinerna presenteras i originalförpackningen, garanterar de rena linjerna i metallramarna fortfarande kännedom och perspektiv. Varje flaska hänger i ramen i samma lutning som sommelier skulle tjäna dem i. 12-racket innehåller champagnar och skåp. Per skåp kan kunder säkert lagra upp till 30 flaskor.

Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari är en papperskalenderkalender. Tryck helt enkelt ut delarna, vik och fäst för att slutföra. Gör 2011 till ditt år med vilda möten! Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Galleria

Fluxion

Galleria Inspirationen till detta program kommer från myra kullar som har en unik struktur. Även om myrkullarnas inre struktur är väldigt komplex kan den bygga ett enormt och ordnat kungarike. Detta illustrerar den arkitektoniska strukturen av den är extremt rationell. Samtidigt bygger insidan av graciösa bågar av myrkullar ett imponerande palats som verkar extra utsökt. Därför använder formgivaren myrans visdom som referens för att bygga både konstnärligt och välkonstruerat utrymme såväl som myrkullar.

Entrébord

organica

Entrébord ORGANICA är Fabrizios filosofiska skildring av alla organiska system där alla delar är sammankopplade för att ge existens. Designen baserades på den mänskliga kroppens komplexitet och den mänskliga föruppfattningen. Betraktaren leder till en sublim resa. Dörren till denna resa är två massiva träformer som uppfattas som lungor, sedan en aluminiumaxel med kontakter som liknar en ryggrad. Betraktaren kan hitta tvinnade stavar som ser ut som artärer, en form som kan tolkas som ett organ och finalen är ett vackert mallglas, starkt men bräckligt, precis som människans hud.

Utställningsbås

Onn Exhibition

Utställningsbås Onn är en premiumhandgjord produkt som blandar traditioner med modern design genom kulturella tillgångsmästare. Material, färger och produkter från Onn är inspirerade av naturen som lyser upp de traditionella karaktärerna med en smak av glans. Utställningsbåset konstruerades för att replikera en scen med natur med material som kompletteras tillsammans med produkterna för att bli ett harmoniserat konstverk i sig.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender Gården är en kitset papper djur kalender. Fullständigt monterad gör det en härlig miniatyrgård komplett med sex olika djur. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.