Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg representerar den snabba mångfalden av kaffekapslar för engångsbruk, som symboliserar människans bekvämlighet och dess påverkan på miljön. Den strukturerade geometriska supereggformen, som dokumenterats av matematikern Gabriel Lame, framträder över marken, är prickade med slumpmässigt kasserade kaffekapslar ordnade i perfekta linjer. Visceral-upplevelsen engagerar tittaren från alla vinklar och avstånd. Över 3000 kapslar samlades in via en uppmaning på sociala medier och lokalsamhället. Superegg gör det möjligt för tittaren att granska avfall och uppmuntra till nya återvinningsvanor.

Projektnamn : Superegg, Designers namn : Jaco Roeloffs, Kundens namn : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulpturinstallation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.