Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Honung

Ecological Journey Gift Box

Honung Utformningen av presentkassan för honung är inspirerad av Shennongjias "ekologiska resa" med rikliga vilda växter och god naturlig ekologisk miljö. Att skydda den lokala ekologiska miljön är designens kreativa tema. Designen antar traditionell kinesisk pappersskuren konst och skuggdockor för att visa den lokala naturliga ekologin och fem sällsynta och hotade förstklassiga djur. Grovt gräs och träpapper används på förpackningsmaterialet, som representerar begreppet natur och miljöskydd. Den yttre lådan kan användas som en utsökt förvaringsbox för återanvändning.

Kökspall

Coupe

Kökspall Denna pall är utformad för att hjälpa en att upprätthålla neutral sittställning. Genom att observera människors dagliga beteende fann designteamet behovet av att människor sitter på avföring under en kortare tidsperiod, som att sitta i köket för en snabb paus, vilket inspirerade teamet att skapa denna avföring specifikt för att tillgodose ett sådant beteende. Denna pall är designad med minimala delar och strukturer, vilket gör pallen prisvärd och kostnadseffektiv för både köpare och säljare genom att ta hänsyn till tillverkarnas produktivitet.

Infographic Med Animerad Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animerad Gif Projektet All In One Experience Consumption är ett Big Data Infographic som visar information såsom syfte, typ och konsumtion av besökare till komplexa köpcentra. Huvudinnehållet består av tre representativa insikter som härrör från analysen av Big Data, och de är arrangerade från topp till botten enligt ordningens betydelse. Grafiken görs med isometriska tekniker och grupperas i att använda representativ färg för varje ämne.

Filmaffisch

Mosaic Portrait

Filmaffisch Konstfilmen "Mosaic Portrait" släpptes som en konceptaffisch. Den berättar främst historien om en flicka som blev sexuellt attackerad. Vit har vanligtvis metaforen för döden och symbolen för kyskhet. Denna affisch väljer att dölja meddelandet om "död" bakom en flickas lugna och skonsamma tillstånd, för att lyfta fram den starkare känslan bakom tystnaden. Samtidigt integrerade designern konstnärliga element och suggestiva symboler i bilden, vilket orsakade mer omfattande tänkande och utforskning av filmverk.

Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.

Sjukhus

Warm Transparency

Sjukhus Konventionellt brukar ett sjukhus vara ett utrymme som har dålig naturlig färg eller material på grund av konstgjord strukturmaterial för att förbättra funktionellt och effektiviteten. Därför känner patienterna att de skiljer sig från sitt dagliga liv. Man bör ta hänsyn till en behaglig miljö där patienter kan tillbringa och fria från stress. TSC-arkitekter tillhandahåller ett öppet, bekvämt utrymme genom att sätta ett L-format öppet takutrymme och de stora takfotarna med mycket trämaterial. Den varma transparensen i denna arkitektur förbinder människor och medicinska tjänster.