Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Laboratoriet Vattenreningssystem

Purelab Chorus

Laboratoriet Vattenreningssystem Purelab Chorus är det första modulära vattenreningssystemet designat för att passa individuella laboratoriebehov och utrymme. Den levererar alla kvaliteter av renat vatten och ger en skalbar, flexibel, anpassad lösning. Modulelement kan distribueras över hela laboratoriet eller anslutas till varandra i ett unikt tornformat, vilket minimerar systemets fotavtryck. Haptiska kontroller erbjuder mycket kontrollerbara dispensflödeshastigheter, medan en halo av ljus indikerar Chorus status. Ny teknik gör Chorus till det mest avancerade systemet tillgängligt, vilket minskar miljöpåverkan och driftskostnader.

Introduktionsutrymme För Klockmässa

Salon de TE

Introduktionsutrymme För Klockmässa En introduktionsutrymme på 1900m2 krävdes innan besökare utforskade de 145 internationella klockmärkena inom Salon de TE. För att fånga besökarens fantasi om lyxig livsstil och romantik utvecklades en "Deluxe Train Journey" som huvudkoncept. För att skapa dramatisering omvandlades mottagningskonkursen till ett dagtidstesttema tillsammans med interiörhallens kvällstågplattformsscen med livsstorliga tågvagnsfönster som avger berättande grafik. Slutligen öppnar en multifunktionell arena med en scen upp för de olika märkesutställningarna.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Förälskad i vinden är ett 1900-talsbostad som ligger inom ett landskap på 10 tunnland nära byn Ravadinovo, ett område i hjärtat av berget Strandza. Besök och njut av världsberömda samlingar, fantastisk arkitektur och inspirerande familjehistorier. Koppla av bland idylliska trädgårdar, njut av skogsmarker och promenader vid sjön och känna sagan.

Turistattraktion

The Castle

Turistattraktion Slottet är ett privat projekt som startades för tjugo år sedan 1996 från en dröm från barndomen om att bygga ett eget slott, samma som i sagorna. Designern är också en arkitekt, konstruktör och landskapsdesigner. Projektets huvudtanke är att skapa en plats för familjens rekreation, som en turistattraktion.

Utbildningsprodukt

Shine and Find

Utbildningsprodukt Den viktigaste fördelen med denna produkt är att lära och förbättra minnet. I Shine and Find görs varje konstellation praktiskt, och denna utmaning utövas upprepade gånger. Det gör en hållbar bild i åtanke. Att lära sig på detta sätt, praktiskt och studera och upprepa, är inte tråkigt och gör mer hållbart minne och roligare. Det är väldigt känslomässigt, interaktionellt, enkelt, rent, minimalt och modernt.

Hotell

Yu Zuo

Hotell Detta hotell ligger inom väggarna i Dai-templet, längst ner i Mount Tai. Designerns mål var att förändra hotells design så att gästerna får ett lugnt och bekvämt boende, och samtidigt låta gästerna uppleva den unika historien och kulturen i denna stad. Genom att använda enkla material, ljusa toner, mjuk belysning och noggrant utvalda konstverk, ger rymden en känsla av både historia och samtida.