Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotell

Yu Zuo

Hotell Detta hotell ligger inom väggarna i Dai-templet, längst ner i Mount Tai. Designerns mål var att förändra hotells design så att gästerna får ett lugnt och bekvämt boende, och samtidigt låta gästerna uppleva den unika historien och kulturen i denna stad. Genom att använda enkla material, ljusa toner, mjuk belysning och noggrant utvalda konstverk, ger rymden en känsla av både historia och samtida.

Simulator För Truckförare

Forklift simulator

Simulator För Truckförare En simulator för truckförare från Sheremetyevo-Cargo är en speciell maskin som är utformad för att utbilda och kontrollera gaffeltruckförare. Det representerar en stuga med ett styrsystem, sittplats och en fällbar panoramaskärm. Huvudsakliga simulatorkroppsmaterial är metall; det finns också plastelement och ergonomiska pålägg gjorda av integrerat polyuretanskum.

Utställning

City Details

Utställning Utställningen av designlösningar för hårda bilder element City Details hölls från oktober 3 till oktober 5 2019 i Moskva. Avancerade koncept av hardscape-element, sport- och lekplatser, belysningslösningar och funktionella urbana konstföremål presenterades på ett område på 15 000 kvadratmeter. En innovativ lösning användes för att organisera utställningsområdet, där istället för till och med rader med utställningsbås byggdes stadens fungerande miniatyrmodell med alla specifika komponenter, såsom stadstorget, gator, en offentlig trädgård.

Bostadshus

Brooklyn Luxury

Bostadshus Inspirerat av kundens passion för rika historiska bostäder representerar detta projekt en anpassning av funktionalismen och traditionen till nutidens avsikter. Således valdes den klassiska stilen, anpassades och stiliserades till kanonerna för modern design och modern teknik, de nya materialen av god kvalitet har bidragit till skapandet av detta projekt - en riktig juvel av New York Architecture. Förväntade utgifter kommer att överstiga 5 miljoner amerikanska dollar, kommer att ge förutsättningen att skapa en elegant och överdådig interiör, men också funktionell och bekväm.

Nytt Konsumtionsmönster

Descry Taiwan Exhibition

Nytt Konsumtionsmönster Utställningen på Mountain Alishan, en berömd turistattraktion i Taiwan, kombinerar konst med den taiwanesiska traditionella tebranschen. Tvärsnittssamarbetet i denna utställning kan få fram den nya affärsmodulen. På varje paket kan turister se olika uttryck som förmedlar samma tema, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Besökt i det vackra landskapet i Taiwan kommer besökarna att ha en djupare förståelse för taiwanesisk tekultur och industri.

Brandsläckare Och Flykthammer

FZ

Brandsläckare Och Flykthammer Fordonssäkerhetsutrustning är avgörande. Brandsläckare och säkerhetshamrar, kombinationen av de två kan förbättra personalens flykt effektivitet när en bilolycka inträffar. Bilutrymmet är begränsat, så den här enheten är utformad för att vara tillräckligt liten. Det kan placeras var som helst i en privat bil. Traditionella brandsläckare för fordon är engångsbruk och denna design kan enkelt ersätta fodret. Det är mer bekvämt grepp, lätt för användare att använda.