Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Urbana Konstmöbler

Eye of Ra'

Offentliga Urbana Konstmöbler Ambitionen med denna design är att slå samman den forntida egyptiska historien med den futuristiska vätskemetodiken för design. Det är en bokstavlig översättning av egyptiska mest ikoniska religiösa verktyg till en flytande form av gatumöbler som lånar egenskaperna i den flytande stilen där inga specifika former eller design förespråkas. Ögat representerar både de manliga och kvinnliga motsvarigheterna vid skapandet av Gud Ra. Gatamöblerna presenteras därmed i en robust design som symboliserar maskulinitet och styrka medan dess kurviga utseende visar kvinnlighet och graciöshet.

Projektnamn : Eye of Ra', Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Offentliga Urbana Konstmöbler

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.