Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Casa Lupita

Bostadshus Casa Lupita hyllar den klassiska koloniala arkitekturen i Merida, Mexiko och dess historiska stadsdelar. Detta projekt omfattade restaurering av casona, som anses vara en kulturarv, samt arkitektonisk, interiör, möbler och landskapsdesign. Projektets konceptuella förutsättning är sammansättningen av kolonial och modern arkitektur.

Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Kindergarten är knuten till ett bostadssamhälle. För att skapa en utbildningsplats för förskolan som integrerar genomförbarhet och skönhet försöker den kombinera försäljningsutrymmet med utbildningsutrymmet. Genom ringstrukturen som kopplar samman de tredimensionella utrymmena är byggnaden och landskapet harmoniskt integrerade och bildar en aktivitetsplats full av rolig och pedagogisk betydelse.

Sprit

GuJingGong

Sprit De kulturella berättelserna som delas ut av folket presenteras på förpackningen, och mönstren för dricksdrickning dras noggrant. Draken respekteras i Kina och symboliserar lycka. I illustrationen kommer draken ut för att dricka. Eftersom det lockas av vin, svävar det runt vinflaskan och lägger till traditionella element som Xiangyun, palats, berg och flod, vilket bekräftar legenden om Gujing hyllning vin. När du öppnar lådan kommer det att finnas ett lager kortpapper med illustrationer för att göra att lådan får den totala visningseffekten efter öppningen.

Restaurang

Thankusir Neverland

Restaurang Området för hela projektet är ganska stort, kostnaden för el- och vattenomvandling och central luftkonditionering är hög, liksom annan köksmaskinvara och utrustning, så den tillgängliga budgeten för inredning av rummet är ganska begränsad, och designarna tar därför " byggnadens naturskönhet & quot ;, som ger en stor överraskning. Taket har modifierats genom att installera olika himmelbelysningar på toppen. Under dagen lyser solen genom himmelbelysningen, skapar natur och harmoniserad ljuseffekt.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designern av Ohgi-ringen har levererat ett symboliskt meddelande med den här ringen. Hennes inspiration från ringen kom från positiva betydelser som japanska vikfans har och hur mycket de älskas i den japanska kulturen. Hon använder 18K gult guld och en safir för materialet och de får fram lyxig aura. Dessutom sitter den fällbara fläkten på en ring i en vinkel som ger en unik skönhet. Hennes design är en enhet mellan öst och väst.

Brevöppnare

Memento

Brevöppnare Alla börjar med tacksamhet. En serie brevöppnare som återspeglar yrken: Memento är inte bara en uppsättning verktyg utan också en serie objekt som uttrycker användarens tacksamhet och känslor. Genom produktsemantik och enkla bilder från olika yrken, designen och de unika sätten som varje Memento-bit används, ger användaren olika hjärtliga upplevelser.