Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hemlagad Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hemlagad Pastamaskin Hidro Mama Mia är en sociokulturell räddning genom italiensk gastronomi. Den är extremt lätt att använda, den är lätt och kompakt, enkel att lagra och transportera. Det möjliggör säker hög produktivitet, vilket ger en trevlig matupplevelse till familjen i varje dags liv och vänner. Motorn är helt integrerad i växellådan och erbjuder kraft, robusthet och säker användning, vilket ger enkel rengöring och support. Den skär deg med olika tjocklek och kan tillaga olika rätter: pasta, nudlar, lasagne, bröd, bakverk, pizza och mer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med högteknologiska alla digitala prylar, planhet på pekskärmar och rationella fordon med en volym, är Brescia Hommage-projektet en gammal skolas tvåsits-hyperkarsdesignstudie som föreställs som en firande till en era där elegant enkelhet, hög beröring materialitet, rå kraft, ren skönhet och den direkta kopplingen mellan människa och maskin var spelets regel. En tid då modiga och geniala män som Ettore Bugatti själv skapade mobila enheter som förvånade världen.

Pooler

Termalija Family Wellness

Pooler Termalija Family Wellness är den senaste i den serie projekt som Enota har byggt vid Terme Olimia under de senaste femton åren och avslutar den kompletta omvandlingen av spa-komplexet. Sett från avstånd är formen, färgen och skalan på den nya klusterstrukturen av tetraedriska volymer en fortsättning av klustret i de omgivande landsbygdsbyggnader som visuellt sträcker sig in i hjärtat av komplexet. Det nya taket fungerar som en stor sommarskugga och utnyttjar inte något av det dyrbara yttre utrymmet.

Automatisk Juicer-Maskin

Toromac

Automatisk Juicer-Maskin Toromac är specialdesignad med sin kraftfulla look för att få ett nytt sätt att konsumera nypressad apelsinjuice. Tillverkad för maximal extraktion av juice, det är för restauranger, cafeterior och stormarknader och dess premiumdesign ger en vänlig upplevelse som levererar smak, hälsa och hygien. Det har ett innovativt system som skär frukten vertikalt och pressar halvorna med roterande tryck. Detta innebär att maximal prestanda uppnås utan att klämma eller röra vid skalet.

Öl Etikett

Carnetel

Öl Etikett En öletikettdesign i jugendstil. Öletiketten innehåller också många detaljer om bryggningsprocessen. Designen passar också på två olika flaskor. Detta kan göras helt enkelt genom att skriva ut designen på 100 procent skärm och 70 procent storlek. Etiketten är ansluten till en databas, vilket säkerställer att varje flaska får ett unikt fyllningsnummer.

Märkesidentitet

BlackDrop

Märkesidentitet Detta är ett personligt varumärkesstrategi och identitetsprojekt. BlackDrop är en butikskedja och varumärke som säljer och distribuerar kaffe. BlackDrop är ett personligt projekt som ursprungligen utvecklades för att ställa in ton och kreativ inriktning för personlig frilans kreativ verksamhet. Denna varumärkesidentitet har skapats i syfte att positionera Aleks som en pålitlig varumärkekonsult i startgruppen. BlackDrop står för ett snyggt, modernt, öppet varumärke som syftar till att bli ett tidlöst, igenkännligt, industriledande varumärke.