Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yong En Hamnomsättning

Hak Hi Kong

Yong En Hamnomsättning Förslaget använder tre koncept för att bygga om CI-systemet för Yong-An fiskehamn. Den första är en ny logotyp som skapar med specifikt visuellt material extraherat från kulturella egenskaper i Hakka-samhället. Nästa steg är en nyundersökning av underhållningsupplevelsen, skapa sedan två maskotpersoner som representerar och låt dem dyka upp i nya attraktioner för att leda turist in i hamnen. Sist men inte minst, hyvla nio platser inuti, omgivande med underhållningsaktiviteter och läckra kök.

Utställningsdesign

Tape Art

Utställningsdesign År 2019 utlöste Taipei ett visuellt parti av linjer, färgbitar och fluorescens. Det var Tape That Art Exhibition som organiserades av FunDesign.tv och Tape That Collective. En mängd olika projekt med ovanliga idéer och tekniker presenterades i 8 bandkonstinstallationer och ställdes ut över 40 bandmålningar, tillsammans med videor av konstnärernas arbete tidigare. De tillagde också lysande ljud och ljus för att göra evenemanget till en uppslukande konstmiljö och material som de applicerade inkluderade tygtejp, kanalband, pappersband, förpackningssalor, plastband och folier.

Frisörsalong

Vibrant

Frisörsalong Fånga essensen av botanisk bild skapades himmelträdgård genom hela gången, välkomnar genast gästerna att sola sig under, flytta åt sidan från publiken, välkomna dem från entrén. Genom att titta längre in i utrymmet sträcker sig den förträngda layouten uppåt med detaljerade gyllene touch-ups. Botaniska metaforer uttrycks fortfarande vibrerande i hela rummet och ersätter det livliga brus från gatorna, och här blir en hemlig trädgård.

Privat Bostad

City Point

Privat Bostad Designern sökte inspiration från urbana landskap. Landskap med hektiska stadsrum rymdes därmed ut till bostadsområdet, kännetecknade projektet av Metropolitan-tema. Mörka färger lyfts fram av ljus för att skapa fantastiska visuella effekter och atmosfär. Genom att anta mosaik, målningar och digitala tryck med höghus byggdes intrycket av en modern stad in i interiören. Konstruktören satsade mycket på fysisk planering, särskilt fokuserad på funktionalitet. Resultatet blev ett snyggt och lyxigt hem som var tillräckligt rymligt för att tjäna 7 personer.

Installationskonst

Inorganic Mineral

Installationskonst Lee Chi är inspirerad av djupa känslor gentemot naturen och erfarenheten som arkitekt och fokuserar på att skapa unika botaniska konstinstallationer. Genom att reflektera över artens art och undersöka kreativa tekniker förvandlar Lee livshändelser till formaliserade konstverk. Temat för denna serie av verk är att undersöka materialens natur och hur material kan rekonstrueras av det estetiska systemet och ett nytt perspektiv. Lee tror också att omdefinition och återuppbyggnad av växter och andra konstgjorda material kan göra att naturliga landskap får en emotionell inverkan på människor.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa väver hållbar rotting i svepande kurvor och kastar en tydlig silhuett. De naturliga materialen hyllar hantverkstraditionen i Filippinerna, som är ombyggda för nutida tider. Ihopkopplat, eller används som ett uttalande stycke, gör designens mångsidighet denna stol att anpassa sig till olika stilar. Att skapa en balans mellan form och funktion, nåd och styrka, arkitektur och design, är Haleiwa lika bekväm som den är vacker.