Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Mask

Billy Julie

Mask Denna design är inspirerad av mikrouttryck. Designern väljer Billy och Julie för två typer av flera personligheter. De intrikata elementen skapas genom parametrisk justering av orienteringarna för en stege-liknande geometri, baserad på en intrasslad kurva med partitioner. Som gränssnitt och tolk skapas den här masken för att få människor att undersöka sitt eget samvete.

Sminkassistent

Eyelash Stand

Sminkassistent Denna design utforskar en metafor av ögonfrans. Designern anser att ögonfransar är en strävan efter en personlig förväntning. Han skapar ett ögonfransstativ som en ikon för livet eller en miniatyr scen av prestanda. Denna stativ symboliserar ett påminnande engagemang på morgonen eller före sänggåendet genom att ställa ögonfransar tillfälligt före eller efter applicering. Ett ögonfransstativ är ett sätt att memorera vad något trivialt har bidragit till det personliga dagliga äventyret.

Temainstallation

Dancing Cubes

Temainstallation Denna design interagerar med visat ämne med moduler. Detta temastativ är utformat med självutvidgad mekanism för att ansluta sex eller fler kuber till en uppskalad enhet i tre vinkelräta riktningar. Den fria formkonfigurationen med skåror gör anslutningen lik den sammanflätade dansande människor. Arrangemanget av små hål skapar en struktur för boende för motiv med linjära delar.

Bordslampa

Moon

Bordslampa Detta ljus spelar en aktiv roll för att följa människor på arbetsplatsen från morgon till natt. Det designades med tanke på arbetsmiljöer. Tråden kan anslutas till en bärbar dator eller en elbank. Månens form var gjord av tre fjärdedelar av en cirkel som en stigande ikon från en terrängbild av rostfritt ram. Månens ytmönster påminner landningsguiden i ett rymdprojekt. Inställningen ser ut som en skulptur i dagsljuset och en lätt enhet som tröstar det spända arbetet på natten.

Ljus

Louvre

Ljus Louvre ljus är en interaktiv bordslampa inspirerad av det grekiska sommarsolljuset som passerar lätt från stängda fönsterluckor genom Louvres. Det består av 20 ringar, 6 av kork och 14 av plexiglas, som ändrar ordning på ett lekfullt sätt för att transformera diffusion, volym och ljusets slutliga estetik enligt användarens önskemål och behov. Ljus passerar genom materialet och orsakar diffusion, så inga skuggor visas på sig själv och inte på ytorna runt det. Ringar med olika höjder ger möjlighet till oändliga kombinationer, säker anpassning och total ljusstyrning.

Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA är en modern damkläder etikett med ursprung från New Delhi som är rik på unik design och tyg tekniker. Varumärket är en stor förespråkare för medveten produktion och allting upp cykling och återvinning. Betydelsen av denna faktor återspeglas i namnpelarna, 'N' och 'S' i NS GAIA som står för Natur och hållbarhet. NS GAIA: s strategi är "less is more". Etiketten spelar en aktiv roll i den långsamma rörelsen genom att se till att miljöpåverkan är minimal.