Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Vagn

Km31

Multifunktionell Vagn Patrick Sarran skapade Km31 för ett stort spektrum av restauranganvändningar. Den huvudsakliga begränsningen var multifunktionalitet. Den här vagnen kan användas enbart för att servera ett bord, eller i rad med andra för en buffé. Designern tänkte på en ledad Krion-topp monterad på samma hjulbas som han hade designat för en rad vagnar som KEZA, och senare Kvin, Herbal Tea Garden och Kali, tillsammans kallade K-serien. Krions hårdhet gjorde det möjligt att välja en fullständig lätt finish med den stabilitet som krävs för en lyxig anläggning.

Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkla och eleganta, rena linjer och en högkvalitativ materialfinish gör att F11-design passar professionella och inhemska miljöer. 7-pekskärmen i fullfärg är extremt enkel att använda och intuitiv. F11 är en "one-touch" -maskin där du kan anpassa dina önskade drycker för snabb val. En förstorad bönstratt, vattentank och markbehållare finns för att klara topptimmarna Patenterad bryggningsenhet kan erbjuda tryckpressad espresso eller vanligt kaffe som inte är trycksatt och aromen garanteras av platta keramiska blad.

Säkerhetsenhet

G2 Face Recognition

Säkerhetsenhet hög materialkvalitet och enkel design gör denna säkerhet ansiktsigenkänningsenhet snygg, elegant och robust. Avancerad teknik inuti för att göra den till en av de snabbaste i världen och mycket exakt, ingen kan fuska sin algoritm. Vattentät produkt med en atmosfär ledde ljus på baksidan för att skapa en omgivande stämning även på det kallaste kontoret. Den kompakta storleken gör att den passar nästan överallt och formen gör att den kan placeras horisontellt eller vertikalt.

Utvecklande Möbler

dotdotdot.frame

Utvecklande Möbler Hemmen blir mindre, så de behöver lätta möbler som är mångsidiga. Dotdotdot.Frame är det första mobila, anpassningsbara möbelsystemet på marknaden. Ramen är effektiv och kompakt och kan fästas på väggen eller lutas mot den för enkel placering i hemmet. Och dess anpassningsbarhet kommer från de 96 hålen och ett expanderande utbud av tillbehör att fixa i dem. Använd ett eller anslut flera system tillsammans efter behov - det finns en oändlig kombination tillgänglig.

System För Återvinningsbart Avfall

Spider Bin

System För Återvinningsbart Avfall Spindelfack är en universell och ekonomisk lösning för sortering av återvinningsbara material. En grupp popup-fack skapas för hem, kontor eller utomhus. En artikel har två grunddelar: en ram och en väska. Den flyttas enkelt från en plats till en annan, bekväm att transportera och lagra, eftersom den kan vara platt när den inte används. Köpare beställer spindelfack på nätet där de kan välja storlek, antal spindelfack och väsketyp efter deras behov.

Kanelrulle Med Honung

Heaven Drop

Kanelrulle Med Honung Heaven Drop är en kanelrulle fylld med ren honung som används med te. Tanken var att kombinera två livsmedel som används separat och göra en helt ny produkt. Formgivarna inspirerades av kanelrullens struktur, de använde dess rullform som behållare för honung och för att packa kanelrullarna använde de bivax för att isolera och packa kanelrullar. Den har egyptiska figurer avbildade på ytan och det beror på att egyptierna är de första människorna som insåg vikten av kanel och använde honung som en skatt! Den här produkten kan vara en symbol på himlen i dina tekoppar.