Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Feiliyundi

Försäljningscenter Ett bra designarbete kommer att väcka människors känslor. Designern hoppar ut ur det traditionella minnet och ger en ny upplevelse i den magnifika och futuristiska rymdstrukturen. En uppslukande hall för upplevelse av miljöhänsyn byggs genom en noggrann placering av konstnärliga installationer, tydlig rymdrörelse och dekorativ yta belagd med material och färger. Att vara i den är inte bara en återgång till naturen utan också en gynnsam resa.

Seriehuven

Black Hole Hood

Seriehuven Denna serie huva designad av inspirering av Black Hole och Worm Hole gör produkten vacker och modern form, som allt orsakar känslomässiga känslor och prisvärd. Det gör känslomässiga stunder och enkel användning under matlagning. Det är lätt, enkelt att installera, lätt att rengöra och designat för moderna iland-kök.

Försäljningscenter

HuiSheng Lanhai

Försäljningscenter Med scenen för scenkonstruktionen, låt utrymme själen, med pixel kvadrat som det visuella kommunikationselement, låt barnen i spelet för att utforska upptäckten av lärande och tillväxt bli kärnan i fallet, fritt utrymme positionering presenterar fantasyeffekt av utbildning i kul. Från form, skala, färganläggning, struktur till psykologisk sensorisk upplevelse fortsätter och berikar rymdbegreppet när alla element är integrerade och kolliderar.

Högtalare

Black Hole

Högtalare Black Hole designad på grundval av modern intelligent teknologi, och det är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den kan anslutas till valfri mobiltelefon med olika plattformar, och det finns en USB-port för anslutning till extern bärbar lagring. Det inbäddade ljuset kan användas som ett skrivbordsljus. Dessutom gör det tilltalande utseendet på Black Hole att det så tilltalande hemmatyg kan användas i inredning.

Bärbar Bluetooth-Högtalare

Black Box

Bärbar Bluetooth-Högtalare Detta är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den är lätt och liten och har emotionell form. Jag designade Black Box högtalarform genom att förenkla formen på vågorna. För att lyssna på stereoljudet har det två högtalare, vänster och höger. Även dessa två högtalare är var och en del av vågformen. En är en positiv vågform och en negativ vågform. för användning kan den här enheten ansluta par till andra elektroniska enheter som mobil och dator via Bluetooth och spelar ljudet. Det har också batteridelningen. Om du sätter ihop två högtalare visas en svart ruta på bordet när den inte används.

Försäljningscenter

Ad Jinli

Försäljningscenter Detta projekt har renoverat de gamla byggnaderna i stadsplanen och ger det nya funktionella uppdraget till byggnaderna att uppfylla de nya funktionella kraven. Formgivare försöker leda människor till att acceptera den moderna stilen i staden med fyra nivåer från byggnad av fasadomvandling till inredningsdesign för att säkerställa integriteten i projektets genomförande.