Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningar För Koreansk Hälsokost

Darin

Förpackningar För Koreansk Hälsokost Darin är utformad för att befria moderna människor från motvilja mot Koreas traditionella hälsokostprodukter i utmattningssamhället och har enkel, grafisk tydlighet när det gäller att leverera paket till moderna människors känslighet, till skillnad från de oönskade bilder som har använts av traditionella koreanska hälsokostbutiker . Alla mönster är tillverkade av blodcirkulationsmotiv, vilket visualiserar målet att ge liv och hälsa de trötta 20- och 30-talen.

Damkläderkollektion

Utopia

Damkläderkollektion I denna samling var Yina Hwang huvudsakligen inspirerad av former som är symmetriska och asymmetriska med en touch av underjordisk musikkultur. Hon kuraterade den här kollektionen baserat på hennes viktiga ögonblick med självförankring för att skapa en samling funktionella men abstrakta plagg och tillbehör för att berätta om historien om hennes upplevelse. Varje tryck och tyg i projektet är original och hon använde främst PU-läder, satin, Power Mash och Spandex för tygernas bas.

Möbelsamling

Phan

Möbelsamling Phan Collection är inspirerad av Phan-behållaren som är en thailändsk containerkultur. Konstruktören använder strukturen på Phan-containrar för att göra strukturen på möbler som gör det starkt. Designa formen och detaljerna som gör den modern och enkel. Designern använde laserskuret teknik och en hopfällbar metallplåtmaskinkombination med CNC-trä för att göra en komplex och unik detalj som är annorlunda än andra. Ytan är färdig med ett pulverlackerat system för att få strukturen att förbli lång, stark men lätt.

Rullstol

Ancer Dynamic

Rullstol Ancer, sänghindrande rullstol, fokuserar inte bara på rörlighetens rörlighet utan också på patientens komfort, särskilt de som använder den under en längre tid. Den innovativa designen tillsammans med en dynamisk krockkudde inbyggd i sittdynan och ett vridbart handtag, skiljer den från den vanliga rullstolen. Med mycket ansträngning som investerades slutfördes designen av rullstolen och visade sig hjälpa till att förhindra sänghjul. Lösningen och designprinciperna bygger på resultat som samlats in från rullstolsanvändare, vilket leder till en äkta användarupplevelse.

3D-Animering

Alignment to Air

3D-Animering När det gäller den kreativa bokstavsanimationen, började Jin med alfabetet A. Och när det gäller konceptsteget försökte han se mer kraftfulla stämningar som reflekterade över sin filosofi som är ganska aktiv men organiserande på samma gång. Längs vägen kom han med de motstridiga orden som grundligt stod för sin idé på något sätt som att anpassa sig till luften som är titeln på detta projekt. Med det i åtanke presenterar animationen mer exakta och känsliga stunder på det första ordet. Å andra sidan slutar detta med en ganska flexibel och lös vibe för att manifestera den sista bokstaven.

Webbdesign Och Ux

Si Me Quiero

Webbdesign Och Ux Sí, Me Quiero-webbplatsen är ett utrymme som hjälper dig att vara sig själv. För att genomföra projektet måste intervjuer genomföras och det sociala och kulturella sammanhanget i förhållande till kvinnor måste undersökas. hennes projektion i samhället och med sig själv. Det drogs slutsatsen att webben skulle vara ett ackompanjemang och skulle genomföras med hjälp av att hjälpa till att älska sig själv. I designen återspeglas det enkelhet med neutrala toner med röda kontraster för att uppmärksamma vissa handlingar, färger på bokens märke som publiceras av klienten. Inspirationen kom från konstruktivismskonst.