Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Infographic Med Animerad Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animerad Gif Projektet All In One Experience Consumption är ett Big Data Infographic som visar information såsom syfte, typ och konsumtion av besökare till komplexa köpcentra. Huvudinnehållet består av tre representativa insikter som härrör från analysen av Big Data, och de är arrangerade från topp till botten enligt ordningens betydelse. Grafiken görs med isometriska tekniker och grupperas i att använda representativ färg för varje ämne.

Filmaffisch

Mosaic Portrait

Filmaffisch Konstfilmen "Mosaic Portrait" släpptes som en konceptaffisch. Den berättar främst historien om en flicka som blev sexuellt attackerad. Vit har vanligtvis metaforen för döden och symbolen för kyskhet. Denna affisch väljer att dölja meddelandet om "död" bakom en flickas lugna och skonsamma tillstånd, för att lyfta fram den starkare känslan bakom tystnaden. Samtidigt integrerade designern konstnärliga element och suggestiva symboler i bilden, vilket orsakade mer omfattande tänkande och utforskning av filmverk.

Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.

Sjukhus

Warm Transparency

Sjukhus Konventionellt brukar ett sjukhus vara ett utrymme som har dålig naturlig färg eller material på grund av konstgjord strukturmaterial för att förbättra funktionellt och effektiviteten. Därför känner patienterna att de skiljer sig från sitt dagliga liv. Man bör ta hänsyn till en behaglig miljö där patienter kan tillbringa och fria från stress. TSC-arkitekter tillhandahåller ett öppet, bekvämt utrymme genom att sätta ett L-format öppet takutrymme och de stora takfotarna med mycket trämaterial. Den varma transparensen i denna arkitektur förbinder människor och medicinska tjänster.

Örhängen

Van Gogh

Örhängen Örhängen inspirerade av mandelträdet i blomning målade av Van Gogh. Delikatesserna av grenarna reproduceras av känsliga kedjor av Cartier-typ som, liksom grenarna, svänger med vinden. De olika nyanserna av olika ädelstenar, från nästan vit till en mer intensiv rosa, representerar blommans nyanser. Klustret med blommande blommor representeras med olika skärstenar. Tillverkad med 18k guld, rosa diamanter, morganiter, rosa safirer och rosa turmaliner. Polerad och strukturerad finish. Mycket lätt och med perfekt passform. Detta är vårens ankomst i form av en juvel.

Bostadshus

Slabs House

Bostadshus Slab House var utformat för att sammansätta byggnadsmaterial, kombinera trä, betong och stål. Designen är samtidigt hypermodern men diskret. De stora fönstren är en omedelbar kontaktpunkt, men de är skyddade mot väder och gatuvy av betongplattor. Trädgårdar har mycket i fastigheten, både på markplan och på första våningen, vilket gör att beboarna kan känna sig kopplade till naturen när de interagerar med fastigheten, vilket skapar ett unikt flöde när man flyttar från ingången till vardagsområdena.