Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kakestativ

Temple

Kakestativ Från den växande populariteten inom hembakning kunde vi se ett behov av ett modernt modernt kakestativ, som lätt kan förvaras i ett skåp eller rita. Lätt att rengöra och diskmaskin säkert. Templet är lätt att montera och intuitivt genom att skjuta plattorna över den centrala avsmalnande ryggraden. Demontering är lika enkelt genom att helt enkelt skjuta dem tillbaka. Alla fyra huvudelementen hålls samman av staplaren. Stackern hjälper till att hålla alla elementen tillsammans för kompakt lagring med flera vinklar. Du kan använda olika plattkonfigurationer för olika tillfällen.

Projektnamn : Temple, Designers namn : Chris Woodward, Kundens namn : CWD ltd .

Temple Kakestativ

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.