Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Knivhållare

Only Right Here

Knivhållare Sedan det tolfte århundradet dokumenterades de första tjurfäktningarna som en akt eller ett offentligt skådespel. Idag är medvetenhetsuppväckning av människor ett symptom på en övergripande global bedömning, eftersom vi är delaktiga i den gudomliga naturen och vi är en helhet. "Endast just här" symboliserar en ny era, där det kommer att bli en utrotning av aggressiva aktiviteter, som förankras i det som en gång var en kulturell fest och det stora evolutionära steget på en humanistisk nivå.

Projektnamn : Only Right Here, Designers namn : Alan Saga, Kundens namn : Alan Saga.

Only Right Here Knivhållare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.