Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

film festival

Företagsidentitet "Cinema, ahoy" var parolen för den andra upplagan av European Film Festival på Kuba. Det är en del av ett koncept med design fokuserat på resor som ett sätt att förbinda kulturer. Designen framkallar resan för ett kryssningsfartyg som reser från Europa till Havanna laddad med filmer. Utformningen av inbjudningar och biljetter till festivalen var inspirerad av pass och boardingkort som används av resenärer över hela världen idag. Idén att resa genom filmerna uppmuntrar allmänheten att vara mottaglig och nyfiken på kulturutbyten.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong är en serie omgivande lampor som innehåller orientalisk filosofi. Orientalisk estetik ägnar stor uppmärksamhet åt förhållandet mellan virtuellt och faktiskt, fullt och tomt. Att dölja lysdioderna subtilt i metallstången garanterar inte bara lampskärmens tomma och renhet utan skiljer också Kong från andra lampor. Formgivare fick reda på det genomförbara hantverket efter mer än 30 gånger experiment för att presentera ljuset och olika strukturer perfekt, vilket möjliggör en fantastisk belysningsupplevelse. Basen stöder trådlös laddning och har en USB-port. Det kan slås på eller av bara genom att vinka med händerna.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Presentförpackningen "Have Fun Duck" är en speciell presentask för ungdomar. Inspirerad av pixel-stilleksaker, spel och filmer, visar designen en "matstad" för ungdomar med intressanta och detaljerade illustrationer. IP-bilden kommer att integreras i stadens gator och ungdomar älskar sport, musik, hiphop och andra underhållningsaktiviteter. Upplev roliga sportspel medan du njuter av mat, uttrycka en ung, rolig och lycklig livsstil.

Matpaket

Kuniichi

Matpaket Den traditionella japanska konserverade maten Tsukudani är inte välkänd i världen. En soja-baserad kokt maträtt som kombinerar olika skaldjur och landingredienser. Det nya paketet innehåller nio etiketter designade för att modernisera traditionella japanska mönster och uttrycka ingrediensernas egenskaper. Den nya märkeslogotypen är designad med förväntan på att fortsätta den traditionen under de kommande 100 åren.

Honung

Ecological Journey Gift Box

Honung Utformningen av presentkassan för honung är inspirerad av Shennongjias "ekologiska resa" med rikliga vilda växter och god naturlig ekologisk miljö. Att skydda den lokala ekologiska miljön är designens kreativa tema. Designen antar traditionell kinesisk pappersskuren konst och skuggdockor för att visa den lokala naturliga ekologin och fem sällsynta och hotade förstklassiga djur. Grovt gräs och träpapper används på förpackningsmaterialet, som representerar begreppet natur och miljöskydd. Den yttre lådan kan användas som en utsökt förvaringsbox för återanvändning.

Kökspall

Coupe

Kökspall Denna pall är utformad för att hjälpa en att upprätthålla neutral sittställning. Genom att observera människors dagliga beteende fann designteamet behovet av att människor sitter på avföring under en kortare tidsperiod, som att sitta i köket för en snabb paus, vilket inspirerade teamet att skapa denna avföring specifikt för att tillgodose ett sådant beteende. Denna pall är designad med minimala delar och strukturer, vilket gör pallen prisvärd och kostnadseffektiv för både köpare och säljare genom att ta hänsyn till tillverkarnas produktivitet.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.