Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

SV Villa

Bostadshus SV Villa-förutsättningen är att bo i en stad med privilegierna för landskapet samt modern design. Webbplatsen, med enastående utsikt över staden Barcelona, Montjuic-berget och Medelhavet i bakgrunden, skapar ovanliga ljusförhållanden. Huset fokuserar på lokala material och traditionella produktionsmetoder samtidigt som de har en mycket hög estetiknivå. Det är ett hus som har känslighet och respekt för sin webbplats

Förpackade Cocktails

Boho Ras

Förpackade Cocktails Boho Ras säljer förpackade cocktails tillverkade med de bästa lokala indierna. Produkten har en bohemsk vibe, som fångar den okonventionella konstnärliga livsstilen och produktens visualitet är den abstrakta beskrivningen av surret som konsumenten får efter att ha dricka cocktail. Det har perfekt lyckats uppnå mittpunkten där Global och Local möts, där de säkras för att bilda Glocal vibe för produkten. Boho Ras säljer ren sprit i 200 ml flaskor och förpackade cocktails i 200 ml och 750 ml flaskor.

Husdjur Vård Robot

Puro

Husdjur Vård Robot Formgivarens mål var att lösa problem i hunduppfödning av 1-personers hushåll. Hjärtdjurens ångestbesvär och fysiologiska problem har sitt ursprung i en långvarig frånvaroperiod. På grund av deras lilla bostadsområde delade vårdgivarna livsmiljö med följeslagande djur och orsakade sanitetsproblem. Inspirerad från smärtpunkterna kom designern med en vårdrobot som 1. spelar och interagerar med följeslagande djur genom att slänga godbitar, 2. rensar upp damm och smulor efter inomhusaktiviteter, och 3. tar in lukt och hår när följeslagare tar resten.

Chaise Lounge-Konceptet

Dhyan

Chaise Lounge-Konceptet Dyhan lounge-koncept kombinerar modern design med traditionella östliga idéer och principer för inre lugn genom att ansluta till naturen. Genom att använda Lingam som forminspiration och Bodhi-trädet och den japanska trädgården som grund för konceptets moduler, förvandlar Dhyan (sanskrit: meditera) de östliga filosofierna till olika konfigurationer, vilket gör det möjligt för användaren att välja sin väg till zen / avkoppling. Vattendammläget omger användaren med ett vattenfall och damm, medan trädgårdsläget omger användaren med grönska. Standardläget innehåller lagringsområden under en plattform som fungerar som en hylla.

Bostäder

The Square

Bostäder Designtanken var att studera arkitektoniska relationer mellan olika former som komponeras tillsammans för att skapa som rörliga enheter. Projektet består av 6 enheter var och en är 2 fraktbehållare fixerade över varandra och bildar en L-formmassa. Dessa L-formade enheter är fixerade i överlappande positioner vilket skapar tomrum och fast för att ge en känsla av rörelse och för att ge tillräckligt med dagsljus och bra ventilation miljö. Det huvudsakliga designmålet var att skapa ett litet hus för de som tillbringar natten på gatorna utan hem eller skydd.

Podcast

News app

Podcast Nyheter är en intervjuapplikation för ljudinformation. Den är inspirerad av iOS-äppleplattdesignen med illustrationer för att illustrera informationsblocken. Visuellt har bakgrunden en elektrisk blå färg som ett uppdrag att få blocken att sticker ut. Det finns väldigt få grafiska element, målet, att göra applikationen enkel att använda utan att distrahera användaren eller förlora den.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.