Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumssamling

CATINO

Badrumssamling CATINO är född ur önskan att ge form till en tanke. Denna samling framkallar vardagens poesi genom enkla element, som tolkar befintliga arketyper av vår fantasi på ett modernt sätt. Det föreslår en återgång till en miljö med värme och soliditet, genom användning av naturligt trä, bearbetat från massivt och monterat för att förbli evigt.

Projektnamn : CATINO, Designers namn : Emanuele Pangrazi, Kundens namn : Disegno Ceramica.

CATINO Badrumssamling

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.