Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Högtalare

Ballo

Bärbar Högtalare Den schweiziska designstudion BERNHARD | BURKARD designade en unik högtalare för OYO. Högtalarens form är en perfekt sfär utan faktiskt stativ. BALLO-högtalaren lägger, rullar eller hänger för en 360-graders musikupplevelse. Designen följer principerna för minimalistisk design. Ett färgstarkt bälte smälter samman två halvkuglar. Den skyddar högtalaren och ökar bastonerna när du ligger på en yta. Högtalaren har ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri och är kompatibelt med de flesta ljudenheter. 3,5 mm-uttaget är en vanlig kontakt för hörlurar. BALLO-högtalaren finns i tio olika färger.

Projektnamn : Ballo, Designers namn : Bernhard Burkard, Kundens namn : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Bärbar Högtalare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.