Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Projektets koncept är "att ansluta kontoret till staden" med fördel av miljön. Webbplatsen ligger på platsen där man överblickar staden. För att uppnå det antas tunnelformat utrymme, som går igenom ingångsporten till slutet av kontorsrummet. Taketets tak och det svarta spalten som är installerade lampor och luftkonditioneringsarmaturer betonar riktningen till staden.

Fåtölj

Lollipop

Fåtölj Lollipop fåtöljen är en kombination av ovanliga former och trendiga färger. Dess silhuetter och färgelement måste se på distans som godisar, men samtidigt skulle fåtöljen passa in i olika stilar. Chupa-chups-formen baserade på armstöden och ryggen och sätet är gjorda i form av klassiska godisar. Lollipop-fåtöljen är skapad för människor som gillar djärva beslut och mode, men inte vill ge upp funktionalitet och komfort.

Klädda Akustiska Paneler

University of Melbourne - Arts West

Klädda Akustiska Paneler Vår uppgift var att leverera och installera en mängd tyglindade akustiska paneler med olika storlekar, vinklar och former. Ursprungliga prototyper såg förändringar både i konstruktionen och i det fysiska sättet att installera och upphäva dessa paneler från väggar, tak och trapphusens undersida. Det var just nu som vi insåg att de nuvarande proprietära hängsystemen för takpaneler inte var tillräckliga för våra behov och vi designade våra egna.

Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Det nano luftiga curling iron använder en innovativ negativ jonteknologi. Håller smidig konsistens, mjuk glansig curl under lång tid. Curlingröret har genomgått en nano-keramisk beläggning, känns väldigt smidig. Det krullar håret ömt och snabbt med den varma luften i de negativa jonerna. Jämfört med lockigt strykjärn utan luft kan du avsluta i en mjukare hårkvalitet. Produktens grundfärg är mjuk, varm och ren mattvit och accentfärgen är rosa guld.

Restaurang

Yuyuyu

Restaurang Det finns ganska mycket av dessa blandade samtida mönster på marknaden här i Kina idag, vanligtvis baserat på traditionell design men med antingen moderna material eller nya uttryck. Yuyuyu är en kinesisk restaurang, designer har skapat ett nytt sätt att uttrycka orientalisk design, en ny installation som består av linjer och prickar, de är utdragna från dörren till insidan av restaurangen. Med tidens förändring förändras människors estetiska uppskattning också. För modern orientalisk design är innovation mycket nödvändig.

Restaurang

Yucoo

Restaurang Med den gradvisa mognaden för estetik och de estetiska förändringarna av människan har den moderna stilen som belyser själv och individualitet blivit de viktiga elementen i design. Detta fall är en restaurang, designern vill skapa en ungdomlig rymdupplevelse för konsumenterna. Ljusblåa, gråa och gröna växter skapar naturlig komfort och avslappnad för rymden. Ljuskronan gjord av handvävd rotting och metall förklarar kollisionen mellan människa och natur och visar vitaliteten i hela restaurangen.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.