Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
3D-Animering

Alignment to Air

3D-Animering När det gäller den kreativa bokstavsanimationen, började Jin med alfabetet A. Och när det gäller konceptsteget försökte han se mer kraftfulla stämningar som reflekterade över sin filosofi som är ganska aktiv men organiserande på samma gång. Längs vägen kom han med de motstridiga orden som grundligt stod för sin idé på något sätt som att anpassa sig till luften som är titeln på detta projekt. Med det i åtanke presenterar animationen mer exakta och känsliga stunder på det första ordet. Å andra sidan slutar detta med en ganska flexibel och lös vibe för att manifestera den sista bokstaven.

Webbdesign Och Ux

Si Me Quiero

Webbdesign Och Ux Sí, Me Quiero-webbplatsen är ett utrymme som hjälper dig att vara sig själv. För att genomföra projektet måste intervjuer genomföras och det sociala och kulturella sammanhanget i förhållande till kvinnor måste undersökas. hennes projektion i samhället och med sig själv. Det drogs slutsatsen att webben skulle vara ett ackompanjemang och skulle genomföras med hjälp av att hjälpa till att älska sig själv. I designen återspeglas det enkelhet med neutrala toner med röda kontraster för att uppmärksamma vissa handlingar, färger på bokens märke som publiceras av klienten. Inspirationen kom från konstruktivismskonst.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Att experimentera med vinprovning är en oändlig process som leder till nya vägar och olika arom. Den oändliga sekvensen av pi, det irrationella antalet med de oändliga decimalerna utan att känna till den sista av dem var inspiration för namnet på dessa viner utan sulfiter. Designen syftar till att sätta funktionerna i 3,14 vinserier i rampljuset istället för att gömma dem bland bilder eller grafik. Efter ett minimalistiskt och enkelt tillvägagångssätt visar etiketten endast de verkliga egenskaperna hos dessa naturliga viner, eftersom de kan observeras i oenologens anteckningsbok.

Energisk Aktivering Av Gångbroar

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Av Gångbroar Världens metropoler - som Peking - har ett stort antal gångbroar som korsar upptagen trafikledare. De är ofta oattraktiva och nedgraderar det totala urbana intrycket. Designers idé om att beklädda gångbroarna med estetiska, kraftgenererande PV-moduler och omvandla dem till attraktiva stadsplatser är inte bara hållbara utan skapar en skulpturell mångfald som blir ett blickfång i stadsbilden. E-bil eller E-cykel laddstationer under gångbroarna utnyttjar solenergin direkt på plats.

Bok

ZhuZi Art

Bok En serie bokutgåvor för samlade verk av traditionell kinesisk kalligrafi och målning publiceras av Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin långa historia och eleganta teknik värdesätts de traditionella kinesiska målningarna och kalligrafi för deras mycket konstnärliga och praktiska vädjan. Vid designen av kollektionen användes abstrakta former, färger och linjer för att skapa en konsekvent sensualitet och markera det tomma utrymmet i skissen. Det ansträngande sammanfaller med konstnärer i traditionell målning och kalligrafi.

Vikpall

Tatamu

Vikpall År 2050 kommer två tredjedelar av jordens befolkning att bo i städer. Huvudambitionen bakom Tatamu är att tillhandahålla flexibla möbler för personer vars utrymme är begränsat, inklusive de som ofta flyttar. Målet är att skapa en intuitiv möbler som kombinerar robusthet med en ultratunn form. Det krävs bara en vridande rörelse för att distribuera avföringen. Medan alla gångjärnen är gjorda av slitstarkt tyg som håller den lätta, ger träsidorna stabilitet. När trycket appliceras på det blir avföringen bara starkare när bitarna låses ihop tack vare sin unika mekanism och geometri.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.