Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Roman

180º North East

Roman "180º North East" är en 90 000 ord äventyrsberättelse. Den berättar den sanna historien om resan Daniel Kutcher gjorde genom Australien, Asien, Kanada och Skandinavien hösten 2009, då han var 24 år. , foton, kartor, uttrycksfull text och video hjälper till att fördjupa läsaren i äventyret och ger en bättre känsla av författarens egen personliga upplevelse.

Projektnamn : 180º North East, Designers namn : Daniel Kutcher, Kundens namn : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.