Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smart Aromadiffusor

Theunique

Smart Aromadiffusor Agarwood är sällsynt och dyrt. Dess doft kan endast erhållas från förbränning eller extraktion, används inomhus och ger få användare. För att bryta dessa begränsningar skapas en smart aromadiffusor och naturliga handgjorda agarwoodtabletter efter 3-åriga ansträngningar med över 60 mönster, 10 prototyper och 200 experiment. Den visar en ny möjlig affärsmodell och använder sammanhang för agarwoodindustrin. Användare kan helt enkelt sätta in diffusor inuti en bil, anpassa tid, täthet och variation av arom med lätthet och njuta av den uppslukande aromaterapien vart de än går och när de kör.

Automatisk Juicer-Maskin

Toromac

Automatisk Juicer-Maskin Toromac är specialdesignad med sin kraftfulla look för att få ett nytt sätt att konsumera nypressad apelsinjuice. Tillverkad för maximal extraktion av juice, det är för restauranger, cafeterior och stormarknader och dess premiumdesign ger en vänlig upplevelse som levererar smak, hälsa och hygien. Det har ett innovativt system som skär frukten vertikalt och pressar halvorna med roterande tryck. Detta innebär att maximal prestanda uppnås utan att klämma eller röra vid skalet.

Transformativt Däck

T Razr

Transformativt Däck Inom en snar framtid står utvecklingen av eltransportutvecklingen för dörren. Som bildelstillverkare tänker Maxxis hela tiden på hur den kan utforma ett genomförbart smart system som kan delta i denna trend och till och med hjälpa till att påskynda det. T Razr är ett smart däck utvecklat för behovet. Dess inbyggda sensorer upptäcker aktivt olika körförhållanden och ger aktiva signaler för att transformera däcket. De förstorade slitbanorna sträcker sig och ändrar kontaktområdet som svar på signalen och förbättrar därför dragkraftens prestanda.

Lyx Hybridpiano

Exxeo

Lyx Hybridpiano EXXEO är ett elegant hybridpiano för samtida rum. Den unika formen förkroppsligar den tredimensionella sammansmältningen av ljudvågor. Kunder kan helt anpassa sitt piano för att vara i harmoni med dess omgivningar som ett dekorativt konstverk. Detta högteknologiska piano är tillverkat av exotiska material som kolfiber, premiumläder i aluminium och aerospace klass. Avancerat högtalarsystem för ljudbrädor; återskapar det stora dynamiska utbudet av Grand pianon genom 200 Watts, 9 högtalarsystemet. Det dedikerade inbyggda batteriet gör att piano kan spela upp till 20 timmar på en enda laddning.

Gästfrihetskomplex

Serenity Suites

Gästfrihetskomplex Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosättningen i Chalkidiki, Grekland. Komplexet består av tre enheter med tjugo sviter och en pool. Byggnadsenheterna markerar en djupgående form av rumslig horisont samtidigt som de erbjuder optimal utsikt mot havet. Poolen är kärnan mellan boende och allmänna bekvämligheter. Gästfrihetskomplexet utgör ett landmärke i området, som ett utåtriktat skal med inre kvaliteter.

Uv-Sterilisator

Sun Waves

Uv-Sterilisator SunWaves är en sterilisator som kan eliminera bakterier, mögel, bakterier och virus på bara 8 sekunder. Designad för att bryta ner den bakteriella belastningen som finns på ytor som kaffekoppar eller fat. SunWaves uppfanns med covid-19-årets svåra situation i åtanke, för att hjälpa dig njuta av en gest som att dricka te på kaféet på ett säkert sätt. Den kan användas både i professionell och hemmiljö eftersom den med en enkel gest steriliserar på mycket kort tid genom ett UV-C-ljus som har lång livslängd och minimalt underhåll, vilket också bidrar till att minska engångsmaterial.