Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Priset

Nagrada

Priset Denna design är realiserad för att bidra till normalisering av livet under självisolering och för att skapa en speciell utmärkelse för vinnarna av onlineturneringar. Prisets design representerar förvandlingen av en bonde till en drottning, som ett erkännande av spelarens framsteg i schack. Priset består av två platta figurer, drottningen och bonden, som sätts in i varandra på grund av smala slitsar som bildar en enda kopp. Prisdesignen är hållbar tack vare rostfritt stål och är bekväm att transportera till vinnaren via post.

Klädhängare

Linap

Klädhängare Denna eleganta klädhängare ger lösningar på några av de största problemen - svårigheten att sätta in kläder med en smal krage, svårigheten att hänga upp underkläder och hållbarhet. Inspirationen till designen kom från gemet som är kontinuerligt och hållbart och den slutliga formningen och valet av material berodde på lösningarna på dessa problem. Resultatet är en fantastisk produkt som underlättar slutanvändarens vardag och även ett snyggt tillbehör i en boutiquebutik.

Skärmskydd För Mobilspel

Game Shield

Skärmskydd För Mobilspel Monifilms Game Shield är ett 9H-skärmskydd i härdat glas gjord för 5G Mobile Devices ERA. Den är optimerad för intensiv och långvarig skärmvisning med en Ultra Screen Smoothness på bara 0,08 mikrometer grovhet för användaren att svepa och röra med optimal hastighet och precision, vilket gör den idealisk för mobilspel och underhållning. Den ger också en 92,5 procents genomsläpplighet på skärmen med Zero Red Sparkling och andra ögonskyddsfunktioner som Anti Blue Light och Anti-Glare för långvarig tittarkomfort. Game Shield kan göras för både Apple iPhone och Android-telefoner.

Löparmedaljer

Riga marathon 2020

Löparmedaljer 30-årsjubileumsmedaljen för Riga International Marathon Course har en symbolisk form som förbinder de två broarna. Den oändligt kontinuerliga bilden som representeras av den böjda 3D-ytan är designad i fem storlekar enligt medaljens körsträcka, som helmaraton och halvmaraton. Finishen är matt brons, och baksidan av medaljen är graverad med turneringens namn och körsträcka. Bandet är sammansatt av färgerna i staden Riga, med graderingar och traditionella lettiska mönster i samtida mönster.

Program För Designhändelser

Russian Design Pavilion

Program För Designhändelser utställningar, designtävlingar, verkstäder, utbildningsprojektkonsulting och publiceringsprojekt i syfte att marknadsföra ryska designers och varumärken utomlands. Våra aktiviteter stimulerar ryska talande designers att göra sina kunskaper och färdigheter perfekt genom internationella projekt och hjälper dem att förstå deras roll i designmiljön, hur man kan marknadsföra och göra sina produkter konkurrenskraftiga och skapa riktiga innovationer.

Utbildningsverktyg

Corporate Mandala

Utbildningsverktyg Företagsmandala är ett helt nytt utbildnings- och utbildningsverktyg. Det är en innovativ och unik integration av forntida mandala-princip och företagsidentitet utformad för att öka lagarbete och total affärsresultat. Dessutom är det en ny del av företagets företagsidentitet. Företagsmandala är en gruppaktivitet för team eller individuell aktivitet för chef. Det är designat specifikt för ett visst företag och det är färgat av team eller individ på gratis och intuitivt sätt där alla kan välja valfri färg eller fält.