Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skärmskydd För Mobilspel

Game Shield

Skärmskydd För Mobilspel Monifilms Game Shield är ett 9H-skärmskydd i härdat glas gjord för 5G Mobile Devices ERA. Den är optimerad för intensiv och långvarig skärmvisning med en Ultra Screen Smoothness på bara 0,08 mikrometer grovhet för användaren att svepa och röra med optimal hastighet och precision, vilket gör den idealisk för mobilspel och underhållning. Den ger också en 92,5 procents genomsläpplighet på skärmen med Zero Red Sparkling och andra ögonskyddsfunktioner som Anti Blue Light och Anti-Glare för långvarig tittarkomfort. Game Shield kan göras för både Apple iPhone och Android-telefoner.

Löparmedaljer

Riga marathon 2020

Löparmedaljer 30-årsjubileumsmedaljen för Riga International Marathon Course har en symbolisk form som förbinder de två broarna. Den oändligt kontinuerliga bilden som representeras av den böjda 3D-ytan är designad i fem storlekar enligt medaljens körsträcka, som helmaraton och halvmaraton. Finishen är matt brons, och baksidan av medaljen är graverad med turneringens namn och körsträcka. Bandet är sammansatt av färgerna i staden Riga, med graderingar och traditionella lettiska mönster i samtida mönster.

Program För Designhändelser

Russian Design Pavilion

Program För Designhändelser utställningar, designtävlingar, verkstäder, utbildningsprojektkonsulting och publiceringsprojekt i syfte att marknadsföra ryska designers och varumärken utomlands. Våra aktiviteter stimulerar ryska talande designers att göra sina kunskaper och färdigheter perfekt genom internationella projekt och hjälper dem att förstå deras roll i designmiljön, hur man kan marknadsföra och göra sina produkter konkurrenskraftiga och skapa riktiga innovationer.

Utbildningsverktyg

Corporate Mandala

Utbildningsverktyg Företagsmandala är ett helt nytt utbildnings- och utbildningsverktyg. Det är en innovativ och unik integration av forntida mandala-princip och företagsidentitet utformad för att öka lagarbete och total affärsresultat. Dessutom är det en ny del av företagets företagsidentitet. Företagsmandala är en gruppaktivitet för team eller individuell aktivitet för chef. Det är designat specifikt för ett visst företag och det är färgat av team eller individ på gratis och intuitivt sätt där alla kan välja valfri färg eller fält.

Bärbar Ultraljudsviktdetektor

Prisma

Bärbar Ultraljudsviktdetektor Prisma är designad för icke-invasiv materialtestning i de mest extrema miljöer. Det är den första detektorn som införlivar avancerad realtidsavbildning och 3D-skanning, vilket gör feltolkningen mycket enklare, vilket minskar teknikertiden på plats. Med en praktiskt taget oförstörbar kapsling och unika flera inspektionslägen kan Prisma täcka alla testapplikationer, från oljeledningar till rymdkomponenter. Det är den första detektorn med integrerad dataregistrering och automatisk generering av PDF-rapporter. Trådlös och Ethernet-anslutning gör att enheten enkelt kan uppgraderas eller diagnostiseras.

Laboratoriet Vattenreningssystem

Purelab Chorus

Laboratoriet Vattenreningssystem Purelab Chorus är det första modulära vattenreningssystemet designat för att passa individuella laboratoriebehov och utrymme. Den levererar alla kvaliteter av renat vatten och ger en skalbar, flexibel, anpassad lösning. Modulelement kan distribueras över hela laboratoriet eller anslutas till varandra i ett unikt tornformat, vilket minimerar systemets fotavtryck. Haptiska kontroller erbjuder mycket kontrollerbara dispensflödeshastigheter, medan en halo av ljus indikerar Chorus status. Ny teknik gör Chorus till det mest avancerade systemet tillgängligt, vilket minskar miljöpåverkan och driftskostnader.