Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium representerar ren hedonism, perversion på fyra hjul, ett abstrakt koncept för de flesta och förverkligande av drömmar för lyckliga få. Det representerar ultimat nöje, en ny uppfattning om att komma från en punkt till en annan, där målet inte är lika viktigt som upplevelsen. Shayton är inställd på att upptäcka gränserna för materialförmåga, testa nya alternativa gröna framväxter och material som kan förbättra prestandan samtidigt som man behåller stamcykeln för hyperbilen. Fas som följer är att hitta investerare och göra Shayton Equilibrium till verklighet.

Projektnamn : Shayton Equilibrium, Designers namn : Andrej Stanta, Kundens namn : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hypercar

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.