Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Introduktionsutrymme För Klockmässa

Salon de TE

Introduktionsutrymme För Klockmässa En introduktionsutrymme på 1900m2 krävdes innan besökare utforskade de 145 internationella klockmärkena inom Salon de TE. För att fånga besökarens fantasi om lyxig livsstil och romantik utvecklades en "Deluxe Train Journey" som huvudkoncept. För att skapa dramatisering omvandlades mottagningskonkursen till ett dagtidstesttema tillsammans med interiörhallens kvällstågplattformsscen med livsstorliga tågvagnsfönster som avger berättande grafik. Slutligen öppnar en multifunktionell arena med en scen upp för de olika märkesutställningarna.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Förälskad i vinden är ett 1900-talsbostad som ligger inom ett landskap på 10 tunnland nära byn Ravadinovo, ett område i hjärtat av berget Strandza. Besök och njut av världsberömda samlingar, fantastisk arkitektur och inspirerande familjehistorier. Koppla av bland idylliska trädgårdar, njut av skogsmarker och promenader vid sjön och känna sagan.

Turistattraktion

The Castle

Turistattraktion Slottet är ett privat projekt som startades för tjugo år sedan 1996 från en dröm från barndomen om att bygga ett eget slott, samma som i sagorna. Designern är också en arkitekt, konstruktör och landskapsdesigner. Projektets huvudtanke är att skapa en plats för familjens rekreation, som en turistattraktion.

Utbildningsprodukt

Shine and Find

Utbildningsprodukt Den viktigaste fördelen med denna produkt är att lära och förbättra minnet. I Shine and Find görs varje konstellation praktiskt, och denna utmaning utövas upprepade gånger. Det gör en hållbar bild i åtanke. Att lära sig på detta sätt, praktiskt och studera och upprepa, är inte tråkigt och gör mer hållbart minne och roligare. Det är väldigt känslomässigt, interaktionellt, enkelt, rent, minimalt och modernt.

Hotell

Yu Zuo

Hotell Detta hotell ligger inom väggarna i Dai-templet, längst ner i Mount Tai. Designerns mål var att förändra hotells design så att gästerna får ett lugnt och bekvämt boende, och samtidigt låta gästerna uppleva den unika historien och kulturen i denna stad. Genom att använda enkla material, ljusa toner, mjuk belysning och noggrant utvalda konstverk, ger rymden en känsla av både historia och samtida.

Simulator För Truckförare

Forklift simulator

Simulator För Truckförare En simulator för truckförare från Sheremetyevo-Cargo är en speciell maskin som är utformad för att utbilda och kontrollera gaffeltruckförare. Det representerar en stuga med ett styrsystem, sittplats och en fällbar panoramaskärm. Huvudsakliga simulatorkroppsmaterial är metall; det finns också plastelement och ergonomiska pålägg gjorda av integrerat polyuretanskum.