Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Café Interiördesign

Quaint and Quirky

Café Interiördesign Quaint & Quirky Dessert House är ett projekt som visar modern modern atmosfär med en touch av naturen som exakt återspeglar de läckra godbitarna. Teamet vill skapa en lokal som är verkligt unik och de tittade till fågelboet för inspiration. Konceptet väckte sedan liv genom en samling sittplatser som fungerar som det centrala inslaget i rymden. Den livliga strukturen och färgerna på alla skidorna delar hjälper till att skapa en känsla av enhetlighet som binder samman marken och mezzaningolvet även om de ger atmosfären en touch av uppmärksamhet.

Projektnamn : Quaint and Quirky, Designers namn : Chaos Design Studio, Kundens namn : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Café Interiördesign

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.