Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärkesidentitet

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Varumärkesidentitet BIA är en symbol för lokala fåglar av Atlanten, som flyger över tankar och drömmar över länder, en pilot av naturen som transporterar människor, minnen, affärer och företag. På SATA kommer BIA alltid att symbolisera föreningen mellan de nio öarna i skärgården i en atlantisk utmaning: ta Azorernas namn till världen och föra världen till Azorerna. BIA - Blue Islands Açor - en återuppfunnen açorfågel, rätlinjig, inspirerad av prototypernas futurism, byggd på sin unika genetiska kod, lika asymmetrisk, distinkt och färgad som de nio öarna på Azorerna.

Projektnamn : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Designers namn : SATA Airlines, Kundens namn : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Varumärkesidentitet

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.