Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vattenkran Blandare

Smooth

Vattenkran Blandare Konstruktionen av den smala kranens bassängblandare är inspirerad i den renaste formen av en cylinder, vilket gör en naturlig följd av röret där det rinner tills det når användaren. Vi tänkte dekonstruera de vanliga komplexa formerna som denna typ av produkt har, vilket resulterar i en slät cylindrisk och ganska minimalistisk form. Det eleganta utseendet orsakat av linjerna blir ganska överraskande när detta objekt tar sin funktion som ett användargränssnitt, för detta är en modell som kombinerar en dynamisk design med en perfekt blandning av en bassängblandare.

Bärbart Batterifodral

Parallel

Bärbart Batterifodral Precis som iPhone 5 är Parallel inställd på att woo konsumenterna med en superbatteribank på 2500 mAh - det är en jättestor 1,7X mer livslängd. Detta är extremt bekvämt för konsumenter som alltid är på språng och utnyttjar iPhone: s kapacitet fullt ut. Parallell är ett avtagbart batteri med ett komplementt hårt polykarbonatväska. Koppla på när mer ström krävs. Ta bort för att göra vikten lättare. Det är ergonomiskt utformat för att passa bra i dina händer. Med en inbyggd blixtkabel och 5 färger som matchar skyddskåpet delar den samma längd som iPhone 5.

Bord Med Justerbar Bordsskiva

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordsskiva Denna tabell har möjlighet att anpassa ytan till olika former, material, texturer och färger. Till skillnad från ett konventionellt bord, vars bordsskiva fungerar som en fast yta för serveringstillbehören (plattor, serveringsskivor, etc.), fungerar detta bordets komponenter både som ytan och tillbehören. Dessa tillbehör kan komponeras i olika formade och storlekskomponenter beroende på önskad matbehov. Denna unika och innovativa design förvandlar ett traditionellt matbord till ett dynamiskt centrum genom dess ständiga omarrangering av böjda tillbehör.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium representerar ren hedonism, perversion på fyra hjul, ett abstrakt koncept för de flesta och förverkligande av drömmar för lyckliga få. Det representerar ultimat nöje, en ny uppfattning om att komma från en punkt till en annan, där målet inte är lika viktigt som upplevelsen. Shayton är inställd på att upptäcka gränserna för materialförmåga, testa nya alternativa gröna framväxter och material som kan förbättra prestandan samtidigt som man behåller stamcykeln för hyperbilen. Fas som följer är att hitta investerare och göra Shayton Equilibrium till verklighet.

Skrivbord Cabriolet Till Sängen

1,6 S.M. OF LIFE

Skrivbord Cabriolet Till Sängen Huvudkonceptet var att kommentera det faktum att våra liv krymper för att passa in i det begränsade utrymmet på vårt kontor. Så småningom insåg jag att varje civilisation kan ha en helt annan uppfattning av saker beroende på dess sociala sammanhang. Till exempel kan skrivbordet användas för en siesta eller för några timmars sömn på natten på de dagar då någon kämpar för att uppfylla tidsfristerna. Projektet fick sitt namn efter prototypens dimensioner (2,00 meter långa och 0,80 meter breda = 1,6 sm) och det faktum att arbetet fortsätter att ta mer och mer utrymme i våra liv.

Biometrisk Åtkomstenhet För Att Låsa Upp Dörrar

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisk Åtkomstenhet För Att Låsa Upp Dörrar En biometrisk enhet inbyggd i väggar eller kiosker som fångar iris och hela ansiktet och refererar sedan till en databas för att bestämma användarrättigheter. Det ger åtkomst genom att låsa upp dörrar eller logga in användare. Funktioner för feedback från användare är inbyggda för enkel självjustering. Leds tänder osynligt ögat, och det finns en blixt för svagt ljus. Fronten har 2 plastdelar som tillåter duotonsfärger. Den mindre delen drar ögat med fina detaljer. Formen förenklar 13 frontfronterade komponenter till en mer estetisk produkt. Det är för företag, industri och hemmamarknader.