Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Kommunikation

Plates

Visuell Kommunikation För att demonstrera olika avdelningar i järnaffären Didyk Pictures kom med idén att presentera dem som flera plattor med olika hårdvaruobjekt ovanpå dem, serverade på ett restaurangmässigt sätt. Vit bakgrund och vita rätter hjälper till att framhäva de serverade föremålen och gör det lättare för butiksbesökare att hitta en viss avdelning. Bilderna användes också på 6x3 meter skyltar och affischer i kollektivtrafik över hela Estland. En vit bakgrund och en enkel komposition gör att detta annonsmeddelande kan uppfattas även av en person i en förbipasserande bil.

Projektnamn : Plates, Designers namn : Sergei Didyk, Kundens namn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.