Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Presentförpackning För Kakor

Marais

Presentförpackning För Kakor Presentförpackning för kakor (finansiär). Bilden visar rutan med 15 kakor (två oktaver). Vanligtvis rymmer presentförpackningar helt enkelt alla kakor snyggt. Men deras lådor med individuellt lindade kakor är olika. de sänker kostnaderna genom att bara fokusera på en design och genom att använda alla sex ytor kunde de återskapa alla typer av tangentbord. Genom att använda denna design kan de skapa valfri tangentbordstorlek, från små tangentbord till fullständiga 88-tangenter, och ännu större. Till exempel för en oktav med 13 nycklar använder de 8 kakor. Och en 88-tangent flygel skulle vara en presentask med 52 kakor.

Projektnamn : Marais, Designers namn : Kazuaki Kawahara, Kundens namn : Latona Marketing Inc..

Marais Presentförpackning För Kakor

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.