Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ventilerad Svängdörr

JPDoor

Ventilerad Svängdörr JPDoor är en användarvänlig svängdörr som smälter samman med jalousiefönster som hjälper till att skapa ventilationsflöde och samtidigt spara utrymme. Design handlar om att acceptera utmaningar och lösa dem med individuell utforskning, tekniker och tro. Det finns inget rätt eller fel är några mönster, det är väldigt subjektivt. Men stora design uppfyller slutanvändarnas behov och krav eller för att få en stor inverkan på samhället. Världen är full av olika designmetoder i varje hörn, så ge inte upp att utforska, "förbli hungrig förbli dumt - Steve Job".

Projektnamn : JPDoor, Designers namn : Jerome Thia, Kundens namn : Exuidea Design.

JPDoor Ventilerad Svängdörr

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.