Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vänlig espressomaskin som ger dig äkta italiensk kaffeupplevelse till ditt hem. Designen är med glädje Medelhavet - sammansatt av grundläggande formella byggstenar - firar färger och tillämpar Lavazza designspråk i ytor och detaljer. Huvudskalet är tillverkat i ett stycke och har mjuka men exakt kontrollerade ytor. Den centrala kammen tillför visuell struktur och frontmönstret upprepar det horisontella temat som ofta finns på Lavazza-produkter.

Soffa

Gloria

Soffa Design är inte bara en extern form, utan är också en forskning om ett föremåls inre struktur, ergonomi och essens. I det här fallet är formen en mycket stark komponent, och det är snittet som ges till produkten som ger det dess särdrag. Fördelen med Gloria har styrkan att vara 100% anpassad, lägga till olika element, material och ytbehandlingar. Den stora egenheten är alla extra element som kan läggas till med magneterna på strukturen, vilket ger produkten hundratals olika former.

Glasvas

Jungle

Glasvas Inspirerat av naturen är förutsättningen för Jungle-glasskollektionen att skapa föremål som får sitt värde av kvalitet, design och material. Enkla former speglar mediets lugn, samtidigt som de är viktlösa och starka samtidigt. Vaser är munblåsta och formade för hand, signerade och numrerade. Rytmen i glasframställningsprocessen säkerställer att varje objekt i Jungle Collection har ett unikt färgspel som efterliknar vågornas rörelse.

Vas

Rainforest

Vas Rainforest-vaserna är en blandning av 3D-designade former och traditionell skandinavisk ångstiftteknik. De handformade bitarna har extremt tjockt glas med viktlöst flytande färgstänk. Den studiogjorda kollektionen är inspirerad av naturens kontraster och hur den skapar harmoni.

Belysning

Thorn

Belysning Han trodde att det är möjligt att växa och differentiera organiska former i naturen utan att störa deras struktur och uttryck genom tillfälligheter, och att människor har en instinktiv affinitet för naturliga former, sa Yılmaz Dogan att medan han utformade Thorn ville han reflektera tillväxt med former som emulera naturen utan någon dimensionsbegränsning i belysningen. Thorn, som är en inspirationskälla för en naturlig gren av Thorn; växer i en slumpmässig struktur och bildar naturliga, uppfyller olika behov och har ingen storleksgräns som en bra belysningsdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, som började med idén att olika industrimaterial kunde användas tillsammans på ett bordsbricka, sa att han utformade en flexibilitet i skrivbordet att du kan göra ändringar för att anpassa dig till olika trender när som helst. Med sin helt brytbara design är Patchwork en dynamisk design som enkelt kan anpassas till olika utrymmen som matsal och mötesbord.