Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionsbord

Bean Series 2

Multifunktionsbord Detta bord designades av Bean Buro principdesigners Kenny Kinugasa-Tsui och Lorene Faure. Projektet inspirerades av de vinklade formerna av franska kurvor och pusselpussel och fungerar som det centrala stycket i ett konferensrum på kontoret. Den övergripande formen är full av vridningar, vilket är en dramatisk avvikelse från det traditionella formella företagskonferensbordet. De tre delarna av bordet kan konfigureras om till olika övergripande former för att variera sittplatser; det ständiga förändringsläget skapar en lekfull atmosfär för det kreativa kontoret.

Projektnamn : Bean Series 2, Designers namn : Bean Buro, Kundens namn : Cheil .

Bean Series 2 Multifunktionsbord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.