Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Espressomaskin

Lavazza Tiny

Espressomaskin En liten, vänlig espressomaskin som ger dig äkta italiensk kaffeupplevelse till ditt hem. Designen är med glädje Medelhavet - sammansatt av grundläggande formella byggstenar - firar färger och tillämpar Lavazza designspråk i ytor och detaljer. Huvudskalet är tillverkat i ett stycke och har mjuka men exakt kontrollerade ytor. Den centrala kammen tillför visuell struktur och frontmönstret upprepar det horisontella temat som ofta finns på Lavazza-produkter.

Projektnamn : Lavazza Tiny, Designers namn : Florian Seidl, Kundens namn : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressomaskin

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.